Κυριακή, 13 Απριλίου, 2025
16.4 C
Athens

Το Ελληνικό website για την ποιότητα, την ασφάλεια και την "ψυχή" των τροφίμων.

Κάμπος Χίου: Στήριξη των εσπεριδοκαλλιεργητών του νησιού

ΑρχικήΝέαΕπιχειρήσεις / ΟικονομίαΚάμπος Χίου: Στήριξη των εσπεριδοκαλλιεργητών του νησιού
spot_img

Με τους εσπεριδοκαλλιεργητές του νησιού συναντήθηκε την Τρίτη 18 Φεβρουαρίου η διοίκηση της εταιρείας «Κάμπος Χίου» στις εγκαταστάσεις του εργοστασίου.

Στη συνάντηση μεταξύ εσπεριδοκαλλιεργητών και διοίκησης της εταιρείας «Κάμπος Χίου» εξετάστηκαν οι προοπτικές και η αναζήτηση αποτελεσματικών ενεργειών για την περαιτέρω ανάπτυξη της παραγωγής εσπεριδοειδών του Κάμπου, καθώς και η στήριξη της πρωτογενούς παραγωγής της Χίου.

- Advertisement -

Ήδη, στη διάρκεια του τρέχοντος έτους, μέχρι σήμερα, η «Κάμπος Χίου» έχει προμηθευτεί από το νησί 200 τόνους χιώτικα μανταρίνια, ποσότητα σχεδόν τετραπλάσια από πέρυσι, η οποία, μάλιστα, αναμένεται να αυξηθεί περαιτέρω.

Στις επόμενες ημέρες θα ξεκινήσει και η προμήθεια πορτοκαλιών και λεμονιών, η χυμοποίηση των οποίων θα πραγματοποιηθεί στο εργοστάσιο του νησιού.

Παράλληλα, η εταιρεία παρουσίασε στους καλλιεργητές το όραμά της, το οποίο επικεντρώνεται στη δυναμική ανάπτυξη και την εξάπλωση της μάρκας, τόσο στην Ελλάδα όσο και στο εξωτερικό, με στόχο να κάνει γνωστά τα εξαιρετικά εσπεριδοειδή του Κάμπου (μανταρίνια, πορτοκάλια, λεμόνια) αλλά και του νησιού.

«Στόχος μας είναι να δημιουργήσουμε και να αναπτύξουμε προγράμματα σε συνεργασία με τους εσπεριδοκαλλιεργητές για την περαιτέρω ενίσχυση και αύξηση της παραγωγής μανταρινιών, πορτοκαλιών και λεμονιών και τη στήριξη της πρωτογενούς παραγωγής της Χίου», ανέφερε ο γενικός διευθυντής της εταιρείας «Κάμπος Χίου»,

ΑΠΕ – ΜΠΕ

spot_img

Ακολουθήστε το Cibum
στα Google News

Γραφτείτε στο newsletter του cibum

Μείνετε ενημερωμένοι

Σας άρεσε το αρθρο; Εγγραφείτε για να λαμβάνεται εβδομαδιαία τα πιο σημαντικά άρθρα με θέμα τα τρόφιμα. 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Must read

Εκτεθήκαμε διεθνώς: Ελληνικό σκεύος ευθύνεται για δηλητηρίαση Γάλλου από μόλυβδο

Η Γαλλία ενημέρωσε το Ευρωπαϊκό RASFF για σοβαρό κίνδυνο από ελληνικό σκεύος

Ποια είναι η καλύτερη μαρινάδα για το κρέας σας – Τι αποκαλύπτει η επιστήμη για το μαρινάρισμα του κρέατος με οξέα

Μια σειρά πειραμάτων καταρρίπτει μύθους και επιβεβαιώνει ότι η επιλογή του σωστού οξέος μπορεί να κάνει τη διαφορά στην υφή, τη γεύση και τη ζουμερότητα του κρέατος.

Το φθηνό ψάρι στο “στόχαστρο” Οργανώσεων – Γιατί και ποιοι εξέδωσαν οδηγία να μην το τρώμε – Αντιδρά η ευρωπαϊκή Αλιεία

Η αλιευτική βιομηχανία της ΕΕ καταγγέλλει τη συμβουλή των ΜΚΟ προς τους καταναλωτές να σταματήσουν να αγοράζουν το ψάρι που αλιεύει ο στόλος της ΕΕ
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Ροή Ενημέρωσης

spot_img
spot_img
spot_img
spot_imgspot_img

Δείτε επίσης!
Προτεινόμενα άρθρα