ΑρχικήΝέαΕπιχειρήσεις / ΟικονομίαΒΙΟΛΑΝΤΑ: Δυναμική παρουσία στη Food Expo 2025

ΒΙΟΛΑΝΤΑ: Δυναμική παρουσία στη Food Expo 2025

2 λεπτά ανάγνωσης

Η Βιολάντα κέντρισε το ενδιαφέρον των επισκεπτών της Food Expo με καινοτόμα και πρωτότυπα προϊόντα, όπως τα νέα μπισκότα Dubai Βιολάντα

Η ελληνική εταιρεία μπισκότων Βιολάντα συμμετείχε στη Food Expo, τη μεγαλύτερη έκθεση τροφίμων & ποτών στη Νοτιοανατολική Ευρώπη, που πραγματοποιήθηκε στο Metropolitan Expo από τις 8 και μέχρι τις 10 Μαρτίου 2025

- Advertisement -

Στο πλαίσιο της έκθεσης, η Βιολάντα έγινε η πρώτη εταιρεία τροφίμων παγκοσμίως που έλαβε το πιστοποιητικό Zeta (Zero Emissions to Air), επιβεβαιώνοντας τη δέσμευσή της στη βιωσιμότητα.

Το πιστοποιητικό αυτό απονεμήθηκε στη Βιολάντα από τη Eurocert, για τη δημιουργία του πρώτου και μοναδικού εργοστασίου μπισκότων στον κόσμο χωρίς καμινάδα – ένα τεχνολογικό και περιβαλλοντικό επίτευγμα που αλλάζει τα δεδομένα στη βιομηχανία τροφίμων.

- Advertisement -

Εκτός από αυτή τη διεθνή διάκριση, η Βιολάντα κέντρισε το ενδιαφέρον των επισκεπτών με μια σειρά από καινοτόμα και πρωτότυπα προϊόντα, όπως τα νέα μπισκότα Dubai Βιολάντα.

Όπως σημειώνεται σε σχετική ανακοίνωση, με αυτή τη δυναμική παρουσία στη Food Expo, η Βιολάντα επιβεβαιώνει για ακόμα μία φορά τη δέσμευσή της στην καινοτομία, την υψηλή ποιότητα και τη βιωσιμότητα, οδηγώντας τις εξελίξεις στον κλάδο των τροφίμων.

- Advertisement -

Μείνετε ενημερωμένοι

Σας άρεσε το αρθρο; Εγγραφείτε για να λαμβάνεται εβδομαδιαία τα πιο σημαντικά άρθρα με θέμα τα τρόφιμα.


Google news

Ακολουθήστε μας για την άμεση ενημέρωση σας στο google news.

Must read

Ένα από τα πλέον διαδεδομένα πρόσθετα τροφίμων συνδέεται με φλεγμονή στο παχύ έντερο σε νέα μελέτη

Κοινό πρόσθετο που υπάρχει από παγωτά μέχρι σάλτσες και φυτικά ροφήματα, συνδέεται με φλεγμονώδεις αλλαγές στο έντερο.

Δημοφιλές καρύκευμα συνδέθηκε με αυξημένο κίνδυνο ενός θανατηφόρου καρκίνου – Μετα-ανάλυση 14 μελετών σε 11.310 άτομα

Δύο μεγάλες επιστημονικές ανασκοπήσεις εξέτασαν τη σχέση του με τον καρκίνο του οισοφάγου και άλλα νοσήματα.

EUDR: Οι αλλαγές που επηρεάζουν τις επιχειρήσεις τροφίμων – Οι νέες υποχρεώσεις για καφέ, σοκολάτα, κακάο, φοινικέλαιο, σόγια και κρέας

Οι αλλαγές στον EUDR επηρεάζουν καφέ, κακάο, φοινικέλαιο, σόγια και βοοειδή. Οι νέες υποχρεώσεις για εισαγωγείς και επιχειρήσεις τροφίμων.