ΑρχικήΝέαΕπιχειρήσεις / ΟικονομίαΚΡΙ ΚΡΙ: Νέο branding νέο λογότυπο και νέα λανσαρίσματα παγωτών το 2023

ΚΡΙ ΚΡΙ: Νέο branding νέο λογότυπο και νέα λανσαρίσματα παγωτών το 2023

3 λεπτά ανάγνωσης

Νέα γεύση Belgian Dark Choco – Η μάρκα γρανιτών TOP ενισχύεται με γεύση Cola – Τα ξυλάκια εμπλουτίζονται με μια γεύση για όλα τα γούστα, κακάο-μπισκότο – Νέο οικογενειακό Banoffee.

Οι επενδύσεις, οι ενισχυμένες πωλήσεις και εξαγωγές αλλά και τα νέα προϊόντα στην κατηγορία παγωτού της Κρι Κρι για το 2023 βρέθηκαν, μεταξύ άλλων, στο επίκεντρο του ετήσιου συνεδρίου παγωτού της ελληνικής γαλακτοβιομηχανίας.
Στο εφετινό συνέδριο, το οποίο πραγματοποιήθηκε για πρώτη φορά δια ζώσης ύστερα από δύο χρόνια περιορισμών λόγω της πανδημίας, συμμετείχαν, όπως κάθε χρόνο, συνεργάτες και αντιπρόσωποι της Κρι Κρι από όλη την Ελλάδα και το εξωτερικό. Από τα στοιχεία που παρουσιάστηκαν κατά τη διάρκεια του συνεδρίου, προκύπτει ότι η Κρι Κρι σημείωσε σημαντική ανάπτυξη, ενώ ήταν η δεύτερη σε πωλήσεις μάρκα παγωτού σε όγκο στην Ελλάδα (Market Track Nielsen, 12/2022).

- Advertisement -

Σύμφωνα με την εταιρεία, για το 2023 η Κρι Κρι προγραμματίζει, για ακόμη μία χρονιά, στοχευμένα λανσαρίσματα στα κίτρινα ψυγεία. Πιο συγκεκριμένα, η σειρά Master Rich, με μεγάλα απολαυστικά κομμάτια τόσο στην επικάλυψη όσο και στο εσωτερικό του παγωτού, ενισχύεται ακόμα περισσότερο, αφού η νέα γεύση, Belgian Dark Choco θα είναι διαθέσιμη στα κίτρινα ψυγεία.

Επίσης, η Κρι Κρι, η μοναδική ελληνική εταιρεία παγωτού με πανελλαδική διανομή, προχωράει σε αναβάθμιση της εικόνας του επαγγελματικού της παγωτού με νέο branding και νέο λογότυπο στα σημεία πώλησης, αναδεικνύοντας την Ιστορία και την παράδοση της εταιρείας στο παγωτό – η οποία ξεκίνησε το 1954 – τονίζοντας παράλληλα την ελληνικότητά του.

- Advertisement -

Επιπλέον, η μάρκα γρανιτών TOP, ενισχύεται με την γεύση Cola, ενώ τα ξυλάκια εμπλουτίζονται με μια γεύση για όλα τα γούστα, κακάο-μπισκότο, κάτω από τη νέα μάρκα Hi-Fi. Στις οικογενειακές συσκευασίες παγωτού Heartmade προστίθεται το Banoffee, σε συσκευασία 1,5 lt.
Στο πλαίσιο του συνέδριου παγωτού για το 2023, ο πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος της Κρι Κρι, Παναγιώτης Τσινάβος, ανέφερε: «Το 2022, παρόλες τις δυσκολίες που επέφεραν η πανδημία, η ενεργειακή κρίση και η αύξηση τιμών, δεν σταματήσαμε να αφουγκραζόμαστε τις ανάγκες του καταναλωτή αλλά και της κοινωνίας. Καταφέραμε για ακόμα μία χρονιά να ολοκληρώσουμε σημαντικές επενδύσεις με πολλαπλά οφέλη, όπως ο Σταθμός Βιοαερίου και Συμπαραγωγής, και συνεχίζουμε δυναμικά, “ΞΑΝΑ ΜΑΖΙ με απόλαυση Κρι Κρι”, όπως είναι και το κεντρικό μας μήνυμα, ώστε το 2023 να είναι μια χρονιά γεμάτη θετικές προκλήσεις που θα μας βοηθήσουν να ξεπεράσουμε για ακόμα μία φορά κάθε προσδοκία».

- Advertisement -

Μείνετε ενημερωμένοι

Σας άρεσε το αρθρο; Εγγραφείτε για να λαμβάνεται εβδομαδιαία τα πιο σημαντικά άρθρα με θέμα τα τρόφιμα.


Google news

Ακολουθήστε μας για την άμεση ενημέρωση σας στο google news.

Must read

Πρωινό: Βρώμη ή δημητριακά; Ποια επιλογή βοηθά περισσότερο στη ρύθμιση του σακχάρου – Του Νίκου Ζορζοβίλη

Οι φυτικές ίνες, ο βαθμός επεξεργασίας και η πρόσθετη ζάχαρη καθορίζουν την επίδραση του πρωινού γεύματος στα επίπεδα γλυκόζης

Βίντεο από το σκάνδαλο κρέατος στην Ευρώπη: 60 χώρες σε επιφυλακή, συλλήψεις και δύο εκθέσεις καταπέλτης για απάτη και σάπια κρέατα

Δύο επίσημες εκθέσεις φωτίζουν το μεγαλύτερο σκάνδαλο κρέατος των τελευταίων ετών στην Ευρώπη.

Λούτρινα παιχνίδια: Νέα μελέτη αποκαλύπτει έκθεση παιδιών σε «παντοτινές χημικές ουσίες» PFAS

Ερευνητές εντόπισαν PFAS σε όλα τα παιχνίδια που εξετάστηκαν και έδειξαν ότι ορισμένες ουσίες μπορούν να μεταφερθούν στο σάλιο όταν τα παιδιά τα βάζουν στο στόμα