Κυριακή, 15 Δεκεμβρίου, 2024
15.7 C
Athens

Το Ελληνικό website για την ποιότητα, την ασφάλεια και την "ψυχή" των τροφίμων.

Ξεκίνησε η έρευνα του ΣΕΒ «Ο Σφυγμός του Επιχειρείν»

ΑρχικήΝέαΕπιχειρήσεις / ΟικονομίαΞεκίνησε η έρευνα του ΣΕΒ «Ο Σφυγμός του Επιχειρείν»
spot_img

Στόχος της έρευνας να εντοπιστούν κρίσιμα ζητήματα που αφορούν στην καθημερινή λειτουργία και στην αναπτυξιακή προοπτική της Ελληνικής βιομηχανίας.

Το Σύγχρονο Εργασιακό Περιβάλλον και η Βιώσιμη Ανάπτυξη είναι οι ενότητες που περιλαμβάνονται στην φετινή έρευνα γνώμης των επιχειρήσεων «Ο Σφυγμός του Επιχειρείν», που πραγματοποιεί για έβδομη χρονιά ο ΣΕΒ.
Η έρευνα απευθύνεται σε μια ευρεία γκάμα επιχειρήσεων, ανεξαρτήτως κλάδου ή μεγέθους με στόχο να εντοπιστούν κρίσιμα ζητήματα που αφορούν στην καθημερινή τους λειτουργία και στην αναπτυξιακή τους προοπτική. «Για τον ΣΕΒ, η συστηματική και άμεση επαφή με τις επιχειρήσεις αποτελεί τη βάση για τη διαμόρφωση προτάσεων ενίσχυσης και στήριξής τους απέναντι σε υφιστάμενες και μελλοντικές προκλήσεις», τονίζει ο Σύνδεσμος και προσθέτει:
Η έρευνα του ΣΕΒ, που έχει εξελιχθεί σε εργαλείο ανάδειξης των κρίσιμων ζητημάτων που αφορούν στο επιχειρηματικό περιβάλλον, από φέτος ανανεώνεται και διευρύνεται με δύο ενότητες, οι οποίες και θα αναπροσαρμόζονται ώστε να αντανακλούν εξελίξεις και τάσεις στην εγχώρια και διεθνή αγορά. Συγκεκριμένα, η πρώτη ενότητα θα εστιάζει σε ένα θέμα στρατηγικής σημασίας για το παρόν και το μέλλον των επιχειρήσεων, ενώ η δεύτερη σε μια επικείμενη πρόκληση άμεσου ενδιαφέροντος για τις επιχειρήσεις, καθώς και στις δυνητικές στρατηγικές για την αντιμετώπισή της.
Για το 2023 επιλέχθηκαν ενότητες για:
1) το «Σύγχρονο Εργασιακό Περιβάλλον, με στόχευση σε ζητήματα σχετικά με την οργάνωση, τον εκσυγχρονισμό της εργασίας και την ανάπτυξη του ανθρώπινου κεφαλαίου υπό το φως και της διαρκούς τεχνολογικής εξέλιξης, και στις δράσεις των επιχειρήσεων και της Πολιτείας, ώστε να συμπλέουν με τις σύγχρονες διεθνείς τάσεις τους εργασιακού περιβάλλοντος, και
2) τη «Δημιουργία ενός Βιώσιμου Μέλλοντος», με δεδομένο ότι οι επιχειρήσεις είναι σημαντικοί φορείς για την κατανόηση των προκλήσεων, την ανάδειξη καλών πρακτικών και τον σχεδιασμό ολιστικών δράσεων για βιώσιμη ανάπτυξη.

ΑΠΕ

Ακολουθήστε το Cibum
στα Google News

Μείνετε ενημερωμένοι

Σας άρεσε το αρθρο; Εγγραφείτε για να λαμβάνεται εβδομαδιαία τα πιο σημαντικά άρθρα με θέμα τα τρόφιμα. 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Must read

Ποιο είναι το ποιο νοθευμένο έλαιο – Στοιχεία Ευρωπαϊκού RASFF των τελευταίων 24 ετών

Ανάλυση των κοινοποιήσεων RASFF της ΕΕ από το 1999 έως το 2023 για κινδύνους από λίπη και έλαια.

ΕΕ: Οι αλλαγές σε ετικέτες και ισχυρισμούς υγείας στα τρόφιμα μέχρι το 2027

Η απάντηση της Ευρωπαϊκής Επιτροπής στις συστάσεις που διατυπώθηκαν στην ειδική έκθεση του Ευρωπαϊκού Ελεγκτικού Συνεδρίου για την επισήμανση των τροφίμων στην ΕΕ.

Γιατί μας αρέσει να τρώμε με τα χέρια;

Γιατί το φαγητό με τα χέρια είναι κάτι περισσότερο από μια απλή παράδοση
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Ροή Ενημέρωσης

spot_img
spot_img
spot_img
spot_imgspot_img

Δείτε επίσης!
Προτεινόμενα άρθρα

Μετάβαση στο περιεχόμενο