ΑρχικήΝέαΕξαγωγέςΣΕΒ: Πρόγραμμα κατάρτισης στελεχών επιχειρήσεων για εξαγωγές - Η προθεσμία για αιτήσεις

ΣΕΒ: Πρόγραμμα κατάρτισης στελεχών επιχειρήσεων για εξαγωγές – Η προθεσμία για αιτήσεις

2 λεπτά ανάγνωσης

Skills4Jobs για Στελέχη Εξαγωγών.

Πρόγραμμα κατάρτισης στελεχών επιχειρήσεων στην ανάπτυξη εξαγωγών υλοποιεί ο ΣΕΒ. Πρόκειται για το πρόγραμμα «Skills4Jobs για Στελέχη Εξαγωγών».

- Advertisement -

Ο πρώτος κύκλος ολοκληρώθηκε τον Ιανουάριο ενώ ακολουθεί ο 2ος κύκλος, στον οποίο θα συμμετάσχουν 20 άτομα, με τις αιτήσεις να υποβάλλονται ηλεκτρονικά έως και τις 14/2/2024. (πληροφορίες στη διεύθυνση https://www.sev.org.gr/invitations/skills4jobs-gia-stelechi-exagogon-b-kyklos/)

Το «Skills4Jobs για Στελέχη Εξαγωγών» απευθύνεται σε νέους και νέες σε όλη την Ελλάδα, που έχουν αποφοιτήσει από την Ανώτατη Εκπαίδευση με μικρή ή χωρίς προϋπηρεσία στις εξαγωγές.

- Advertisement -

«O ΣΕΒ, αναγνωρίζοντας την έλλειψη δεξιοτήτων αλλά και νέων επαγγελματιών στον σημαντικό, για την ανάπτυξη των επιχειρήσεων, χώρο των εξαγωγών, ανέλαβε την πρωτοβουλία οργάνωσης και υλοποίησης του συγκεκριμένου προγράμματος. Με στόχο τη δημιουργία των νέων στελεχών που θα απασχοληθούν στις διαθέσιμες θέσεις εργασίας, οι συμμετέχοντες παρακολούθησαν ένα εντατικό πρόγραμμα κατάρτισης, ανάπτυξης τεχνικών αλλά και ήπιων δεξιοτήτων, με case studies, συμβουλευτική επαγγελματικής σταδιοδρομίας αλλά και εκπόνηση του δικού τους Export Strategy Plan. Τα βιογραφικά των συμμετεχόντων έχουν προωθηθεί στις επιχειρήσεις-μέλη του ΣΕΒ, με σκοπό την απασχόλησή τους», αναφέρεται στη σχετική ανακοίνωση.

Μείνετε ενημερωμένοι

Σας άρεσε το αρθρο; Εγγραφείτε για να λαμβάνεται εβδομαδιαία τα πιο σημαντικά άρθρα με θέμα τα τρόφιμα.


Google news

Ακολουθήστε μας για την άμεση ενημέρωση σας στο google news.

Must read

Ελληνικά κοτόπουλα: Πάνω από 4 στα 10 δείγματα θετικά σε Salmonella και σχεδόν 6 στα 10 σε Campylobacter – Μελέτη ΑΠΘ

Μελέτη του ΑΠΘ σε 233 κοτόπουλα βρήκε Salmonella στο 42,5% και Campylobacter στο 57,5% των δειγμάτων. Τι έδειξαν οι αναλύσεις.

Γαύρος και σαρδέλα στην Ελληνική αγορά: Πόσο πληρώνεται ο αλιέας και πόσο πληρώνει ο καταναλωτής – Έρευνα

Νέα μελέτη φωτίζει τις τιμές πρώτης πώλησης – Στα 1,86 ευρώ ο γαύρος έναντι 5,30 ευρώ στη λιανική.

Ελλάδα: Έξι έφηβοι με συμπτώματα δηλητηρίασης στο Νοσοκομείο Κατερίνης – Είχαν φάει σάντουιτς με κοτόπουλο

Με ελικόπτερο απομακρύνθηκαν οι έξι μαθητές από την Πετρόστρουγκα του Ολύμπου και στη συνέχεια παραλήφθηκαν από ασθενοφόρα του ΕΚΑΒ.