ΑρχικήΝέαΕστίαση / ΤουρισμόςΗ ΔΩΔΩΝΗ για 2η συνεχόμενη χρονιά χρυσός χορηγός στους "Χρυσούς Σκούφους 2022"

Η ΔΩΔΩΝΗ για 2η συνεχόμενη χρονιά χρυσός χορηγός στους “Χρυσούς Σκούφους 2022”

2 λεπτά ανάγνωσης

Η ΔΩΔΩΝΗ, για 2η συνεχόμενη χρονιά, αποτέλεσε τον επίσημο χορηγό στην τελετή απονομής των «Χρυσών Σκούφων», που πραγματοποιήθηκαν τη Δευτέρα 4 Απριλίου, στο εμβληματικό ξενοδοχείο Grande Bretagne.

Η τελετή συνδύασε την λάμψη με την ενσυναίσθηση, καθώς ήταν αφιερωμένη στο «Zero Food Waste» σφραγίζοντας έτσι και το concept του μενού, το οποίο δημιουργήθηκε ειδικά για τη βραδιά από τον Αστέριο Κουστούδη και τον Τάσο Μαντή, με περίτεχνα πιάτα που ξεχώρισαν τόσο για την πρωτότυπη εμφάνιση όσο και για τη γεύση τους.

- Advertisement -

Αποδεικνύοντας πως η υψηλή γαστρονομία είναι ταυτόσημη με τη ΔΩΔΩΝΗ, τα εδέσματα υψηλής γαστρονομίας των σεφ τα συνοδεύσαν και τα εμπλούτισαν γευστικά για ακόμα μια χρονιά η αυθεντική και πολυβραβευμένη Φέτα Π.Ο.Π ΔΩΔΩΝΗ και το Γιαούρτι ΔΩΔΩΝΗ Στραγγιστό, χαρίζοντας στους καλεσμένους ένα ταξίδι αισθήσεων και απόλυτης γευστικής εμπειρίας.

Λαμβάνοντας υπόψη την σημασία της καταπολέμησης της Σπατάλης Τροφίμων για τη δημιουργία ενός πιο βιώσιμου μέλλοντος, η ΔΩΔΩΝΗ μέσα από υπεύθυνες δράσεις υποστηρίζει το κίνημα. Επιπρόσθετα, αναγνωρίζει τον πρωταγωνιστικό ρόλο που κατέχει η πρώτη ύλη στη σύγχρονη ελληνική κουζίνα, με τα ανώτερης ποιότητας προϊόντα ΔΩΔΩΝΗ να έρχονται ως επισφράγιση της σύνδεσης της με διακεκριμένα εστιατόρια και επαγγελματίες υψηλής γαστρονομίας.

- Advertisement -

Η Βίκυ Παπουτσάκη, Marketing Manager της ΔΩΔΩΝΗ, απένειμε βραβείο «Τop Notch» στα καλύτερα εστιατόρια της Θεσσαλονίκης και πιο συγκεκριμένα στο Dome Real Cuisine, στο Grada Nuevo, στο Marea Sea Spirit και στο Χαρούπι, ενώ μετά το πέρας της εκδήλωσης, δήλωσε σχετικά: «Είναι μεγάλη μας χαρά που για 2η συνεχόμενη χρονιά υποστηρίζουμε τον εμβληματικό θεσμό «Χρυσοί Σκούφοι». Η γεύση της ΔΩΔΩΝΗ δεν θα μπορούσε να λείπει ούτε φέτος καθώς για εμάς, η υψηλή γαστρονομία και η ποιοτική πρώτη ύλη είναι έννοιες αλληλένδετες. Το μέλλον μας επιφυλάσσει κοινωνική και περιβαλλοντολογική ευαισθησία και επιβάλλει τη σωστή διαχείριση των τροφίμων για το καλό όλων μας. Συγχαρητήρια σε όλους τους ιδιοκτήτες και σεφ των βραβευθέντων εστιατορίων καθώς και στη διοργάνωση, για την υλοποίηση μιας τέτοιας πρωτοβουλίας και την άριστη διεκπεραίωση της. »

Λίγα λόγια για τη ΔΩΔΩΝΗ 

Η ΔΩΔΩΝΗ Α.Ε ιδρύθηκε το 1963. Μετρώντας 59 χρόνια αυθεντικής παράδοσης και ιστορίας, η εταιρεία με έδρα τα Ιωάννινα, παράγει αυθεντικά, αμιγώς ελληνικά γαλακτοκομικά και τυροκομικά προϊόντα, χρησιμοποιώντας 100% ελληνικό αγελαδινό, κατσικίσιο και πρόβειο γάλα που συλλέγεται καθημερινά από ένα διευρυμένο δίκτυο 5.500 Ελλήνων παραγωγών που δραστηριοποιούνται κυρίως στην περιοχή της Ηπείρου. Με περισσότερα από 10.000 σημεία πώλησης στην εγχώρια αγορά  και εξαγωγική δραστηριότητα σε πάνω από 50 χώρες του κόσμου, η ΔΩΔΩΝΗ διαθέτει περισσότερες από 10 κατηγορίες γαλακτοκομικών και τυροκομικών προϊόντων και παράγει 100 ξεχωριστά προϊόντα, που ξεχωρίζουν για τη γεύση, την ποιότητα και την 100% ελληνική τους ταυτότητα.

Για περισσότερες πληροφορίες, μπορείτε να  επισκεφθείτε τις ιστοσελίδες www.dodoni.eu, https://www.facebook.com/Dodoni.SA, https://www.instagram.com/dodoni.eu/

Μείνετε ενημερωμένοι

Σας άρεσε το αρθρο; Εγγραφείτε για να λαμβάνεται εβδομαδιαία τα πιο σημαντικά άρθρα με θέμα τα τρόφιμα.


Google news

Ακολουθήστε μας για την άμεση ενημέρωση σας στο google news.

Must read

Ελληνικά κοτόπουλα: Πάνω από 4 στα 10 δείγματα θετικά σε Salmonella και σχεδόν 6 στα 10 σε Campylobacter – Μελέτη ΑΠΘ

Μελέτη του ΑΠΘ σε 233 κοτόπουλα βρήκε Salmonella στο 42,5% και Campylobacter στο 57,5% των δειγμάτων. Τι έδειξαν οι αναλύσεις.

Γαύρος και σαρδέλα στην Ελληνική αγορά: Πόσο πληρώνεται ο αλιέας και πόσο πληρώνει ο καταναλωτής – Έρευνα

Νέα μελέτη φωτίζει τις τιμές πρώτης πώλησης – Στα 1,86 ευρώ ο γαύρος έναντι 5,30 ευρώ στη λιανική.

Ελλάδα: Έξι έφηβοι με συμπτώματα δηλητηρίασης στο Νοσοκομείο Κατερίνης – Είχαν φάει σάντουιτς με κοτόπουλο

Με ελικόπτερο απομακρύνθηκαν οι έξι μαθητές από την Πετρόστρουγκα του Ολύμπου και στη συνέχεια παραλήφθηκαν από ασθενοφόρα του ΕΚΑΒ.