ΑρχικήΝέαΕπιχειρήσεις / ΟικονομίαΗ ΙΟΝ διαψεύδει συζητήσεις με Θεοδωρόπουλο

Η ΙΟΝ διαψεύδει συζητήσεις με Θεοδωρόπουλο

1 λεπτά ανάγνωσης

Η Διοίκηση της ION, με ανακοίνωσή της γνωστοποιεί ότι «δεν έχει υπάρξει οποιαδήποτε πρόταση ή συζήτηση επί του θέματος αυτού».

Σε ανακοίνωση που εξέδωσε η ION, αναφέρεται ότι:

- Advertisement -

«Σε συνέχεια πρόσφατων δημοσιευμάτων σχετικά με την είσοδο του κ. Σπ. Θεοδωρόπουλου στην ΙΟΝ ΑΕ, η Διοίκηση της εταιρείας γνωστοποιεί ότι δεν έχει υπάρξει οποιαδήποτε πρόταση ή συζήτηση επί του θέματος αυτού».

Ταυτόχρονα, πηγές προσκείμενες στον επιχειρηματία έλεγαν πως ο κ. Θεοδωρόπουλος δεν έχει καμία επαφή με την ΙΟΝ από το 2016, όταν και υπήρξε μια σχετική συζήτηση.

- Advertisement -

Υπενθυμίζεται ότι, σύμφωνα με χθεσινά δημοσιεύματα, ο κ. Σπύρος Θεοδωρόπουλος εφέρετο να είναι σε προχωρημένες συζητήσεις με την ΙΟΝ προκειμένου να αποκτήσει μετοχικό ποσοστό στην ΙΟΝ.

Πιο συγκεκριμένα, πληροφορίες ανέφεραν περί προσέγγισης για την εξαγορά του 75% της ΙΟΝ, ηγούμενος μάλιστα σχήματος των γνωστών συνεπενδυτών (σσ Σταύρος Νένδος, Μιχάλης Αραμπατζής, Αχιλλέας Φώλιας κοκ), ενώ άλλες έκαναν λόγο  για μία προσπάθεια αμοιβαίας συνεννόησης για την από κοινού συγκρότηση του νέου ομίλου.

Πηγή: New money

Μείνετε ενημερωμένοι

Σας άρεσε το αρθρο; Εγγραφείτε για να λαμβάνεται εβδομαδιαία τα πιο σημαντικά άρθρα με θέμα τα τρόφιμα.


Google news

Ακολουθήστε μας για την άμεση ενημέρωση σας στο google news.

Must read

ΕΟΦ: 289 φάρμακα με περιορισμένη διαθεσιμότητα στην Ελλάδα – Ποια βρίσκονται στη νέα λίστα

210 φάρμακα αφορούν την κοινότητα, 56 τα νοσοκομεία, ενώ 21 χρειάζονται έκτακτες εισαγωγές μέσω ΙΦΕΤ

Επιδημία σαλμονέλωσης από ντομάτες στην Ιταλία – Άμεση απαγόρευση διάθεσης σε σχολεία, νοσοκομεία και γηροκομεία

Κρούσματα σε τέσσερις περιφέρειες, ανάκληση ντομάτας από τη Σικελία και έκτακτα μέτρα προστασίας στην Απουλία.