Κυριακή, 26 Ιανουαρίου, 2025
15.4 C
Athens

Το Ελληνικό website για την ποιότητα, την ασφάλεια και την "ψυχή" των τροφίμων.

Ποιο φαγητό δεν πρέπει να τρώτε ποτέ σε εστιατόρια και γιατί

ΑρχικήΝέαΕστίαση / ΤουρισμόςΠοιο φαγητό δεν πρέπει να τρώτε ποτέ σε εστιατόρια και γιατί
spot_img

Η κορυφαία συμβουλή από τον κορυφαίο σεφ Gordon Ramsay.

Ο γνωστός σε όλο τον κόσμο μέσα από τις εκπομπές και τα βιβλία του σεφ Γκόρντον Ράμσεϊ, αποκάλυψε σε συνέντευξή του στο περιοδικό  Town&Country,  ποιο φαγητό δεν παραγγέλνει ποτέ σε εστιατόρια. Όπως είπε αν και είναι πολύ δημοφιλές. εντούτοις δεν αποτελεί ούτε σωστή ούτε καλή επιλογή, γιατί το πιθανότερο είναι να παρασκευάζεται από υπολείμματα και υλικά που έχουν ξεμείνει από τις προηγούμενες ημέρες και είναι ένας εύκολος τρόπος για τα εστιατόρια να απαλλαγούν από αυτά χωρίς κόστος.

Δείτε επίσης: Lidl: Αποκαλύφθηκε η αιτία ανάκλησης του δημοφιλούς Χριστουγεννιάτικου γλυκού – Τα παιδιά έφαγαν κόλλα!

Ο λόγος για τη «σούπα ημέρας» η οποία συνήθως προτείνεται για αρχή του γεύματος ή του δείπνου. Επειδή αυτό δεν συμβαίνει πάντα, ένας καλός τρόπος να το καταλάβετε, είναι να ρωτήσετε ποιο ήταν το χθεσινό πιάτο ή πιάτα της ημέρας και να δείτε εάν υπάρχουν τα ίδια υλικά στη σημερινή «σούπα ημέρας».

Ένα άλλο σημείο που επεσήμανε ο Ramsay, είναι να αποφεύγετε εστιατόρια που έχουν πολλές “σπεσιαλιτέ” γιατί αν είναι πολλές μάλλον δεν είναι σπεσιαλιτέ όπως και να συμβουλεύεστε για την τελική επιλογή τους σερβιτόρους, που κατά πάσα πιθανότητα έχουν δοκιμάσει τα καλύτερα πιάτα από το μενού.

Ακολουθήστε το Cibum
στα Google News

Μείνετε ενημερωμένοι

Σας άρεσε το αρθρο; Εγγραφείτε για να λαμβάνεται εβδομαδιαία τα πιο σημαντικά άρθρα με θέμα τα τρόφιμα. 

1 ΣΧΟΛΙΟ

  1. Κοτόπουλο να μην τρώμε, κιμάδες να μην τρώμε, μαγειρευτά ούτε γιατί μπορεί, λέει, να μην είναι ημέρας, τώρα η σούπα…
    Να ηρεμήσουμε λίγο ε;;; Εγώ προ ετών, μαζί με άλλους φίλους απ’την παρέα, πάθαμε ξεγυρισμένη δηλητηρίαση από χοιρινό της ώρας. Μ αυτή τη λογική δεν πρέπει να τρως ποτέ έξω

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Must read

Αποκαλύφθηκε μεγάλης κλίμακας απάτη στο Κυπριακό χαλλούμι ΠΟΠ

Κάτω από 5% η περιεκτικότητα σε αιγοπρόβειο γάλα - Χρησιμοποιούν εισαγόμενες σκόνες γάλακτος

Τα αγγούρια της θάλασσας μειώνουν τους όγκους καρκίνου – Συμπεράσματα πειραματικής μελέτης

Νέα επιστημονική μελέτη διαπιστώνει ότι τα αγγούρια της θάλασσας (ολοθούριοι) μπορούν να βοηθήσουν στη θεραπεία καρκίνου.

Ζωύφια σε αλεύρι και ζυμαρικά: Το υλικό συσκευασίας που τα περιορίζει

Πονοκέφαλος στην αλευροβιομηχανία και τα καταστήματα λιανικής πώλησης τροφίμων είναι η ικανότητα του λασιοδέρματος, Lasioderma serricorne, να προσβάλλει συσκευασμένα τρόφιμα όπως αλεύρι σίτου, δημητριακά και ζυμαρικά.
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Ροή Ενημέρωσης

spot_img
spot_img
spot_img
spot_imgspot_img

Δείτε επίσης!
Προτεινόμενα άρθρα

Μετάβαση στο περιεχόμενο