Έτοιμες μόλις σε 25 λεπτά.
Μάθετε πώς να φτιάχνετε τέλεια καρυκευμένες και τραγανές ψητές πατάτες στη φριτέζα σας. Αυτή η απλή συνταγή είναι ιδανική για κάθε γεύμα και είναι έτοιμη σε μόλις 25 λεπτά. Το αποτέλεσμα είναι τέλεια καρυκευμένες ψητές πατάτες με τραγανό εξωτερικό και αφράτο εσωτερικό.
Συστατικά για 4 μερίδες:
500 γρ πατάτες baby
1 κουταλιά της σούπας ελαιόλαδο
1 κουταλάκι του γλυκού θαλασσινό αλάτι
1 κουταλάκι του γλυκού δεντρολίβανο αποξηραμένο
1 κουταλάκι του γλυκού σκόρδο σε σκόνη
Μέθοδος:
Προετοιμάστε τις πατάτες: πλύνετε και κόψτε στη μέση. Έπειτα πασπαλιστείς τις πατάτες με ελαιόλαδο, θαλασσινό αλάτι, αποξηραμένο δεντρολίβανο και σκόνη σκόρδου. Προθερμάνετε τη φριτέζα αέρα στους 200°C. Τοποθετήστε τις πατάτες στο καλάθι της φριτέζας. Μαγειρέψτε για 25 λεπτά, ανακινώντας το καλάθι μέχρι τη μέση. Μόλις είναι έτοιμες αφαιρέστε από τη φριτέζα και σερβίρετε αμέσως. Σε αντίθεση με το βαθύ τηγάνισμα, σε αυτήν τη περίπτωση δεν θα χρειαστεί να τοποθετήσετε χαρτί για να απορροφήσει το επιπλέον λάδι!