Σάββατο, 10 Ιουνίου, 2023
26.8 C
Athens

Το Ελληνικό website για την ποιότητα, την ασφάλεια και την "ψυχή" των τροφίμων.

GEA Solutions

spot_img
Η Gea Solutions αποτελεί μία αναγνωρισμένη εταιρεία, με πολυετή εμπειρία και σειρά πιστοποιήσεων στους τομείς Ασφάλειας Τροφίμων και Υγείας. Διαθέτει ειδικές άδειες αποθήκευσης και ανασυσκευασίας επικίνδυνων χημικών προϊόντων, πιστοποιημένη αποθήκευση τροφίμων και ζωοτροφών, σύμφωνα με το πρότυπο ποιότητας ISO 22000, και ειδική πιστοποίηση περί απαιτήσεων Y.A. 1348 για μεταφορά και αποθήκευση Ιατροτεχνολογικών προϊόντων. Έχοντας ως στόχο τη διαρκή βελτίωση και εξέλιξη των υπηρεσιών της, πλέον είναι στην ευχάριστη θέση να προμηθεύει μεγάλες βιομηχανίες παραγωγής τροφίμων και ζωοτροφών με εξειδικευμένες λύσεις εντοπισμού μυκοτοξινών, αλλεργιογόνων και μικροβιακού φορτίου, να αναλαμβάνει την παροχή εργαστηριακών αναλωσίμων σε μερικά από τα μεγαλύτερα αναλυτικά εργαστήρια της χώρας και να εξυπηρετεί τον κλάδο HO.RE.CA με λύσεις απολύμανσης αλλά και ασφάλειας τροφίμων και ποιοτικού ελέγχου. Πολύ πρόσφατα στις υπηρεσίες της GEA SOLUTIONS εντάχθηκε και η στήριξη του αγροτικού τομέα με την παροχή ειδικών μηχανημάτων για επιτόπιο έλεγχο ποιοτικών χαρακτηριστικών της αγροτικής παραγωγής. Όλες οι υπηρεσίες που παρέχει η GEA SOLUTIONS υποστηρίζονται από δωρεάν συμβουλευτική από εξειδικευμένο προσωπικό, ενώ αναλαμβάνει και τη συμμετοχή των συνεργατών της σε διεργαστηριακά tests. Τα δε προϊόντα της είναι κατάλληλα και για ποιοτικό έλεγχο τροφίμων, ποτών και νερού με σκοπό την τήρηση υγειονομικών πρωτοκόλλων, για Έλεγχο Μικροβιακού φορτίου σε επιφάνειες και τρόφιμα. 

Ακολουθήστε το Cibum
στα Google News

Μείνετε ενημερωμένοι

Σας άρεσε το αρθρο; Εγγραφείτε για να λαμβάνεται εβδομαδιαία τα πιο σημαντικά άρθρα με θέμα τα τρόφιμα. 

Προηγούμενο άρθρο
Επόμενο άρθρο

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Must read

Ακτινοβόληση Τροφίμων: Τι ισχύει στην ΕΕ – Γιατί η βιομηχανία αντιστέκεται

Παρά την επίσημη έγκριση των Αρχών και τις διαβεβαιώσεις περί ασφάλειας η χρήση της ακτινοβόλησης τροφίμων παραμένει περιορισμένη.

Ποιο είδος ψωμιού βοηθά στην απώλεια βάρους – Επιστημονική μελέτη

Η επίδραση της κατανάλωσης ψωμιού με χαμηλή απελευθέρωση ινσουλίνης, στην ανάπτυξη βάρους — Μια πραγματική τυχαιοποιημένη ελεγχόμενη δοκιμή.

ΕΦΕΤ: Το μεγάλο λάθος του κρεοπωλείου που ευθύνεται για τις δεκάδες δηλητηριάσεις στη Λάρισα

Το πόρισμα του ΕΦΕΤ για το κρεοπωλείο που προκάλεσε δεκάδες τροφικές δηλητηριάσεις την Κυριακή του Πάσχα.
spot_img
spot_img

Ροή Ενημέρωσης

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_imgspot_img

Δείτε επίσης!
Προτεινόμενα άρθρα