Κυριακή, 24 Νοεμβρίου, 2024
9.6 C
Athens

Το Ελληνικό website για την ποιότητα, την ασφάλεια και την "ψυχή" των τροφίμων.

Σκλαβενίτης: Εξαγόρασε τα σουπερμάρκετ “Γέγος”

ΑρχικήΝέαΕπιχειρήσεις / ΟικονομίαΣκλαβενίτης: Εξαγόρασε τα σουπερμάρκετ "Γέγος"
spot_img

Ααπορρόφηση τεσσάρων καταστημάτων της “Γέγος” σε Πόρτο Ράφτη, Μαρκόπουλο και Λούτσα.

Σε μια νέα εξαγορά προχώρησε η εταιρία ” Σκλαβενίτης” μετά από συμφωνία με την αλυσίδα σούπερ μάρκετ “Γέγος”, ενδυναμώνοντας την παρουσία της στην Αττική.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η συμφωνία αφορά στην απορρόφηση τεσσάρων καταστημάτων της “Γέγος” από την “Σκλαβενίτης”. Δύο από αυτά τα καταστήματα βρίσκονται στο Πόρτο Ράφτη, ένα στο Μαρκόπουλο και ένα στη Λούτσα.

Σημειώνεται ότι όλες οι θέσεις εργασίας των καταστημάτων αυτών που φτάνουν τις 130 θα διασφαλιστούν, ενώ στόχος στο μέλλον είναι να ενισχυθούν περαιτέρω.

Πρόκειται για καταστήματα έως 1.000 τ.μ., τα οποία θα ενσωματωθούν στο δίκτυο της “Σκλαβενίτης” μέχρι τα τέλη του Ιανουαρίου 2023 και οι όποιες εργασίες ανακαίνισης και αλλαγής της επωνυμίας θα υλοποιηθούν σταδιακά.

Ακολουθήστε το Cibum
στα Google News

Μείνετε ενημερωμένοι

Σας άρεσε το αρθρο; Εγγραφείτε για να λαμβάνεται εβδομαδιαία τα πιο σημαντικά άρθρα με θέμα τα τρόφιμα. 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Must read

Ανάκληση 150.000 εμφιαλωμένων νερών: Το  «τεράστιο λάθος» των αρχών

Τον γύρο του κόσμου έκανε μία λανθασμένη ανακοίνωση προκαλώντας την αντίδραση της εταιρείας.

Εμπειρίες επιθεωρητών ασφάλειας τροφίμων: Η πιο συχνή και κοινή παράβαση

Ποιες είναι οι προτάσεις των ερευνητών για την συμμόρφωση των επιχειρήσεων στον τομέα της ασφάλειας τροφίμων.

Αξίζει να ακολουθήσει κάποιος το επάγγελμα του διαιτολόγου; Του Νίκου Ζορζοβίλη*

Ποια είναι τα πλεονεκτήματα και τα μειονεκτήματα του να είσαι διαιτολόγος.
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Ροή Ενημέρωσης

spot_img
spot_img
spot_img
spot_imgspot_img

Δείτε επίσης!
Προτεινόμενα άρθρα

Μετάβαση στο περιεχόμενο