ΑρχικήΝέαΕπιχειρήσεις / ΟικονομίαΟύζο Μυτιλήνης VETO: Στην Β.Σ. Καρούλιας η διανομή

Ούζο Μυτιλήνης VETO: Στην Β.Σ. Καρούλιας η διανομή

2 λεπτά ανάγνωσης

Τη διανομή του Ούζου Μυτιλήνης VETO, της ποτοποιίας Σπέντζα, ξεκίνησε από 4 Μαΐου η εταιρεία Β.Σ. Καρούλιας.

Η ποτοποιία Σπέντζα ιδρύθηκε το 1892 στην Πέργαμο της Μ. Ασίας από τον Γιώργη Σπέντζα (1η γενιά) και συνεχίστηκε το 1948 από τον Δημήτριο Σπέντζα (2η γενιά) στη Μυτιλήνη της Λέσβου, με την ονομασία “OUZO VETO” Μυτιλήνης. Το 2004 ο Γιώργος Σπέντζας (3η γενιά) με βασικές αξίες την ποιότητα, την συνέπεια, την καινοτομία και το πάθος για πρόοδο και ανάπτυξη, πέτυχε την έγκριση της πρώτης πανελλαδικά επίσημης άδειας, από το Γενικό Χημείο του κράτους, για την εμφιάλωση και εμπορεία του ούζου σε μεταλλικούς περιέκτες. Tο 2013 ο γιός του Γιώργου, ο Δηµήτρης Σπέντζας, έχοντας ως παρακαταθήκη την επιτυχημένη πορεία των προκατόχων της, µε καινοτόμες ιδέες και πνεύμα ανανέωσης συνεχίζει την παράδοση. Όλα αυτά τα χρόνια η ποτοποιία Σπέντζα συνδυάζει για την παραγωγή των προϊόντων της σύγχρονες μεθόδους και αξίες, με στόχο να προσφέρει συνεχώς τα καλύτερα προϊόντα στην ελληνική και παγκόσμια αγορά.

- Advertisement -

Σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση, η νέα αυτή συνεργασία της Β.Σ.Καρούλιας ενισχύει περαιτέρω το χαρτοφυλάκιό της, επισφραγίζοντας τη δέσμευσή της για παροχή ποιοτικών προϊόντων και λύσεων στους επαγγελματίες της εστίασης, για όλη τη μέρα και για κάθε μέρα της εβδομάδας (24/7).

Ο πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος της εταιρίας Χρήστος Αργυρού, ανέφερε: «Είμαστε πολύ χαρούμενοι για την νέα προσθήκη στο διευρυμένο πλέον χαρτοφυλάκιό μας. Το OUZO VETO είναι ένα ποιοτικό και ανερχόμενο προϊόν, το οποίο μαζί με τα υπόλοιπα ούζα, τσίπουρα και αποστάγματα θα ολοκληρώσει τις επιλογές προς τους συνεργάτες μας τόσο στην επιτόπια, όσο και στη λιανική αγορά».

- Advertisement -

Μείνετε ενημερωμένοι

Σας άρεσε το αρθρο; Εγγραφείτε για να λαμβάνεται εβδομαδιαία τα πιο σημαντικά άρθρα με θέμα τα τρόφιμα.


Google news

Ακολουθήστε μας για την άμεση ενημέρωση σας στο google news.

Must read

Γαρίδες: Στο μικροσκόπιο ερευνητών η ποιότητά τους σε ιχθυοπωλεία και σουπερμάρκετ

Ιταλοί επιστήμονες παρακολούθησαν τις μικροβιολογικές, χημικές και οργανοληπτικές μεταβολές σε δύο δημοφιλή είδη μεσογειακής γαρίδας κατά τη συντήρησή τους σε πάγο

Αυγά ή γιαούρτι για πρωινό; Τι λέει η επιστήμη για το ποιο χορταίνει περισσότερο και γιατί

Και τα δύο αποδίδουν εξαιρετικά σε ένα πρόγραμμα απώλειας βάρους, αλλά με διαφορετικούς μηχανισμούς

Μάρκετινγκ τροφίμων και ChatGPT: Η νέα μάχη των brands για θέση στις απαντήσεις της τεχνητής νοημοσύνης – Τι έκανε η Unilever

Η άνοδος των εργαλείων τεχνητής νοημοσύνης αλλάζει τον τρόπο με τον οποίο οι καταναλωτές αναζητούν συνταγές και προϊόντα, οδηγώντας τις βιομηχανίες τροφίμων σε νέες στρατηγικές ψηφιακής προβολής