Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024
16.4 C
Athens

Το Ελληνικό website για την ποιότητα, την ασφάλεια και την "ψυχή" των τροφίμων.

Άρωμα Ελλάδας και Ιταλίας θα έχει το πιο ακριβό εστιατόριο του Λονδίνου

ΑρχικήΝέαΕστίαση / ΤουρισμόςΆρωμα Ελλάδας και Ιταλίας θα έχει το πιο ακριβό εστιατόριο του Λονδίνου
spot_img

Το επόμενο επιχειρηματικό βήμα του Βρετανού μεγιστάνα στον κλάδο της εστίασης Richard Caring θα έχει άρωμα Ελλάδας και μάλιστα, στην καρδιά του Λονδίνου, αφού ο Caring σκοπεύει να ανοίξει ένα εστιατόριο με ελληνική και ιταλική κουζίνα, αλλά θα απευθύνεται μόνο για όσους σκοπεύουν να βάλουν το χέρι βαθιά στην τσέπη.

Όπως αναφέρει το London eater το εστιατόριο θα λέγεται Caring’s Bacchanalia και θα στεγαστεί στον πρώην εκθεσιακό χώρο της Porsche σε μια γωνιακή τοποθεσία στην άκρη της πλατείας Μπέρκλεϋ και σε μικρή απόσταση από άλλα ακριβά και φημισμένα εστιατόρια του Λονδίνου, όπως το Sexy Fish, το Scott’s, το Annabel’s, το Brasserie of Light και το 34 Mayfair.

Ο καλλιτέχνης Damien Hirst, φίλος του Caring, θα δημιουργήσει ορισμένα υπέροχα, γιγάντια έργα και τοιχογραφίες για να στολίσουν το χώρο και την οροφή του εστιατορίου, εμπνευσμένα από το στυλ των τοιχογραφιών που έχει το παρεκκλήσι της Καπέλα Σιξτίνα στο Βατικανό.

Να σημειώσουμε πως εκτός από τον κυρίως χώρο του εστιατορίου και μια ιδιωτική τραπεζαρία, θα υπάρχει ένας χώρος μόνο για μέλη, αλλά και το «Μίδας Μπαρ», το οποίο θα διαθέτει ένα μπαρ κατασκευασμένο εξ ολοκλήρου από κρύσταλλο βράχου. Ακόμα θα υπάρχει βεράντα για φαγητό και ποτό.

Και για να πάρουμε μια μικρή γεύση από το φαγητό που θα σερβίρεται, αρκεί να πούμε ότι το μενού εκτός από τα κρεατικά, θα περιλαμβάνει στρείδια, χαβιάρι, φουά γκρα, χριστόψαρο (John Dory) και βουτήματα σε σάλτσα βουτύρου κοτόπουλου.

Όροι Αναδημοσίευσης

*Προσοχή!
H αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου ή μέρους αυτών επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το cibum.gr με ενεργό σύνδεσμο και σε καμία περίπτωση αυτολεξεί!

Ακολουθήστε το Cibum
στα Google News

spot_img

Μείνετε ενημερωμένοι

Σας άρεσε το αρθρο; Εγγραφείτε για να λαμβάνεται εβδομαδιαία τα πιο σημαντικά άρθρα με θέμα τα τρόφιμα. 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Must read

Ασφαλή από παθογόνα τα ψάρια υδατοκαλλιέργειας σύμφωνα με την EFSA

Η Ελλάδα στην πρώτη πεντάδα των χωρών που κοινοποίησαν στο RASFF μολυσμένα εισαγόμενα ψάρια.

Ελληνικά σουπερμάρκετ: Εκτίναξη της τιμής σε εμφιαλωμένα νερά και σνακ!

Οι τιμές των προϊόντων στα σουπερμάρκετ τον Μάρτιο 2024 καταγράφονται σταθερές σε σχέση με τον Μάρτιο 2023 σύμφωνα με έρευνα του ΙΕΛΚΑ.

Πιστοποίηση: Ο “Σκελετός στη ντουλάπα” και η αλήθεια για την Διαπίστευση των Φορέων Πιστοποίησης και της ισχύος των πιστοποιητικών

Άρθρο του Γ. Μπάστα, Ιδρυτικό στέλεχος και επικεφαλής αξιολογητής του ΕΣΥΔ για 10 χρόνια.
spot_img

Ροή Ενημέρωσης

spot_img
spot_img
spot_img
spot_imgspot_img

Δείτε επίσης!
Προτεινόμενα άρθρα