Τρίτη, 9 Αυγούστου, 2022
27.3 C
Athens

Το Ελληνικό website για την ποιότητα, την ασφάλεια και την "ψυχή" των τροφίμων.

Η ΑΒ Βασιλόπουλος καινοτομεί και επιβραβεύεται για την πολύπλευρη δράση της

ΑρχικήΝέαΕπιχειρήσεις / ΟικονομίαΗ ΑΒ Βασιλόπουλος καινοτομεί και επιβραβεύεται για την πολύπλευρη δράση της
spot_img

Με δέκα διακρίσεις στα φετινά RetailBusiness Awards και μια στα βραβεία Πρωταγωνιστές της Ελληνικής Οικονομίας 2022

Η ΑΒ Βασιλόπουλος δίνει καθημερινά τον καλύτερό της εαυτό για τους πελάτες της, την κοινωνία, το περιβάλλον. Επενδύει σε καινοτόμες υποδομές, προϊόντα και υπηρεσίες, εκσυγχρονίζει και «μεγαλώνει» διαρκώς το δίκτυο καταστημάτων της, αλληλεπιδρά και βρίσκεται σε «ανοιχτή επικοινωνία» με τους πελάτες της, ενώ δεσμεύεται για την προστασία του πλανήτη μας με δράσεις που κάνουν τη διαφορά. Παράλληλα, «πρωταγωνιστεί» στην ελληνική οικονομία με συνέπεια και συνέχεια, και με ένα σταθερό πλάνο ανάπτυξης και απασχολησιμότητας. Για όλα αυτά, λοιπόν, έλαβε συνολικά 11 βραβεία! 2 Gold, 3 Silver, 5 Bronze στα RetailBusiness Awards 2022 και μία τιμητική διάκριση στα βραβεία-θεσμός για το ελληνικό επιχειρείν, τους Πρωταγωνιστές της Ελληνικής Οικονομίας 2022.

Συγκεκριμένα, στα RetailBusiness Awards 2022 «σήκωσε» 2 χρυσά: ένα στην κατηγορία «CSR Retail Strategy» για τη δέσμευσή της να μειώσει τη σπατάλη τροφίμων και συγκεκριμένα το δικό της αποτύπωμα κατά 50% έως το 2025, μέσα από στοχευμένες δράσεις και πρωτοβουλίες, αλλά και ένα ακόμα χρυσό στην κατηγορία «Private Label» για τα προϊόντα της σειράς η «H AB κοντά στην ελληνική γη», που ξεχωρίζουν για την εκλεκτή τους γεύση και ποιότητα και φέρνουν στο τραπέζι κάθε νοικοκυριού τη μαγεία και την παράδοση της ελληνικής γης.

Παράλληλα, κατέκτησε 3 Silver βραβεία:

  • στην κατηγορία «Retail Franchisor» για το αγαπημένο μοντέλο καταστήματος AB Shop & Go, που δίνει τη δυνατότητα σε νέους επιχειρηματίες να κάνουν το δικό τους επιτυχημένο ξεκίνημα, ενώ ταυτόχρονα φέρνει στις γειτονιές ένα κατάστημα που προσφέρει τη λύση για γρήγορα και εύκολα ψώνια
  • στην κατηγορία «Social Media Retail Strategy» για τη διασκεδαστική καμπάνια«Εγώ πού κάθομαι;», που «έπαιξε» στα social media της AB και αφορούσε στο χριστουγεννιάτικο τραπέζι
  • και στην κατηγορία «Omni Retailers» για την omnichannel αγοραστική εμπειρία και επικοινωνία που προσφέρει η αλυσίδα σούπερ μάρκετ στους πελάτες της.

Διακρίθηκε, επίσης, με Βronze βραβεία στην κατηγορία «E-Retailers» για τη διαρκή της επένδυση στο online κατάστημά της, το AB Eshop και το πρωτοποριακόAB App, αλλά και στην κατηγορία «CSR Retail Strategy» για το ολοκληρωμένο πρόγραμμα διατροφής «Ο διατροφολόγος ΣΟΥ είναι εδώ», μια καινοτόμα υπηρεσία που προσφέρει δωρεάν μέσα από το site allazoumesinithies.ab.gr.

Retail Business Awards (7): (από αριστερά προς τα δεξιά) Η Χριστίνα Βούκια, πρώην Sustainability Activation & Communication Supervisor ΑΒ Βασιλόπουλος και η Χρυσάνθη Κοροπούλη, Brand Equity & Digital Marketing Manager ΑΒ Βασιλόπουλος με τo Bronze βραβείο στην κατηγορία CSR Retail Strategy.

Τέλος, στην κατηγορία «Suppliers’ CSR Campaign» κέρδισε 3 ακόμα Bronze βραβεία συνολικά,για το πρόγραμμα «Ζήσε και offline» που υλοποίησεμαζί με τον Όμιλο Σαράντη, για το πρόγραμμα «Προσφέρω Καθαρές Θάλασσες & Ακτές» σε συνεργασία με την P&G, αλλά και για την καμπάνια Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης της Durex σε συνεργασία με τον Εθνικό Οργανισμό Δημόσιας Υγείας (ΕΟΔΥ).

Η ΑΒ Βασιλόπουλος, ξεχώρισε, όμως, και στη διοργάνωση των Πρωταγωνιστών της Ελληνικής Οικονομίας 2022, με την ειδική διάκριση στην κατηγορία «Ανάπτυξη & Επενδύσεις». Μέσα από την ηγετική της θέση στον κλάδο του λιανεμπορίου, η αλυσίδα σούπερ μάρκετ, δημιουργεί αξία, διαχρονικά και πανελλαδικά, προς όφελος της ελληνικής οικονομίας, της εθνικής ανάπτυξης και απασχόλησης, του ελληνικού πρωτογενούς τομέα, καθώς και της ελληνικής κοινωνίας, στο σύνολό της.

11 Βραβεία που αναγνωρίζουν όλα όσα κάνει η ΑΒ Βασιλόπουλος για όλα όσα νοιαζόμαστε. Με καινοτόμα διάθεση, έμπνευση, φροντίδα, σεβασμό και συνέπεια.

ΑΒ Βασιλόπουλος. Για όλα όσα νοιάζεσαι.

Σχετικά με την ΑΒ Βασιλόπουλος

Στην ΑΒ Βασιλόπουλος έχουμε επάξια κατακτήσει μια θέση στο τραπέζι κάθε ελληνικού νοικοκυριού, μέσα από την αδιαπραγμάτευτη ποιότητά μας, τη μοναδική μας εξυπηρέτηση και την ξεχωριστή ποικιλία μας. Με οδηγό το σκοπό μας να δίνουμε τον καλύτερό μας εαυτό για να κάνουμε τη διαφορά στις ζωές των ανθρώπων, είμαστε πάντα δίπλα στους 2,2 εκατομμύρια πελάτες μας με θάρρος, ακεραιότητα, ομαδικότητα, φροντίδα και χιούμορ. Πάντα δίπλα σε κάθε γειτονιά της Ελλάδας, εκεί όπου χτυπάει η καρδιά μας μέσα από το δίκτυό μας που ξεπερνάει τα 600 καταστήματα σε όλη την Ελλάδα. Εκεί όπου οι άνθρωποί μας γίνονται οι δικοί σας άνθρωποι, έτοιμοι να σας εξυπηρετήσουν με χαρά και μεράκι και να προσφέρουν μια μοναδική αγοραστική εμπειρία σε όλους και σε καθέναν ξεχωριστά.

Για επικοινωνία με την εταιρεία: Αλεξία Μαχαίρα, Υπεύθυνη Επικοινωνίας και Εταιρικής Υπευθυνότητας, τηλ. 210 6608483, amachera@ab.gr & Κατερίνα Χάλκου, Υπεύθυνη Εταιρικής Επικοινωνίας, τηλ. 210 6608775, kchalkou@ab.gr

Σχετικά με τα RetailΒusiness Awards 2022

Για 20η συνεχή χρονιά, η DIRECTION και το περιοδικό RETAILBUSINESS διοργανώνουν τα RETAILBUSINESS AWARDS, τα Βραβεία που ξεκίνησαν το 2002 και αποτελούν τον μεγαλύτερο θεσμό του Ελληνικού Λιανικού Εμπορίου και της Βιομηχανίας. Ο μοναδικός και μακροβιότερος θεσμός της αγοράς, τα βραβεία RETAILBUSINESS AWARDS έρχονται ανανεωμένα, διευρυμένα, πιο ανταγωνιστικά! Στόχος είναι η ανάδειξη και η βράβευση περισσότερων εταιριών σε περισσότερες κατηγορίες αγορών. Τα RETAILBUSINESS AWARDS τελούν κάθε χρόνο υπό την Αιγίδα του Υπουργείου Ανάπτυξης και Επενδύσεων και πραγματοποιούνται με τη συνεργασία του Συνδέσμου Επιχειρήσεων Λιανικής Πωλήσεως Ελλάδος (ΣΕΛΠΕ) και της Ελληνικής Συνομοσπονδίας Εμπορίου & Επιχειρηματικότητας (ΕΣΕΕ).

Σχετικά με τα βραβεία Πρωταγωνιστές της Ελληνικής Οικονομίας 2022

Ένας θεσμός που επιβραβεύει τις επιχειρήσεις εκείνες που πρωταγωνιστούν ανοίγοντας δρόμους και στηρίζοντας έμπρακτα την ελληνική οικονομία. Η διοργάνωση αυτή αποτελεί συνέχεια της ετήσιας επιχειρηματικής έκδοσης “Οι Ισχυροί της Ελληνικής Οικονομίας” και τα βραβεία που απονέμονται προκύπτουν από τα επίσημα στοιχεία δημοσιευμένων ισολογισμών και τη γενική εικόνα και εκτίμηση της αγοράς για την πορεία των επιχειρήσεων στη χώρα μας. Οι Άριστοι της πραγματικής οικονομίας αναδεικνύονται στην επίσημη τελετή απονομής, η οποία στηρίζεται από σημαντικές επιχειρήσεις διαφόρων κλάδων και αποτυπώνεται σε αναμνηστική πολυτελή έκδοση με τον ίδιο τίτλο.

Μείνετε ενημερωμένοι

Σας άρεσε το αρθρο; Εγγραφείτε για να λαμβάνεται εβδομαδιαία τα πιο σημαντικά άρθρα με θέμα τα τρόφιμα. 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

spot_img
spot_img

Must read

Υδροξυτυροσόλη ως πρόσθετο: Οι Έλληνες, πρωταθλητές στην πρόσληψη φαινολών μέσω της επιτραπέζιας ελιάς

Επιστημονική έρευνα Ισπανών για την πρόσληψη υδροξυτυροσόλης που υπάρχει σε ελιές, ελαιόλαδο και κρασί. στον Ευρωπαϊκό πληθυσμό - Οι δυνατότητες χρήσης της ως πρόσθετο τροφίμων

ChitoFOODS: Ελληνική καινοτομία για νέες εφαρμογές τροφίμων

Το ChitoFOODS είναι ένα πρωτοποριακό ερευνητικό έργο από Έλληνες επιστήμονες, που ασχολείται με νανοσωματίδια και μεμβράνες με βάση τη χιτοζάνη, με εκχυλίσματα παραπροϊόντων αγροδιατροφής για νέες εφαρμογές τροφίμων.

Εφαρμογή smartphone ελέγχει τα τρόφιμα για χημικές ουσίες που προκαλούν καρκίνο

Δείτε πόσα νιτρώδη άλατα περιέχουν τα τρόφιμά σας με... μια φωτογραφία
spot_img
spot_img

Ροή Ενημέρωσης

spot_img
spot_img
spot_img
spot_imgspot_img

Δείτε επίσης!
Προτεινόμενα άρθρα