ΑρχικήΝέαΕπιχειρήσεις / ΟικονομίαΗ ΔΩΔΩΝΗ έδωσε το παρών στη FOOD EXPO 2022

Η ΔΩΔΩΝΗ έδωσε το παρών στη FOOD EXPO 2022

2 λεπτά ανάγνωσης

Η ΔΩΔΩΝΗ συμμετείχε για 1η φορά στη FOOD EXPO, τη μεγαλύτερη έκθεση Τροφίμων και Ποτών στην Ν.Α. Ευρώπη, η οποία πραγματοποιήθηκε με μεγάλη επιτυχία από τις 12 έως τις 14 Μαρτίου 2022, στο Athens Metropolitan Expo.

Με παρουσία σε περισσότερες από 50 χώρες παγκοσμίως και διαθέτοντας ένα ευρύ χαρτοφυλάκιο προϊόντων, με πάνω από 100 κωδικούς, μέσω της συμμετοχής της στην φετινή FOOD EXPO, η ΔΩΔΩΝΗ στόχευσε στην περαιτέρω ενίσχυση της εξαγωγικής της δραστηριότητας, δίνοντας την ευκαιρία σε όλους τους επισκέπτες της έκθεσης να γνωρίσουν από κοντά προϊόντα τα οποία είναι διαθέσιμα αποκλειστικά στις αγορές του εξωτερικού.

- Advertisement -

Πιο συγκεκριμένα, όσοι επισκέφτηκαν το περίπτερο της ΔΩΔΩΝΗ στο HALL 3, Stand C05, είχαν την δυνατότητα να δοκιμάσουν μοναδικά προϊόντα που παράγει και διαθέτει η εταιρεία, όπως για παράδειγμα την νέα σειρά φυτικών προϊόντων Plant’d, καθώς και τα DODONI Cheese Heavenly Thins.

Ο κ. Βασίλης Βροχίδης, Διευθυντής Εξαγωγών της ΔΩΔΩΝΗ, δήλωσε σχετικά: « Η FOOD EXPO 2022 αποτέλεσε την κορυφαία  συνάντηση για τους ανθρώπους του κλάδου μας και χαιρόμαστε πολύ που ήμασταν μέρος αυτής της εξαιρετικής διοργάνωσης. Μέσω της συμμετοχής μας αναδείξαμε την σημασία που έχει για εμάς η επέκταση των προϊόντων μας στο εξωτερικό, καθώς σήμερα τα προϊόντα ΔΩΔΩΝΗ ταξιδεύουν και στις πέντε ηπείρους, σε περισσότερες από 50 χώρες. Κατά τη διάρκεια της Έκθεσης είχαμε τη δυνατότητα να συστήσουμε στους επισκέπτες το ευρύ χαρτοφυλάκιο των προϊόντων μας μαζί με νέα λανσαρίσματα που υλοποιήσαμε το τελευταίο διάστημα. Η ΔΩΔΩΝΗ αποτελεί συνώνυμο των προϊόντων υψηλής ποιότητας και είμαστε περήφανοι που πρεσβεύουμε την ελληνική αριστεία διεθνώς.»

- Advertisement -

Με 1.200 Έλληνες και ξένους εκθέτες, 1.500 χιλιάδες διεθνείς αγοραστές και 650 στοχευμένους hosted buyers, η FOOD EXPO 2022 ήρθε να επιβεβαιώσει την ηγετική της θέση στην ευρύτερη περιοχή της Ν.Α. Ευρώπης και να αποτελέσει ένα κομβικό κέντρο εμπορικών συναντήσεων και συμφωνιών για τα Τρόφιμα και Ποτά στη χώρα μας.

- Advertisement -

Μείνετε ενημερωμένοι

Σας άρεσε το αρθρο; Εγγραφείτε για να λαμβάνεται εβδομαδιαία τα πιο σημαντικά άρθρα με θέμα τα τρόφιμα.


Google news

Ακολουθήστε μας για την άμεση ενημέρωση σας στο google news.

Must read

Ποιο ρύζι βρέθηκε συχνότερα με αρσενικό και κάδμιο, σύμφωνα με 1.734 ευρωπαϊκές ειδοποιήσεις σε διάστημα 21 ετών

Μελέτη που ανέλυσε ειδοποιήσεις του ευρωπαϊκού συστήματος RASFF την περίοδο 2002-2023 καταγράφει τα συχνότερα προβλήματα στο ρύζι, από υπολείμματα φυτοφαρμάκων και μυκοτοξίνες έως βαρέα μέταλλα και μη εγκεκριμένους γενετικά τροποποιημένους οργανισμούς

Σωρεία παραβάσεων ασφάλειας τροφίμων σε μεγάλο αρτοποιείο – Η προειδοποιητική επιστολή των Αρχών

Η υπόθεση φωτίζει τις απαιτήσεις που οφείλουν να τηρούν οι επιχειρήσεις παραγωγής αρτοσκευασμάτων

PFAS στο πόσιμο νερό: Η αόρατη πρόκληση για τη δημόσια υγεία και το περιβάλλον – Τι δείχνουν οι μετρήσεις στην Ελλάδα

Σε αποκλειστική συνέντευξη, η Δρ Έρη Μπιζάνη εξηγεί ποια είναι η πραγματική εικόνα σήμερα για τα PFAS στο πόσιμο νερό της Ελλάδας, τι δείχνουν οι διαθέσιμες μετρήσεις και ποιες περιοχές απαιτούν αυξημένη επιτήρηση.