Μετάβαση στο περιεχόμενο
Τρίτη, 18 Μαρτίου, 2025
13.4 C
Athens

Το Ελληνικό website για την ποιότητα, την ασφάλεια και την "ψυχή" των τροφίμων.

Εστιατόρια: Μπαράζ κλοπών… σαπουνιού! “Βιδώνουν” τα κρεμοσάπουνα στον τοίχο ύστερα από τις απανωτές κλοπές

ΑρχικήΝέαΕστιατόρια: Μπαράζ κλοπών… σαπουνιού! “Βιδώνουν” τα κρεμοσάπουνα στον τοίχο ύστερα από τις απανωτές κλοπές
spot_img

Μάλλον ασυνήθιστο είναι να επισκεφτεί κανείς την τουαλέτα ενός εστιατορίου και να αντικρίσει το μπουκάλι με το υγρό κρεμοσάπουνο για τα χέρια κυριολεκτικά “βιδωμένο” στον τοίχο υπό το άγρυπνο βλέμμα της κάμερας ασφαλείας.

- Advertisement -

Να όμως που σε ορισμένα εστιατόρια της Μεγάλης Βρετανίας είχε καταντήσει καθημερινό φαινόμενο πελάτες να κλέβουν το κρεμοσάπουνο υψηλής ποιότητας που έβρισκαν στην τουαλέτα.

Το αποτέλεσμα ήταν όσοι πελάτες δεν έβρισκαν σαπούνι να πλύνουν τα χέρια τους να γκρινιάζουν, οι υπεύθυνοι να σηκώνουν τα χέρια ψηλά, αφού πολλές φορές μόλις είχε γίνει αντικατάσταση του σαπουνιού, ενώ οι συνεχείς αντικαταστάσεις δημιουργούσαν σοβαρό επιπλέον οικονομικό κόστος.

Εάν κάποιος ήθελε να κάνει το δικηγόρο του διαόλου θα μπορούσε να ισχυριστεί ότι οι ελαφροχέρηδες πελάτες έκλεβαν υψηλής ποιότητας σαπούνια από συγκεκριμένα brands, όπως μεταξύ άλλων των Aesop, Gloved και Aromatherapy Associates παρότι σε καμία περίπτωση, φυσικά, δε δικαιολογείται μια τέτοια ενέργεια.

Πάντως, εάν σκεφτεί κανείς ότι οι υπεύθυνοι του εστιατορίου “The Terrace” που βρίσκεται στο Yarmouth “κλειδώνουν” πλέον το κρεμοσάπουνο σε θήκες που ανοίγουν μόνο με κλειδί Allen, μάλλον τα πράγματα ήταν πολύ σοβαρά.

Στο Joro Restaurant στο Σέφιλντ έχουν τοποθετηθεί κάμερες πάνω από τις βρύσες σε μια προσπάθεια να σταματήσουν οι κλοπές με το φαινόμενο να παρατηρείται κυρίως, στις γυναικείες τουαλέτες, ίσως επειδή οι γυναίκες έχουν τσάντες, οπότε δεν μπορεί να τις πάρουν είδηση, όπως δηλώνει η υπεύθυνη.

Κλείνοντας, αξίζει να σημειωθεί πως κατά καιρούς λεία έχουν αποτελέσει φωτογραφίες, μικρά γλαστράκια ή ακόμα και οι τάπες του νιπτήρα με τους υπευθύνους των εστιατορίων να αναρωτιούνται τι άλλο μπορεί να ανακαλύψουν στα ξαφνικά ότι τους λείπει…

spot_img

Ακολουθήστε το Cibum
στα Google News

Γραφτείτε στο newsletter του cibum

Μείνετε ενημερωμένοι

Σας άρεσε το αρθρο; Εγγραφείτε για να λαμβάνεται εβδομαδιαία τα πιο σημαντικά άρθρα με θέμα τα τρόφιμα. 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Must read

Πατατάκια – Σοκολάτες: Μετανάστευση βενζολίου, νιτρωδών και αμιδίων, από τη συσκευασία – Ευρήματα εργαστηριακής ανάλυσης

Μετανάστευση χημικών ενώσεων από συσκευασίες τροφίμων: Εκτίμηση των κινδύνων για την ασφάλεια τροφίμων και των επιπτώσεων στην υγεία

456 κρούσματα σαλμονέλας σε μικρά παιδιά από τα Kinder της Ferrero – Η εταιρεία γνώριζε μήνες πριν αλλά δεν ενημέρωσε τις Αρχές

Νέα έρευνα για το ξέσπασμα σαλμονέλωσης σε πολλές χώρες δείχνει ότι η Ferrero γνώριζε για τη μόλυνση στο εργοστάσιο πολύ πριν τις τροφικές δηλητηριάσεις των παιδιών αλλά δεν ενημέρωσε τις Αρχές

Καλλυντικά και είδη προσωπικής φροντίδας: Ο κίνδυνος από τη χρήση τους και η εξωσωματική γονιμοποίηση – Της Ελένης Τσαγκά

Γιατί τον τελευταίο καιρό ανακαλούνται τόσα πολλά προϊόντα περιποίησης και ομορφιάς;
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Ροή Ενημέρωσης

spot_img
spot_img
spot_img
spot_imgspot_img

Δείτε επίσης!
Προτεινόμενα άρθρα