Πέμπτη, 24 Απριλίου, 2025
17.9 C
Athens

Το Ελληνικό website για την ποιότητα, την ασφάλεια και την "ψυχή" των τροφίμων.

Καφεκοπτεία Λουμίδη: Νέα προϊόντα «SOKOLATA»

ΑρχικήΝέαΕπιχειρήσεις / ΟικονομίαΚαφεκοπτεία Λουμίδη: Νέα προϊόντα «SOKOLATA»
spot_img

Η αγαπημένη σειρά των Καφεκοπτείων Λουμίδη «Λέξεις και Γεύσεις Ελλάδας» εμπλουτίζεται με μια νέα κατηγορία προϊόντων, τα ροφήματα σοκολάτας SOKOLATA. Τα ροφήματα SOKOLATA, έρχονται για να διευρύνουν την προϊοντική γκάμα των καφεκοπτείων & του eshop www.kl.gr, με 5 ιδιαίτερες και αγαπημένες γεύσεις: Classic, Bitter, Salted Caramel, Hazelnut & Stevia!

Τα νέα ροφήματα SOKOLATA με την υπογραφή των Καφεκοπτείων Λουμίδη είναι εδώ για να γεμίσουν τα σπίτια σας με εκπληκτικά αρώματα και να σας προσφέρουν μοναδικές στιγμές σοκολατένιας απόλαυσης! Δημιουργήστε τα δικά σας ροφήματα προσθέτοντας γάλα, σαντιγί, marshmallows και ότι άλλο επιθυμείτε και αφεθείτε στη βελούδινη υφή των προϊόντων SOKOLATA. Είναι πολύ εύκολα στην προετοιμασία και μπορούν να σερβιριστούν ζεστά ή κρύα.

- Advertisement -

Αφυπνίστε όλες σας τις αισθήσεις με την ευχάριστη γεύση και το ακαταμάχητο άρωμα μιας κούπας αέρινης ζεστής σοκολάτας των Καφεκοπτείων Λουμίδη.

Επισκεφθείτε τα φυσικά καταστήματα ή κάντε online την παραγγελία σας στο www.kl.gr. Ανακαλύψτε αμέτρητα γλυκίσματα και προσφορές που θα σας χαρίσουν αυθεντικές στιγμές απόλαυσης!

spot_img

Ακολουθήστε το Cibum
στα Google News

Γραφτείτε στο newsletter του cibum

Μείνετε ενημερωμένοι

Σας άρεσε το αρθρο; Εγγραφείτε για να λαμβάνεται εβδομαδιαία τα πιο σημαντικά άρθρα με θέμα τα τρόφιμα. 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Must read

Οδοντόκρεμες μολυσμένες με μόλυβδο και άλλα επικίνδυνα βαρέα μέταλλα – Δοκιμή σε 51 γνωστές μάρκες

Μια νέα έρευνα που διεξήχθη στις Ηνωμένες Πολιτείες αποκάλυψε ότι πολλές εμπορικές οδοντόκρεμες είναι μολυσμένες με μόλυβδο και άλλα επικίνδυνα βαρέα μέταλλα.

Aκτινοβολημένα τρόφιμα: Είναι ασφαλή ή πρέπει να τα αποφεύγουμε; – Πώς τα ξεχωρίζουμε

Η ακτινοβόληση τροφίμων είναι μια μέθοδος επεξεργασίας τροφίμων με ιονίζουσα ακτινοβολία που αποσκοπεί στην εξόντωση παθογόνων βακτηρίων

Ευρωπαϊκό μπλόκο σε ελληνικά μύδια λόγω μόλυνσης με κολοβακτηρίδια – Ειδοποίηση RASFF

Η γνωστοποίηση στην Ευρώπη έγινε από την Ιταλία μέσω RASFF, στις 18/04/2024, ύστερα από ελέγχους που έγιναν από κτηνιάτρους στην Puglia
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Ροή Ενημέρωσης

spot_img
spot_img
spot_img
spot_imgspot_img

Δείτε επίσης!
Προτεινόμενα άρθρα