ΑρχικήΝέαΕστίαση / ΤουρισμόςΆρωμα Ελλάδας και Ιταλίας θα έχει το πιο ακριβό εστιατόριο του Λονδίνου

Άρωμα Ελλάδας και Ιταλίας θα έχει το πιο ακριβό εστιατόριο του Λονδίνου

2 λεπτά ανάγνωσης

Το επόμενο επιχειρηματικό βήμα του Βρετανού μεγιστάνα στον κλάδο της εστίασης Richard Caring θα έχει άρωμα Ελλάδας και μάλιστα, στην καρδιά του Λονδίνου, αφού ο Caring σκοπεύει να ανοίξει ένα εστιατόριο με ελληνική και ιταλική κουζίνα, αλλά θα απευθύνεται μόνο για όσους σκοπεύουν να βάλουν το χέρι βαθιά στην τσέπη.

Όπως αναφέρει το London eater το εστιατόριο θα λέγεται Caring’s Bacchanalia και θα στεγαστεί στον πρώην εκθεσιακό χώρο της Porsche σε μια γωνιακή τοποθεσία στην άκρη της πλατείας Μπέρκλεϋ και σε μικρή απόσταση από άλλα ακριβά και φημισμένα εστιατόρια του Λονδίνου, όπως το Sexy Fish, το Scott’s, το Annabel’s, το Brasserie of Light και το 34 Mayfair.

- Advertisement -

Ο καλλιτέχνης Damien Hirst, φίλος του Caring, θα δημιουργήσει ορισμένα υπέροχα, γιγάντια έργα και τοιχογραφίες για να στολίσουν το χώρο και την οροφή του εστιατορίου, εμπνευσμένα από το στυλ των τοιχογραφιών που έχει το παρεκκλήσι της Καπέλα Σιξτίνα στο Βατικανό.

Να σημειώσουμε πως εκτός από τον κυρίως χώρο του εστιατορίου και μια ιδιωτική τραπεζαρία, θα υπάρχει ένας χώρος μόνο για μέλη, αλλά και το «Μίδας Μπαρ», το οποίο θα διαθέτει ένα μπαρ κατασκευασμένο εξ ολοκλήρου από κρύσταλλο βράχου. Ακόμα θα υπάρχει βεράντα για φαγητό και ποτό.

- Advertisement -

Και για να πάρουμε μια μικρή γεύση από το φαγητό που θα σερβίρεται, αρκεί να πούμε ότι το μενού εκτός από τα κρεατικά, θα περιλαμβάνει στρείδια, χαβιάρι, φουά γκρα, χριστόψαρο (John Dory) και βουτήματα σε σάλτσα βουτύρου κοτόπουλου.

- Advertisement -

Μείνετε ενημερωμένοι

Σας άρεσε το αρθρο; Εγγραφείτε για να λαμβάνεται εβδομαδιαία τα πιο σημαντικά άρθρα με θέμα τα τρόφιμα.


Google news

Ακολουθήστε μας για την άμεση ενημέρωση σας στο google news.

Must read

Και στην Ελλάδα ανακλήθηκε με απόφαση ΕΟΦ συμπλήρωμα διατροφής (φωτογραφία)

Το προϊόν αποτέλεσε αντικείμενο ευρωπαϊκής ειδοποίησης RASFF και αποσύρθηκε από αγορές πολλών χωρών

Πατατάκια στο σινεμά: Όταν η Μαίρη ζήτησε πατατάκια ο Τάσος της εξήγησε για τους κινδύνους από το ακρυλαμίδιο

Μια βραδιά στο σινεμά γίνεται μάθημα ασφάλειας τροφίμων, για την ουσία που σχηματίζεται στα πατατάκια και έχει χαρακτηριστεί πιθανώς καρκινογόνος