Κυριακή, 13 Απριλίου, 2025
16.4 C
Athens

Το Ελληνικό website για την ποιότητα, την ασφάλεια και την "ψυχή" των τροφίμων.

Ioniki: Επιτυχημένη συμμετοχή στη Διεθνή Έκθεση IFE 2025

ΑρχικήΝέαΕπιχειρήσεις / ΟικονομίαIoniki: Επιτυχημένη συμμετοχή στη Διεθνή Έκθεση IFE 2025
spot_img

Η Ioniki παρουσίασε τη μοναδική γκάμα προϊόντων της μέσα από το brand Filosophy

Η Ioniki ολοκλήρωσε με επιτυχία τη συμμετοχή της στη Διεθνή Έκθεση Τροφίμων & Ποτών IFE 2025, που πραγματοποιήθηκε από τις 17 έως τις 19 Μαρτίου στο ExCeL London. Η παρουσία της εταιρείας στο Hall N9, Stand 2655 προσέλκυσε το ενδιαφέρον επαγγελματιών από όλο τον κόσμο, ενισχύοντας περαιτέρω τη διεθνή της αναγνώριση.

- Advertisement -


Με κύριους άξονες την ποιότητα, την καινοτομία και την αυθεντική μεσογειακή γεύση, η Ioniki παρουσίασε τη μοναδική γκάμα προϊόντων της μέσα από το brand Filosophy.
Κατά τη διάρκεια της έκθεσης, η Ioniki πραγματοποίησε σημαντικές επαφές με επαγγελματίες του κλάδου, ενισχύοντας την εξαγωγική της δραστηριότητα και επιβεβαιώνοντας τη δυναμική της παρουσία στις διεθνείς αγορές. Οι επισκέπτες εξέφρασαν τον ενθουσιασμό τους για την ποιότητα και τη γευστική αυθεντικότητα των προϊόντων, επιβεβαιώνοντας τη σταθερή προσήλωση της εταιρείας στην παραγωγή υψηλής διατροφικής αξίας προϊόντων.


Η Ioniki συνεχίζει να επενδύει στην ανάπτυξη και τη δημιουργία καινοτόμων προϊόντων που ανταποκρίνονται στις σύγχρονες διατροφικές τάσεις και τις ανάγκες της παγκόσμιας αγοράς. Η επιτυχημένη συμμετοχή της στην IFE 2025 αποτελεί ένα ακόμη σημαντικό βήμα στην πορεία της προς τη διεθνή καταξίωση, αποδεικνύοντας πως η ελληνική γαστρονομία μπορεί να κατακτήσει τις ξένες αγορές.

spot_img

Ακολουθήστε το Cibum
στα Google News

Γραφτείτε στο newsletter του cibum

Μείνετε ενημερωμένοι

Σας άρεσε το αρθρο; Εγγραφείτε για να λαμβάνεται εβδομαδιαία τα πιο σημαντικά άρθρα με θέμα τα τρόφιμα. 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Must read

Εκτεθήκαμε διεθνώς: Ελληνικό σκεύος ευθύνεται για δηλητηρίαση Γάλλου από μόλυβδο

Η Γαλλία ενημέρωσε το Ευρωπαϊκό RASFF για σοβαρό κίνδυνο από ελληνικό σκεύος

Ποια είναι η καλύτερη μαρινάδα για το κρέας σας – Τι αποκαλύπτει η επιστήμη για το μαρινάρισμα του κρέατος με οξέα

Μια σειρά πειραμάτων καταρρίπτει μύθους και επιβεβαιώνει ότι η επιλογή του σωστού οξέος μπορεί να κάνει τη διαφορά στην υφή, τη γεύση και τη ζουμερότητα του κρέατος.

Το φθηνό ψάρι στο “στόχαστρο” Οργανώσεων – Γιατί και ποιοι εξέδωσαν οδηγία να μην το τρώμε – Αντιδρά η ευρωπαϊκή Αλιεία

Η αλιευτική βιομηχανία της ΕΕ καταγγέλλει τη συμβουλή των ΜΚΟ προς τους καταναλωτές να σταματήσουν να αγοράζουν το ψάρι που αλιεύει ο στόλος της ΕΕ
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Ροή Ενημέρωσης

spot_img
spot_img
spot_img
spot_imgspot_img

Δείτε επίσης!
Προτεινόμενα άρθρα