Παρασκευή, 22 Νοεμβρίου, 2024
15.7 C
Athens

Το Ελληνικό website για την ποιότητα, την ασφάλεια και την "ψυχή" των τροφίμων.

Εύκολη συνταγή για πατάτες στο Air fryer

ΑρχικήΟικιακάΣυνταγέςΕύκολη συνταγή για πατάτες στο Air fryer
spot_img

Έτοιμες μόλις σε 25 λεπτά.


Μάθετε πώς να φτιάχνετε τέλεια καρυκευμένες και τραγανές ψητές πατάτες στη φριτέζα σας. Αυτή η απλή συνταγή είναι ιδανική για κάθε γεύμα και είναι έτοιμη σε μόλις 25 λεπτά. Το αποτέλεσμα είναι τέλεια καρυκευμένες ψητές πατάτες με τραγανό εξωτερικό και αφράτο εσωτερικό.

Συστατικά για 4 μερίδες:

500 γρ πατάτες baby

1 κουταλιά της σούπας ελαιόλαδο

1 κουταλάκι του γλυκού θαλασσινό αλάτι

1 κουταλάκι του γλυκού δεντρολίβανο αποξηραμένο

1 κουταλάκι του γλυκού σκόρδο σε σκόνη

Μέθοδος:

Προετοιμάστε τις πατάτες: πλύνετε και κόψτε στη μέση. Έπειτα πασπαλιστείς τις πατάτες με ελαιόλαδο, θαλασσινό αλάτι, αποξηραμένο δεντρολίβανο και σκόνη σκόρδου. Προθερμάνετε τη φριτέζα αέρα στους 200°C. Τοποθετήστε τις πατάτες στο καλάθι της φριτέζας. Μαγειρέψτε για 25 λεπτά, ανακινώντας το καλάθι μέχρι τη μέση. Μόλις είναι έτοιμες αφαιρέστε από τη φριτέζα και σερβίρετε αμέσως. Σε αντίθεση με το βαθύ τηγάνισμα, σε αυτήν τη περίπτωση δεν θα χρειαστεί να τοποθετήσετε χαρτί για να απορροφήσει το επιπλέον λάδι!

Ακολουθήστε το Cibum
στα Google News

Μείνετε ενημερωμένοι

Σας άρεσε το αρθρο; Εγγραφείτε για να λαμβάνεται εβδομαδιαία τα πιο σημαντικά άρθρα με θέμα τα τρόφιμα. 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Must read

ΕΕ: Δημοσιεύτηκε ο τροποποιητικός κανονισμός για τα όρια της Listeria monocytogenes στα τρόφιμα

Επικαιροποιήθηκαν τα κριτήρια ασφάλειας στο παράρτημα του καν. (ΕΚ) 2073/2005.

455 δηλητηριάσεις από τις σοκολάτες Kinder – Η Foodwatch επανέρχεται με νέες καταγγελίες εναντίον της Ferrero

Η συνέχεια της πολύκροτης υπόθεσης με τις πολλαπλές σαλμονελλώσεις.

Θάνατος Δ. Σούρα: Μπορεί η τροφική δηλητηρίαση από Staphylococcus aureus να προκαλέσει σηψαιμία; Του Δρ Φ. Γαΐτη

Η αιτία θανάτου του γνωστού ψυχιάτρου, εγείρει ερωτήματα κατά πόσο η κατανάλωση τροφίμων μολυσμένων με Staphylococcus aureus θα μπορούσε να προκαλέσει αντίστοιχης σοβαρότητας ασθένεια.
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Ροή Ενημέρωσης

spot_img
spot_img
spot_img
spot_imgspot_img

Δείτε επίσης!
Προτεινόμενα άρθρα

Μετάβαση στο περιεχόμενο