ΑρχικήΝέαΕπιχειρήσεις / ΟικονομίαΗ ΟΜΗΡΟΣ Εξαγόρασε εγκατάσταση σταθμού γάλακτος στη Ξάνθη από τη ΔΕΛΤΑ

Η ΟΜΗΡΟΣ Εξαγόρασε εγκατάσταση σταθμού γάλακτος στη Ξάνθη από τη ΔΕΛΤΑ

2 λεπτά ανάγνωσης

Ο νέος υποσταθμός στη Συδινή προστίθεται στο δίκτυο υποσταθμών της ΟΜΗΡΟΣ, που αριθμεί συνολικά έξι σε όλη την ελληνική επικράτεια.

Η γαλακτοβιομηχανία ΟΜΗΡΟΣ της οικογένειας Γιαννίτση ενισχύει το δίκτυο της ζώνης γάλακτος, προσθέτοντας ακόμα έναν υποσταθμό με τη συμφωνία εξαγοράς εγκαταστάσεων από τη ΔΕΛΤΑ. Σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση, ο σταθμός γάλακτος στη Συδινή Ξάνθης αφορά μία έκταση περίπου 7.500 τ.μ., στην οποία βρίσκονται βιομηχανικές κτιριακές εγκαταστάσεις 1.200 τ.μ., και εγκαταστάσεις βιολογικού εξοπλισμού καθώς και βιολογικού καθαρισμού. Επιπλέον, μπορεί να δεχθεί και να αποθηκεύσει 120 τόνους αιγοπρόβειου γάλακτος ημερησίως.

- Advertisement -

Η γαλακτοβιομηχανία ΟΜΗΡΟΣ έχει προγραμματίσει επιπλέον επενδύσεις στον σταθμό για την ανανέωση και την αναβάθμιση του κτιριακού και μηχανολογικού εξοπλισμού, εξασφαλίζοντας να είναι όλα έτοιμα για τη νέα γαλακτοκομική σεζόν.

Ο νέος υποσταθμός στη Συδινή προστίθεται στο δίκτυο υποσταθμών της ΟΜΗΡΟΣ, που αριθμεί συνολικά έξι σε όλη την ελληνική επικράτεια, και θα συμβάλλει στην περαιτέρω ανάπτυξη της ζώνης γάλακτος και την αύξηση τη παραγωγής.

- Advertisement -

Σύμφωνα με την ίδια ανακοίνωση, στόχος της ΟΜΗΡΟΣ είναι να ενδυναμώνει συνεχώς τα σημεία δράσης της, λειτουργώντας πάντα με γνώμονα την παραγωγή άριστων ποιοτικά προϊόντων. Η ΟΜΗΡΟΣ εργάζεται συνεχώς προς την ανάπτυξη των υποσταθμών της τόσο σε αριθμητικό επίπεδο, ενισχύοντας έτσι τη δυναμική παρουσία της, όσο και σε ποιοτικό δημιουργώντας τις κατάλληλες εγκαταστάσεις για αποθήκευση και διαχείριση του γάλακτος σε ημερήσια βάση.

Οι σταθμοί γάλακτος της ΟΜΗΡΟΣ, πλέον, θα χρησιμοποιούνται και από τη νέα θυγατρική της εταιρίας, την AGROLACT, η οποία δημιουργήθηκε με βασικό στόχο να καλύψει τις ανάγκες των κτηνοτρόφων της ΟΜΗΡΟΣ, προμηθεύοντάς τους με υψηλών προδιαγραφών και ποιότητας ζωοτροφές.

- Advertisement -

Μείνετε ενημερωμένοι

Σας άρεσε το αρθρο; Εγγραφείτε για να λαμβάνεται εβδομαδιαία τα πιο σημαντικά άρθρα με θέμα τα τρόφιμα.


Google news

Ακολουθήστε μας για την άμεση ενημέρωση σας στο google news.

Must read

Κολοβακτηρίδια, εντερόκοκκοι και χημικές υπερβάσεις στο νερό βρύσης σε Θεσσαλονίκη και Χαλκιδική – Τι ερευνά ο εισαγγελέας (έγγραφα)

Προκαταρκτικές εξετάσεις για πιθανές ευθύνες μετά τις καταγγελίες κατοίκων και τις αναλύσεις που έδειξαν προβλήματα στην ποιότητα του πόσιμου νερού σε τουριστικές περιοχές της Χαλκιδικής και στον Δήμο Βόλβης

Σουβλατζίδικο πίσω από τα κρούσματα σαλμονέλας στη Αττική: Τι υποστηρίζει σε ανακοίνωση

Η επιχείρηση δηλώνει ότι συνεργάζεται με τις αρχές και αναμένει τα επίσημα τελικά αποτελέσματα των ελέγχων.

Νέες γονιδιωματικές τεχνικές στα τρόφιμα: Η EFSA δεν εντοπίζει νέους κινδύνους από τα τελευταία επιστημονικά δεδομένα

Η νέα ευρωπαϊκή νομοθεσία αλλάζει το πλαίσιο για τα φυτά NGT, την ώρα που η επιστημονική αξιολόγηση συνεχίζεται