Κυριακή, 13 Απριλίου, 2025
14.3 C
Athens

Το Ελληνικό website για την ποιότητα, την ασφάλεια και την "ψυχή" των τροφίμων.

Η Kellog’s παράγει ένα εκατομμύριο κουτιά δημητριακών την ημέρα!

ΑρχικήΝέαΕπιχειρήσεις / ΟικονομίαΗ Kellog's παράγει ένα εκατομμύριο κουτιά δημητριακών την ημέρα!
spot_img

Ο γίγαντας τροφίμων Kellogg’s παράγει πλέον ΕΝΑ ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΟ κουτιά δημητριακών την ημέρα, γεγονός που μεταφράζεται σε αύξηση της παραγωγής και 25% από το 2016, οπότε η Kellogg’s παρήγαγε 750.000 κιβώτια δημητριακών.

Το εργοστάσιο με έδρα το Μάντσεστερ κάθε μέρα επεξεργάζεται 200 ​​τόνους καλαμποκιού. Περίπου το μισό χρησιμοποιείται για τη δημιουργία Cornflakes, ενώ το υπόλοιπο μισό μοιράζεται μεταξύ Crunchy Nut και Frosties.

- Advertisement -

Το Crunchy Nut είναι το δεύτερο πιο αγαπητό δημητριακό της μάρκας με 25 εκατομμύρια κιλά που πωλούνται κάθε χρόνο σε σύγκριση με 10 εκατομμύρια κιλά Frosties.

Το Coco Pops παραμένει το πιο δημοφιλές δημητριακό στα παιδιά με 21 εκατομμύρια κιλά να πωλούνται ετησίως.

Το τεράστιο αυτό άλμα στην παραγωγή της Kellogg μαζί με την ανακοίνωση για μείωση της ζάχαρης στα προϊόντα της. Από το 2011, έχει αφαιρέσει 11.000 τόνους ζάχαρης από τα δημητριακά της.

Η προσπάθεια για την αντιμετώπιση της παιδικής παχυσαρκίας περιελάμβανε τη διακοπή της παραγωγής του Ricicles, τη διαφήμιση μόνο του Crunchy Nut σε ενήλικες και τη δημιουργία μιας πιο υγιεινής σειράς, της WK Kellogg.

Σταμάτησε επίσης να εμφανίζει τον Τόνι ο Τίγρης στη διαφήμιση και άλλαξε τη συνταγή για το Coco Pops, για να βοηθήσει στη μείωση της ζάχαρης έως και 50 τοις εκατό.

Και μόλις την περασμένη εβδομάδα, προσάρμοσε την εμβληματική συνταγή Special K για να μειώσει το αλάτι σε όλη τη γκάμα των δημητριακών κατά μέσο όρο 20%.

spot_img

Ακολουθήστε το Cibum
στα Google News

Γραφτείτε στο newsletter του cibum

Μείνετε ενημερωμένοι

Σας άρεσε το αρθρο; Εγγραφείτε για να λαμβάνεται εβδομαδιαία τα πιο σημαντικά άρθρα με θέμα τα τρόφιμα. 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Must read

Εκτεθήκαμε διεθνώς: Ελληνικό σκεύος ευθύνεται για δηλητηρίαση Γάλλου από μόλυβδο

Η Γαλλία ενημέρωσε το Ευρωπαϊκό RASFF για σοβαρό κίνδυνο από ελληνικό σκεύος

Ποια είναι η καλύτερη μαρινάδα για το κρέας σας – Τι αποκαλύπτει η επιστήμη για το μαρινάρισμα του κρέατος με οξέα

Μια σειρά πειραμάτων καταρρίπτει μύθους και επιβεβαιώνει ότι η επιλογή του σωστού οξέος μπορεί να κάνει τη διαφορά στην υφή, τη γεύση και τη ζουμερότητα του κρέατος.

Το φθηνό ψάρι στο “στόχαστρο” Οργανώσεων – Γιατί και ποιοι εξέδωσαν οδηγία να μην το τρώμε – Αντιδρά η ευρωπαϊκή Αλιεία

Η αλιευτική βιομηχανία της ΕΕ καταγγέλλει τη συμβουλή των ΜΚΟ προς τους καταναλωτές να σταματήσουν να αγοράζουν το ψάρι που αλιεύει ο στόλος της ΕΕ
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Ροή Ενημέρωσης

spot_img
spot_img
spot_img
spot_imgspot_img

Δείτε επίσης!
Προτεινόμενα άρθρα