Σάββατο, 28 Δεκεμβρίου, 2024
8 C
Athens

Το Ελληνικό website για την ποιότητα, την ασφάλεια και την "ψυχή" των τροφίμων.

Η ελληνική COCA-COLA 3E σχεδιάζει επένδυση 1 δισ. $ στην αιγυπτιακή αγορά

ΑρχικήΝέαΕπιχειρήσεις / ΟικονομίαΗ ελληνική COCA-COLA 3E σχεδιάζει επένδυση 1 δισ. $ στην αιγυπτιακή αγορά
spot_img

Στην αιγυπτιακή αγορά σχεδιάζει να επεκταθεί δυναμικά η COCA-COLA Τρία Έψιλον, με μία μεγάλη επένδυση ύψους 1 δισ. δολαρίων.

   Όπως αναφέρει το δελτίο του Γραφείου Οικονομικών και Εμπορικών Υποθέσεων της ελληνικής πρεσβείας στο Κάιρο, «ο Αιγύπτιος πρωθυπουργός Μουστάφα Μαντμπούλι συζήτησε με τα μέλη του διοικητικού συμβουλίου της COCA-COLA Τρία Έψιλον τα σχέδια της εταιρείας για την πραγματοποίηση επένδυσης ύψους ενός δισεκατομμυρίου δολαρίων στην αιγυπτιακή αγορά μέσα στα επόμενα πέντε χρόνια, μετά την εξαγορά της Coca-Cola Αιγύπτου, η οποία ολοκληρώθηκε πρόσφατα».

   Όπως τονίζεται σχετικά, στις συνομιλίες όπου συμμετείχαν εκπρόσωποι της Coca-Cola Αιγύπτου, «ο κ. Μαντμπούλι τόνισε την προθυμία της αιγυπτιακής κυβέρνησης να παράσχει κάθε είδους υποστήριξη στον ιδιωτικό τομέα, λόγω του ρόλου του στη δημιουργία νέων θέσεων εργασίας και στην τόνωση της οικονομικής ανάπτυξης».

   Παράλληλα, «ο Αιγύπτιος πρωθυπουργός εξήρε τις επιτυχημένες επενδύσεις της Coca-Cola στην αιγυπτιακή αγορά και χαιρέτισε την εξαγορά της ελβετικής εταιρείας εμφιάλωσης αναψυκτικών της Coca-Cola Egypt, μία συμφωνία που αντανακλά την εμπιστοσύνη της πολυεθνικής εταιρείας στην αιγυπτιακή οικονομία».

   Χαιρετίζοντας τέλος τη συμφωνία εξαγοράς, ο κ. Μαντμπούλι είπε ότι αποτελεί «ένα θετικό βήμα για την Coca-Cola Τρία Έψιλον στην αιγυπτιακή αγορά, που θεωρείται μία από τις μεγαλύτερες αγορές στην Αφρική», καταλήγει η ανακοίνωση του Γραφείου ΟΕΥ Καΐρου.

Ακολουθήστε το Cibum
στα Google News

Μείνετε ενημερωμένοι

Σας άρεσε το αρθρο; Εγγραφείτε για να λαμβάνεται εβδομαδιαία τα πιο σημαντικά άρθρα με θέμα τα τρόφιμα. 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Must read

Σκόρδο – Κρεμμύδι: Επιστήμονες εφιστούν προσοχή στο τσιγάρισμα – Δημιουργούνται βλαβερές ενώσεις

Νέα μελέτη αποκαλύπτει ότι το σκόρδο και τα κρεμμύδια περιέχουν χημικές ουσίες, που μπορούν να μετατραπούν σε τρανς λιπαρά όταν μαγειρεύονται σε υψηλές θερμοκρασίες.

Coca Cola: Ανάκληση 28 εκατομμυρίων αναψυκτικών λόγω σοβαρού κινδύνου – 80 επιθεωρητές εν δράσει

Η μεγαλύτερη ανάκληση των τελευταίων 25 ετών στην Αυστρία που επηρέασε 18 χώρες.

Έκκληση προς την αλλαντοβιομηχανία: Μειώστε τα συντηρητικά για να αυξήστε την ασφάλεια – Προτεινόμενες λύσεις    

Τα μέτρα που προτείνουν ερευνητές για τη μείωση του κινδύνου λιστερίωσης στα τρόφιμα.
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Ροή Ενημέρωσης

spot_img
spot_img
spot_img
spot_imgspot_img

Δείτε επίσης!
Προτεινόμενα άρθρα

Μετάβαση στο περιεχόμενο