Κυριακή, 24 Νοεμβρίου, 2024
12.2 C
Athens

Το Ελληνικό website για την ποιότητα, την ασφάλεια και την "ψυχή" των τροφίμων.

“Γίνε Οινοπαραγωγός για μία ημέρα”

ΑρχικήΝέα“Γίνε Οινοπαραγωγός για μία ημέρα”
spot_img

cibum team


Η ένωση «Οινοποιοί Βορείου Ελλάδος» και ο εκπαιδευτικός οργανισμός WSPC (The place to study wine, spirits, coffee and beverages) προσκαλούν το κοινό, φίλους και μη του κρασιού, στη διαδραστική διαδικτυακή εκδήλωση «Γίνε Οινοπαραγωγός για μία ημέρα» που θα πραγματοποιηθεί τη Μεγάλη Τετάρτη 28 Απριλίου, 17:30-19:30.

Οικοδεσπότης, ο master of wine Κωνσταντίνος Λαζαράκης!

Στην εκδήλωση, οι οινοποιοί-μέλη της Ένωσης θα διηγηθούν, ο κάθε ένας, κάποιο γεγονός που συνέβη στο οινοποιείο τους, για το οποίο απαιτήθηκε άμεσος και σωστός χειρισμός προκειμένου να αντιμετωπιστεί.   Για την κάθε ιστορία, ο οινοποιός θα μοιραστεί με το κοινό τέσσερις επιλογές που είχε, εκ των οποίων μία είναι η σωστή, εκείνη που τελικά επέλεξε.

Το κοινό που θα συμμετέχει θα πρέπει σε αυτό το σημείο να αποφασίσει τι θα έκανε εάν ήταν ο/η Οινοπαραγωγός, δηλαδή εάν βρισκόταν στη θέση του Οινοπαραγωγού.

Η συμμετοχή στην εκδήλωση είναι δωρεάν και ανοιχτή για το κοινό.

Δηλώσεις συμμετοχής έως την Πέμπτη 22 Απριλίου με email στη διεύθυνση caslanidou@wspc.gr

 

Οι νικητές του παιχνιδιού, όσοι και οι «Οινοποιοί Βορείου Ελλάδος» που θα συμμετέχουν στην εκδήλωση, κατόπιν κλήρωσης θα λάβουν από ένα κιβώτιο των 6 φιαλών κρασί.

 

Στους ενδιαφερόμενους που θα  δηλώσουν τη συμμετοχή τους θα αποσταλεί από το WSPC η ηλεκτρονική διεύθυνση απ’ όπου θα παρακολουθήσουν και θα λάβουν μέρος στην εκδήλωση.
 Γίνε Οινοπαραγωγός για μία ημέρα: Μ. Τετάρτη 28/4/21, 17:30-19:30 
Συμμετοχή δωρεάν με δήλωση στο caslanidou@wspc.gr

Ακολουθήστε το Cibum
στα Google News

Μείνετε ενημερωμένοι

Σας άρεσε το αρθρο; Εγγραφείτε για να λαμβάνεται εβδομαδιαία τα πιο σημαντικά άρθρα με θέμα τα τρόφιμα. 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Must read

Ανάκληση 150.000 εμφιαλωμένων νερών: Το  «τεράστιο λάθος» των αρχών

Τον γύρο του κόσμου έκανε μία λανθασμένη ανακοίνωση προκαλώντας την αντίδραση της εταιρείας.

Εμπειρίες επιθεωρητών ασφάλειας τροφίμων: Η πιο συχνή και κοινή παράβαση

Ποιες είναι οι προτάσεις των ερευνητών για την συμμόρφωση των επιχειρήσεων στον τομέα της ασφάλειας τροφίμων.

Αξίζει να ακολουθήσει κάποιος το επάγγελμα του διαιτολόγου; Του Νίκου Ζορζοβίλη*

Ποια είναι τα πλεονεκτήματα και τα μειονεκτήματα του να είσαι διαιτολόγος.
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Ροή Ενημέρωσης

spot_img
spot_img
spot_img
spot_imgspot_img

Δείτε επίσης!
Προτεινόμενα άρθρα

Μετάβαση στο περιεχόμενο