Πέμπτη, 1 Ιουνίου, 2023
19.2 C
Athens

Το Ελληνικό website για την ποιότητα, την ασφάλεια και την "ψυχή" των τροφίμων.

Flexi: Νέο επιχειρηματικό μοντέλο από τον Γρηγόρη

ΑρχικήΝέαFlexi: Νέο επιχειρηματικό μοντέλο από τον Γρηγόρη
spot_img

cibum team

Ο Γρηγόρης συνεχίζει τη δυναμική του επέκταση στην αγορά, υλοποιώντας ένα δυναμικό πλάνο ανάπτυξης. Έχοντας σαν γνώμονα ότι η κάθε κρίση γεννάει και μία ευκαιρία, εντοπίζει τις νέες τάσεις στην επιχειρηματικότητα και δημιουργεί ένα νέο τύπο καταστήματος. Πρόκειται για το νέο Flexi κατάστημα, που αποτελεί μία ασφαλή πρόταση με χαμηλό κόστος επένδυσης & υψηλές αποδόσεις και έχει σαν στόχο να ανταποκριθεί με ευελιξία στις  ανάγκες των υποψηφίων franchisee!

Τα Γρηγόρης-Flexi είναι ιδανικά για περιοχές έντονης εποχικότητας, κλειστές αγορές, και για περιοχές χαμηλής πληθυσμιακής κάλυψης.

Ακολουθήστε το Cibum
στα Google News

Μείνετε ενημερωμένοι

Σας άρεσε το αρθρο; Εγγραφείτε για να λαμβάνεται εβδομαδιαία τα πιο σημαντικά άρθρα με θέμα τα τρόφιμα. 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Must read

Τα αυτοκόλλητα βραβείων αυξάνουν τις πωλήσεις στο τυρί! Επιστημονική έρευνα

οι καταναλωτές είναι πρόθυμοι να πληρώσουν περισσότερο για επισημάνσεις βραβείου

Τι πιστεύουν οι καταναλωτές για τα φυτικά προϊόντα;

Είναι παραπλανητικοί οι όροι "κρέας" ή "γάλα" σε φυτικά προϊόντα ή όχι; Τι ισχύει σε διάφορες χώρες.

Πολυανθεκτικά παθογόνα βακτήρια βρέθηκαν στο 40% των δειγμάτων κρέατος σούπερ μάρκετ!

Πολυανθεκτικό στα αντιβιοτικά E. coli βρέθηκε στο 40% των δειγμάτων κρέατος σούπερ μάρκετ που δοκιμάστηκαν σε ισπανική μελέτη - Τα πουλερικά η πιο μολυσμένη κατηγορία.
spot_img
spot_img

Ροή Ενημέρωσης

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_imgspot_img

Δείτε επίσης!
Προτεινόμενα άρθρα