Πέμπτη, 17 Απριλίου, 2025
17.1 C
Athens

Το Ελληνικό website για την ποιότητα, την ασφάλεια και την "ψυχή" των τροφίμων.

Παξιμάδια “Το Μάννα”: Νέα τουριστική επένδυση από την οικογένεια Τσατσαρωνάκη

ΑρχικήΝέαΕπιχειρήσεις / ΟικονομίαΠαξιμάδια "Το Μάννα": Νέα τουριστική επένδυση από την οικογένεια Τσατσαρωνάκη
spot_img

Ξενοδοχειακές υποδομές υψηλών προδιαγραφών, κατοικίες αλλά και ανάπτυξη καλλιεργειών για την παραγωγή βιολογικών προϊόντων

Νέο άνοιγμα στον τουρισμό κάνει η οικογένεια Τσατσαρωνάκη γνωστή για τα προϊόντα αρτοποιίας «το Μάννα»,  που δρομολογεί νέα μεγάλη τουριστική επένδυση κατά μήκος της γνωστής παραλίας Φαλάσαρνα στα Χανιά. Όπως αναφέρει το newmoney πρόκειται για επένδυση που εκτιμάται στα 68 εκατ. ευρώ.

- Advertisement -

Το τουριστικό συγκρότημα θα κατασκευαστεί από την ΑΤΕΦΑ ΑΕ και προβλέπει την ανάπτυξη κτηρίου υποδομής, εστιατόριο με κρητικές γεύσεις, ενοικιαζόμενα δωμάτια, κατοικίες διαφόρων μεγεθών, πισίνες, beach bar, παραδοσιακό φούρνο, καταστήματα λιανεμπορίου, θέατρο μουσείο κι άλλες εγκαταστάσεις αναψυχής, καθώς κι ένα οινοποιείο όπως αναφέρει  το newsit. Στο  σχέδιο που υπέβαλε η εταιρεία, προβλέπεται ακόμα φύτευση σε επιφάνεια 50 στρεμμάτων.

Ήδη έχει τεθεί σε δημόσια διαβούλευση η μελέτη των Περιβαλλοντικών Επιπτώσεων του ειδικού πολεοδομικού σχεδίου για  το project της εταιρείας με πρόεδρο και διευθύνουσα σύμβουλο την κ. Ελένη Τσατσαρωνάκη. 

Εκτός από την επένδυση στην Κρήτη, η οικογένεια Τσατσαρωνάκη, μέσω της ΑΤΕΦΑ, χαράσσει τουριστικά σχέδια και για την Ελαφόνησο, μετά την πρόσφατη εξαγορά της Ανώνυμης Εταιρείας Τουριστικών Επιχειρήσεων και Αναπτύξεων η Ελαφόνησος.

Σημειώνεται, ότι η ιστορία της εταιρείας ξεκίνησε από το χωριό Πλάτανος στα Χανιά της Κρήτης το 1948, που η οικογένεια Τσατσαρωνάκη ξεκίνησε να ζυμώνει, καταφέρνοντας να τοποθετήσει πρώτη το συσκευασμένο παξιμάδι στην ελληνική και διεθνή αγορά. 

spot_img

Ακολουθήστε το Cibum
στα Google News

Γραφτείτε στο newsletter του cibum

Μείνετε ενημερωμένοι

Σας άρεσε το αρθρο; Εγγραφείτε για να λαμβάνεται εβδομαδιαία τα πιο σημαντικά άρθρα με θέμα τα τρόφιμα. 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Must read

Επιβίωση των μελισσών χωρίς γύρη – Επιστημονική ανακάλυψη μετά από έρευνα 10 ετών

Οι επιστήμονες ανακάλυψαν μια νέα πηγή τροφής που έχει σχεδιαστεί για να διατηρεί τις αποικίες μελισσών επ' αόριστον χωρίς φυσική γύρη

ΕΕ: Τα καλλυντικά παραμένουν και το 2024 τα πιο επικίνδυνα προϊόντα στην ευρωπαϊκή αγορά – Έκθεση του RAPEX

Τα καλλυντικά βρίσκονται ξανά στην κορυφή της λίστας των πιο επικίνδυνων προϊόντων που πωλούνται στην Ευρωπαϊκή Ένωση

Αλλάζει το “παιχνίδι” στην ανίχνευση παθογόνων στα τρόφιμα – Νέα καινοτόμος τεχνολογία ανάλυσης

Η νέα μέθοδος μειώνει σημαντικά τον χρόνο ανίχνευσης παθογόνων σε λιγότερο από τέσσερις ώρες και κοστίζει μόλις 0,5$ ανά δείγμα
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Ροή Ενημέρωσης

spot_img
spot_img
spot_img
spot_imgspot_img

Δείτε επίσης!
Προτεινόμενα άρθρα