Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024
16.7 C
Athens

Το Ελληνικό website για την ποιότητα, την ασφάλεια και την "ψυχή" των τροφίμων.

Η Παγκόσμια ανάπτυξη στα προϊόντα αρτοποιίας και ζαχαροπλαστικής

ΑρχικήΝέαΗ Παγκόσμια ανάπτυξη στα προϊόντα αρτοποιίας και ζαχαροπλαστικής
spot_img

Ένα στα τρία προϊόντα αρτοποιίας παγκοσμίως κυκλοφόρησε στην Ευρώπη, και ένα στα δύο προϊόντα σοκολάτας.

Σύμφωνα με το INNOVA MARΚET INSIGHT, οι πωλήσεις προϊόντων αρτοποιίας αυξάνονται παγκοσμίως, με μέση ετήσια αύξηση 4% (CAGR 2018-2022). Το 2022, ένα στα τρία προϊόντα αρτοποιίας κυκλοφόρησε στην Ευρώπη. Η κρυσταλλική ζάχαρη και το αλεύρι σίτου είναι τα κύρια συστατικά για την κυκλοφορία προϊόντων αρτοποιίας. Εν τω μεταξύ, το αλεύρι βρώμης και το φουντούκι είναι τα πιο γρήγορα αναπτυσσόμενα συστατικά στα νέα προϊόντα αρτοποιίας ενώ τα προϊόντα panettone και παντεσπάνι κερδίζουν έδαφος

Τα λανσαρίσματα σοκολάτας έχουν σημειώσει σταθερή ανάπτυξη, με ένα στα δύο προϊόντα ζαχαροπλαστικής σοκολάτας να παρασκευάζεται στην Ευρώπη. Η ταχύτερα αναπτυσσόμενη υποκατηγορία για τη σοκολάτα είναι οι ράβδοι σοκολάτας, με μέση ετήσια αύξηση 9% στις κυκλοφορίες ζαχαροπλαστικής σοκολάτας που παρακολουθούνται με αυτόν τον ισχυρισμό.  Εν τω μεταξύ, τα φυτικά συστατικά οδηγούν την ανάπτυξη και το βούτυρο κακάο είναι το κύριο συστατικό στον χώρο.

Όροι Αναδημοσίευσης

*Προσοχή!
H αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου ή μέρους αυτών επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το cibum.gr με ενεργό σύνδεσμο και σε καμία περίπτωση αυτολεξεί!

Ακολουθήστε το Cibum
στα Google News

spot_img

Μείνετε ενημερωμένοι

Σας άρεσε το αρθρο; Εγγραφείτε για να λαμβάνεται εβδομαδιαία τα πιο σημαντικά άρθρα με θέμα τα τρόφιμα. 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Must read

Ελληνικά σουπερμάρκετ: Εκτίναξη της τιμής σε εμφιαλωμένα νερά και σνακ!

Οι τιμές των προϊόντων στα σουπερμάρκετ τον Μάρτιο 2024 καταγράφονται σταθερές σε σχέση με τον Μάρτιο 2023 σύμφωνα με έρευνα του ΙΕΛΚΑ.

Πιστοποίηση: Ο “Σκελετός στη ντουλάπα” και η αλήθεια για την Διαπίστευση των Φορέων Πιστοποίησης και της ισχύος των πιστοποιητικών

Άρθρο του Γ. Μπάστα, Ιδρυτικό στέλεχος και επικεφαλής αξιολογητής του ΕΣΥΔ για 10 χρόνια.

Σχολικά Κυλικεία: Αλλάζουν οι προδιαγραφές των τροφίμων που διατίθενται στα Ελληνόπουλα

Πρώτη συνεδρίαση της Εθνικής Επιτροπής Διατροφής για τα τρόφιμα στα κυλικεία.
spot_img

Ροή Ενημέρωσης

spot_img
spot_img
spot_img
spot_imgspot_img

Δείτε επίσης!
Προτεινόμενα άρθρα