Παρασκευή, 9 Ιουνίου, 2023
20.8 C
Athens

Το Ελληνικό website για την ποιότητα, την ασφάλεια και την "ψυχή" των τροφίμων.

TÜV Hellas (TÜV Nord): Επαναπιστοποίηση της PepsiCo Hellas M.A.B.E.E. για την ασφάλεια των τροφίμων

ΑρχικήΠιστοποίησηΠιστοποίηση Προϊόντων / Σήματα ΣυμμόρφωσηςTÜV Hellas (TÜV Nord): Επαναπιστοποίηση της PepsiCo Hellas M.A.B.E.E. για την ασφάλεια των τροφίμων
spot_img

Uxue Azpiroz: “Μπορούμε να διαβεβαιώσουμε πως η PepsiCo Hellas M.A.B.E.E. τηρεί απαρέγκλιτα όλες τις προϋποθέσεις που αφορούν την ασφάλεια των εγκαταστάσεων αλλά και των προϊόντων της”

Την εταιρεία PepsiCo Hellas M.A.B.E.E., μια από τις μεγαλύτερες εταιρείες στην Ελλάδα στην αγορά των αλμυρών σνακ αλλά και των αναψυκτικών επαναπιστοποίησε η TÜV HELLAS (TÜV NORD) στο εξαιρετικά κρίσιμο πεδίο της ασφάλειας των τροφίμων.

Μάλιστα, οι πιστοποιήσεις από την TÜV HELLAS (TÜV NORD) έχουν ιδιαίτερη σημασία, καθώς αφορούν όχι μόνο την Ελλάδα αλλά και τις διεθνείς αγορές στις οποίες δραστηριοποιείται η εταιρεία.

Συγκεκριμένα, ο κορυφαίος φορέας πιστοποίησης στην Ελλάδα επιθεώρησε με επιτυχία τις εγκαταστάσεις παραγωγής και διανομής της PepsiCo Hellas M.A.B.E.E. στον Άγιο Στέφανο Αττικής, για την επανέκδοση των πιστοποιητικών FSSC 22000 V5.1 και ISO 22000:2018 τα οποία αφορούν στην Ασφάλεια των Τροφίμων. Το πεδίο εφαρμογής είναι η «Παραγωγή και Συσκευασία Τσιπς Πατάτας, Προϊόντων Καλαμποκιού, Δημητριακών και Σνακς σε Εύκαμπτο Υλικό Συσκευασίας».

Σημειώνεται πως στο χαρτοφυλάκιο των προϊόντων της PepsiCo Hellas M.A.B.E.E. περιλαμβάνονται τα εμπορικά σήματα Lay’s, Cheetos, Ruffles, Doritos, Tasty Snacks, Tasty Nat Nut, και Quaker, τα οποία και αποτέλεσαν αντικείμενο της σχετικής πιστοποίησης.

Έτσι, οι επιθεωρήσεις που πραγματοποιήθηκαν στις εγκαταστάσεις της PepsiCo Hellas M.A.B.E.E. στον Άγιο Στέφανο Αττικής -οδηγώντας στις σχετικές πιστοποιήσεις- αποκτούν ιδιαίτερη σημασία, με δεδομένο ότι αφορούν δημοφιλή προϊόντα παγκόσμιου βεληνεκούς, η ασφάλεια των οποίων αποτελεί πρώτη προτεραιότητα.

Αξίζει να σημειωθεί πως η συνεργασία ανάμεσα στην PepsiCo Hellas M.A.B.E.E. και την TÜV HELLAS (TÜV NORD)  έχει ξεκινήσει ήδη από το 2007, ενώ πέραν των παραπάνω πιστοποιήσεων αφορά επίσης το Σύστημα Περιβαλλοντικής Διαχείρισης με βάση το ISO 14001:2015, καθώς και το ISO 50001:2018 για το Σύστημα Διαχείρισης Ενέργειας της εταιρείας.

Η εταιρεία PepsiCo Hellas M.A.B.E.E. απασχολεί  799 εργαζομένους και εδρεύει στον
Αγ. Στέφανο Αττικής όπου διαθέτει μια υπερσύγχρονη μονάδα Παραγωγής Snacks και Διανομής Snacks και Αναψυκτικών.

Η κυρία Uxue Azpiroz, Vice President Food TÜV HELLAS (TÜV NORD) ανέφερε: «Η PepsiCo Hellas M.A.B.E.E. με την εξαιρετική ποικιλία προϊόντων και τις υπερσύγχρονες εγκαταστάσεις που διαθέτει αποτελεί σημείο αναφοράς στον κλάδο των τροφίμων, όχι μόνο στην Ελλάδα αλλά και διεθνώς. Και σε αυτό το πλαίσιο, η ασφάλεια των προϊόντων της αποτελεί ύψιστη προτεραιότητα, για την ίδια την εταιρεία αλλά και για εμάς ως φορέα πιστοποίησης. Είμαστε ιδιαίτερα υπερήφανοι για τη 15ετή συνεργασία μας και μπορούμε να διαβεβαιώσουμε πως η PepsiCo Hellas M.A.B.E.E.  τηρεί απαρέγκλιτα όλες τις προϋποθέσεις που αφορούν την ασφάλεια των εγκαταστάσεων αλλά και των προϊόντων της».

 Η κυρία Κατερίνα Κοσμά, Διευθύντρια Ποιότητας της PepsiCo Hellas M.A.B.E.E. ανέφερε: «Δέσμευσή μας είναι η παραγωγή ασφαλών και υψηλής ποιότητας προϊόντων μοιράζοντας εκατομμύρια χαμόγελα στους καταναλωτές μας. Η TÜV HELLAS (TÜV NORD), κορυφαίος οργανισμός πιστοποίησης και επιθεωρήσεων, αναγνωρισμένος εγχώρια και διεθνώς, αποτελεί αξιόπιστο συνεργάτη της εταιρείας. Mέσω των πιστοποιήσεων των διεθνών προτύπων, επιβεβαιώνεται ότι η εταιρεία PepsiCo Hellas M.A.B.E.E.  διασφαλίζει την  παραγωγή ασφαλών και υψηλής ποιότητας προϊόντων, προάγει  τη βιώσιμη ανάπτυξη και ενεργεί πάντα με γνώμονα την προστασία του περιβάλλοντος»

Λίγα λόγια για την TÜV HELLAS (TÜV NORD)

Η TÜV HELLAS (TÜV NORD) είναι Οργανισμός Επιθεώρησης, Πιστοποίησης και Εκπαίδευσης, μέλος του Γερμανικού Ομίλου TÜV NORD GROUP. Στην Ελλάδα δραστηριοποιείται από το 1987, παρέχοντας ανεξάρτητες υπηρεσίες Επιθεώρησης και Πιστοποίησης (Third Party Inspection-Certification) σε όλο το φάσμα των επιχειρήσεων, τόσο στον ιδιωτικό όσο και στο δημόσιο τομέα, στους τομείς της Τεχνολογίας, της Ποιότητας, της Ασφάλειας, της Ενέργειας και του Περιβάλλοντος. Μέχρι σήμερα έχει πιστοποιήσει περισσότερα από 10.000 Συστήματα Ποιότητας και παρέχει πιστοποιητικά με διεθνή αναγνώριση που αποτελούν διαβατήριο εγκυρότητας στις διεθνείς αγορές. Στον τομέα των Επιθεωρήσεων συμμετέχει και καθορίζει αποφασιστικά το παρόν και μέλλον της Ποιότητας των Τεχνικών Έργων, έχοντας αναλάβει την επιθεώρηση και πιστοποίηση των μεγαλύτερων έργων υποδομής της χώρας μας.

Η TÜV HELLAS (TÜV NORD) διαθέτει γραφεία στη Θεσσαλονίκη, στο Ηράκλειο Κρήτης και στα Ιωάννινα, θυγατρικές εταιρείες στην Κύπρο και στην Αίγυπτο και παγκόσμια παρουσία μέσω της πιστοποίησης και επιθεώρησης έργων ανά την υφήλιο.

Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε με τον κ. Γιώργο Φρίγκα (6936028853, press@tuv-nord.com)

Ακολουθήστε το Cibum
στα Google News

Μείνετε ενημερωμένοι

Σας άρεσε το αρθρο; Εγγραφείτε για να λαμβάνεται εβδομαδιαία τα πιο σημαντικά άρθρα με θέμα τα τρόφιμα. 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Must read

ΕΦΕΤ: Το μεγάλο λάθος του κρεοπωλείου που ευθύνεται για τις δεκάδες δηλητηριάσεις στη Λάρισα

Το πόρισμα του ΕΦΕΤ για το κρεοπωλείο που προκάλεσε δεκάδες τροφικές δηλητηριάσεις την Κυριακή του Πάσχα.

Νέος “βραχνάς” για επιχειρήσεις και καταναλωτές το σύστημα επιστροφής συσκευασίας ποτών και αναψυκτικών

Σύστημα επιστροφής εγγύησης για πλαστικές, μεταλλικές και γυάλινες συσκευασίες ποτών – Επιπλέον χρέωση για τους καταναλωτές και... ταλαιπωρία για τις υπόχρεες επιχειρήσεις.

Οι μεγαλύτεροι Φορείς Πιστοποίησης στην Ελλάδα μιλούν για τη σημασία των Προτύπων στην Ασφάλεια Τροφίμων

Οι υπεύθυνοι πιστοποίησης σε πέντε από τους μεγαλύτερους Φορείς Πιστοποίησης στη χώρα, μίλησαν στο Cibum για τη σημασία που έχουν τα πρότυπα στη διασφάλιση της ασφάλειας και της υγείας των Ελλήνων καταναλωτών.
spot_img
spot_img

Ροή Ενημέρωσης

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_imgspot_img

Δείτε επίσης!
Προτεινόμενα άρθρα