ΑρχικήΝέαΕπιχειρήσεις / ΟικονομίαΗ ΔΩΔΩΝΗ έδωσε το παρών στη FOOD EXPO 2022

Η ΔΩΔΩΝΗ έδωσε το παρών στη FOOD EXPO 2022

2 λεπτά ανάγνωσης

Η ΔΩΔΩΝΗ συμμετείχε για 1η φορά στη FOOD EXPO, τη μεγαλύτερη έκθεση Τροφίμων και Ποτών στην Ν.Α. Ευρώπη, η οποία πραγματοποιήθηκε με μεγάλη επιτυχία από τις 12 έως τις 14 Μαρτίου 2022, στο Athens Metropolitan Expo.

Με παρουσία σε περισσότερες από 50 χώρες παγκοσμίως και διαθέτοντας ένα ευρύ χαρτοφυλάκιο προϊόντων, με πάνω από 100 κωδικούς, μέσω της συμμετοχής της στην φετινή FOOD EXPO, η ΔΩΔΩΝΗ στόχευσε στην περαιτέρω ενίσχυση της εξαγωγικής της δραστηριότητας, δίνοντας την ευκαιρία σε όλους τους επισκέπτες της έκθεσης να γνωρίσουν από κοντά προϊόντα τα οποία είναι διαθέσιμα αποκλειστικά στις αγορές του εξωτερικού.

- Advertisement -

Πιο συγκεκριμένα, όσοι επισκέφτηκαν το περίπτερο της ΔΩΔΩΝΗ στο HALL 3, Stand C05, είχαν την δυνατότητα να δοκιμάσουν μοναδικά προϊόντα που παράγει και διαθέτει η εταιρεία, όπως για παράδειγμα την νέα σειρά φυτικών προϊόντων Plant’d, καθώς και τα DODONI Cheese Heavenly Thins.

Ο κ. Βασίλης Βροχίδης, Διευθυντής Εξαγωγών της ΔΩΔΩΝΗ, δήλωσε σχετικά: « Η FOOD EXPO 2022 αποτέλεσε την κορυφαία  συνάντηση για τους ανθρώπους του κλάδου μας και χαιρόμαστε πολύ που ήμασταν μέρος αυτής της εξαιρετικής διοργάνωσης. Μέσω της συμμετοχής μας αναδείξαμε την σημασία που έχει για εμάς η επέκταση των προϊόντων μας στο εξωτερικό, καθώς σήμερα τα προϊόντα ΔΩΔΩΝΗ ταξιδεύουν και στις πέντε ηπείρους, σε περισσότερες από 50 χώρες. Κατά τη διάρκεια της Έκθεσης είχαμε τη δυνατότητα να συστήσουμε στους επισκέπτες το ευρύ χαρτοφυλάκιο των προϊόντων μας μαζί με νέα λανσαρίσματα που υλοποιήσαμε το τελευταίο διάστημα. Η ΔΩΔΩΝΗ αποτελεί συνώνυμο των προϊόντων υψηλής ποιότητας και είμαστε περήφανοι που πρεσβεύουμε την ελληνική αριστεία διεθνώς.»

- Advertisement -

Με 1.200 Έλληνες και ξένους εκθέτες, 1.500 χιλιάδες διεθνείς αγοραστές και 650 στοχευμένους hosted buyers, η FOOD EXPO 2022 ήρθε να επιβεβαιώσει την ηγετική της θέση στην ευρύτερη περιοχή της Ν.Α. Ευρώπης και να αποτελέσει ένα κομβικό κέντρο εμπορικών συναντήσεων και συμφωνιών για τα Τρόφιμα και Ποτά στη χώρα μας.

- Advertisement -

Μείνετε ενημερωμένοι

Σας άρεσε το αρθρο; Εγγραφείτε για να λαμβάνεται εβδομαδιαία τα πιο σημαντικά άρθρα με θέμα τα τρόφιμα.


Google news

Ακολουθήστε μας για την άμεση ενημέρωση σας στο google news.

Must read

Σύνδεση μεταξύ χαρακτηριστικών αυτισμού και διατροφής της μητέρας στην εγκυμοσύνη διαπιστώνει μελέτη ελληνικών Πανεπιστημίων

Νέα ελληνική έρευνα εξετάζει πώς η μεσογειακή διατροφή στην εγκυμοσύνη σχετίζεται με χαρακτηριστικά του αυτισμού στην προεφηβική ηλικία.

Στο μικροσκόπιο οι έλεγχοι του ΕΦΕΤ: Νέο σύστημα αξιολόγησης της εποπτείας για την ασφάλεια τροφίμων (ΚΥΑ 56443/2026)

Η ΚΥΑ 56443/2026 θεσπίζει νέο σύστημα αξιολόγησης του ΕΦΕΤ με δείκτες απόδοσης, στόχους και ετήσια αξιολόγηση των ελέγχων ασφάλειας τροφίμων.

Σχεδόν 60 χώρες και η Ελλάδα, εμπλέκονται στο σκάνδαλο μεγάλης βιομηχανίας κρέατος – 176 follow-ups στο RASFF και συνεχείς ανακλήσεις

Η ευρωπαϊκή έρευνα επεκτείνεται με διαρκή updates, νέες χώρες, νέα προϊόντα και επίσημες ανακλήσεις λόγω άγνωστης μικροβιολογικής κατάστασης.