Δευτέρα, Ιανουάριος 13, 2025
8.7 C
Athens

Το Ελληνικό website για την ποιότητα, την ασφάλεια και την "ψυχή" των τροφίμων.

ΠΟΕΕΤ: Νέα Κλαδική Συλλογική Σύμβαση Εργασίας για τους εργαζόμενους των μη κύριων τουριστικών καταλυμάτων-ενοικιαζόμενων δωματίων

ΑρχικήΝέαΕστίαση / ΤουρισμόςΠΟΕΕΤ: Νέα Κλαδική Συλλογική Σύμβαση Εργασίας για τους εργαζόμενους των μη κύριων τουριστικών καταλυμάτων-ενοικιαζόμενων δωματίων
spot_img

Αυξήσεις 7% για έναν χρόνο στους εργαζόμενους των μη κύριων τουριστικών καταλυμάτων-ενοικιαζόμενων δωματίων.

Νέα Κλαδική Συλλογική Σύμβαση Εργασίας με αυξήσεις 7% για έναν χρόνο στους εργαζόμενους των μη κύριων τουριστικών καταλυμάτων-ενοικιαζόμενων δωματίων ανακοίνωσε η Πανελλήνια Ομοσπονδία Εργαζομένων στον Επισιτισμό-Τουρισμό (ΠΟΕΕΤ).

   Όπως αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση, «η προσπάθεια της ΠΟΕΕΤ σχεδόν έξι μήνες τώρα για την ανανέωση της Κλαδικής Συλλογικής Σύμβασης Εργασίας των εργαζομένων στα μη κύρια τουριστικά καταλύματα-ενοικιαζόμενα δωμάτια στέφθηκε με απόλυτη επιτυχία με τη συμβολή του ΟΜΕΔ.

   Η απόφαση της τριμελούς διαιτησίας υπ αριθμόν ΤΡΜ.ΔΑ 11/2024 αυξάνει τους μισθούς των εργαζομένων περαιτέρω από 1/4/2024.

   Έτσι, οι μισθοί στον συγκεκριμένο κλάδο διαμορφώνονται ως εξής:

   Από 01/01/2024 έως 31/03/2024

   Α’ 884,00 ευρώ

   Β’ 861,00 ευρώ

   Γ’ 838,00 ευρώ

   Δ’ 818,00 ευρώ

   Από 01/04/2024 έως 31/12/2024

   Α’ 896,00 ευρώ

   Β’ 873,00 ευρώ

   Γ’ 850,00 ευρώ

   Δ’ 830,00 ευρώ

   Παράλληλα, διατηρούνται όλοι οι θεσμικοί όροι της Σύμβασης και τα επιδόματα, ενώ η Συλλογική Σύμβαση Εργασίας έχει αναδρομική ισχύ από 1/1/2024».

   Τις επόμενες ημέρες, η Ομοσπονδία θα καταθέσει τη Σύμβαση στο υπουργείο Εργασίας και θα ζητήσει την κήρυξή της ως γενικώς υποχρεωτική.

ΑΠΕ-ΜΠΕ

Ακολουθήστε το Cibum
στα Google News

Μείνετε ενημερωμένοι

Σας άρεσε το αρθρο; Εγγραφείτε για να λαμβάνεται εβδομαδιαία τα πιο σημαντικά άρθρα με θέμα τα τρόφιμα. 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Must read

Η δυσάρεστη “έκπληξη” που κρύβουν τα συκωτάκια – Ανατροπή στα έως τώρα δεδομένα φέρνει νέα έρευνα

Σχεδόν τα μισά από τα συκωτάκια από μοσχάρι, χοιρινό, κοτόπουλο και αρνί που αναλύθηκαν ήταν μολυσμένα με Campylobacter - Ποιο είδος είναι το πιο μολυσμένο.

Επανάσταση στην αντιμετώπιση των βιοφίλμ σε μονάδες επεξεργασίας – Επιστήμονες εντόπισαν τον “αδυσώπητο” εχθρό τους

Επιστήμονες ανακάλυψαν φυσική ουσία που εμποδίζει τον σχηματισμό βιοφίλμ.

Ποιο λάδι έχει τις περισσότερες δηλητηριώδεις μυκοτοξίνες – Ανάλυση 250 δειγμάτων

Για πρώτη φορά, έχουν θεσπιστεί από την ΕΕ ανώτατα...
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Ροή Ενημέρωσης

spot_img
spot_img
spot_img
spot_imgspot_img

Δείτε επίσης!
Προτεινόμενα άρθρα

Μετάβαση στο περιεχόμενο