Τετάρτη, 10 Αυγούστου, 2022
27.8 C
Athens

Το Ελληνικό website για την ποιότητα, την ασφάλεια και την "ψυχή" των τροφίμων.

H MISKO μοιράζει αγάπη

ΑρχικήΝέαH MISKO μοιράζει αγάπη
spot_img

cibum team

Σε συνεργασία με τις εθελοντικές ομάδες «The Love Van» και «Νέα Γενιά Ολυμπιακού Χωριού», η MISKO, μοίρασε αγάπη στις ευπαθείς οικογένειες του Ολυμπιακού Χωριού. Αφουγκραζόμενη τις ανάγκες της ελληνικής κοινωνίας και με μία ακόμη κίνηση αλληλεγγύης στήριξε ουσιαστικά τους συνανθρώπους μας, με σκοπό να καλυτερεύσει τις συνθήκες διαβίωσής τους.

Μέσα από αυτή τη συνεργασία η MISKO προσέφερε 208 κιλά ζυμαρικών καλύπτοντας τις ανάγκες σίτισης 29 οικογενειών, για διάστημα 4 μηνών. Με υψηλό αίσθημα αλληλεγγύης και με κοινό όραμα να δημιουργήσουν ένα καλύτερο αύριο για όλους, η MISKO ένωσε και πάλι τις δυνάμεις της με την ομάδα του «The Love Van» που με την στήριξη της ομάδας «Νέα Γενιά», συναντήθηκαν στο Ολυμπιακό Χωριό για καλό σκοπό!

Με μόττο «Η αγάπη και η προσφορά δεν έχουν όρια» η MISKO θα συνεχίσει να βρίσκεται στο πλευρό των συμπολιτών μας που το έχουν ανάγκη και να τους προσφέρει το καλύτερο δυνατό, μοιράζοντας τους μικρές στιγμές χαράς και απόλαυσης.

Μείνετε ενημερωμένοι

Σας άρεσε το αρθρο; Εγγραφείτε για να λαμβάνεται εβδομαδιαία τα πιο σημαντικά άρθρα με θέμα τα τρόφιμα. 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

spot_img
spot_img

Must read

Ίδιο brand, χαμηλότερη ποιότητα – Προϊόντα δύο ταχυτήτων σε χώρες της Ευρώπης

Τα προϊόντα που πωλούνται με την ίδια εμπορική ονομασία και συσκευασία πρέπει να έχουν την ίδια σύνθεση σε κάθε χώρα της ΕΕ. Τα στοιχεία όμως, παραπέμπουν σε αθέμιτες πρακτικές μεγάλων εταιρειών τροφίμων

Υδροξυτυροσόλη ως πρόσθετο: Οι Έλληνες, πρωταθλητές στην πρόσληψη φαινολών μέσω της επιτραπέζιας ελιάς

Επιστημονική έρευνα Ισπανών για την πρόσληψη υδροξυτυροσόλης που υπάρχει σε ελιές, ελαιόλαδο και κρασί. στον Ευρωπαϊκό πληθυσμό - Οι δυνατότητες χρήσης της ως πρόσθετο τροφίμων

ChitoFOODS: Ελληνική καινοτομία για νέες εφαρμογές τροφίμων

Το ChitoFOODS είναι ένα πρωτοποριακό ερευνητικό έργο από Έλληνες επιστήμονες, που ασχολείται με νανοσωματίδια και μεμβράνες με βάση τη χιτοζάνη, με εκχυλίσματα παραπροϊόντων αγροδιατροφής για νέες εφαρμογές τροφίμων.
spot_img
spot_img

Ροή Ενημέρωσης

spot_img
spot_img
spot_img
spot_imgspot_img

Δείτε επίσης!
Προτεινόμενα άρθρα