Σάββατο, 10 Δεκεμβρίου, 2022
16.9 C
Athens

Το Ελληνικό website για την ποιότητα, την ασφάλεια και την "ψυχή" των τροφίμων.

H MISKO μοιράζει αγάπη

ΑρχικήΝέαH MISKO μοιράζει αγάπη
spot_img

cibum team

Σε συνεργασία με τις εθελοντικές ομάδες «The Love Van» και «Νέα Γενιά Ολυμπιακού Χωριού», η MISKO, μοίρασε αγάπη στις ευπαθείς οικογένειες του Ολυμπιακού Χωριού. Αφουγκραζόμενη τις ανάγκες της ελληνικής κοινωνίας και με μία ακόμη κίνηση αλληλεγγύης στήριξε ουσιαστικά τους συνανθρώπους μας, με σκοπό να καλυτερεύσει τις συνθήκες διαβίωσής τους.

Μέσα από αυτή τη συνεργασία η MISKO προσέφερε 208 κιλά ζυμαρικών καλύπτοντας τις ανάγκες σίτισης 29 οικογενειών, για διάστημα 4 μηνών. Με υψηλό αίσθημα αλληλεγγύης και με κοινό όραμα να δημιουργήσουν ένα καλύτερο αύριο για όλους, η MISKO ένωσε και πάλι τις δυνάμεις της με την ομάδα του «The Love Van» που με την στήριξη της ομάδας «Νέα Γενιά», συναντήθηκαν στο Ολυμπιακό Χωριό για καλό σκοπό!

Με μόττο «Η αγάπη και η προσφορά δεν έχουν όρια» η MISKO θα συνεχίσει να βρίσκεται στο πλευρό των συμπολιτών μας που το έχουν ανάγκη και να τους προσφέρει το καλύτερο δυνατό, μοιράζοντας τους μικρές στιγμές χαράς και απόλαυσης.

Μείνετε ενημερωμένοι

Σας άρεσε το αρθρο; Εγγραφείτε για να λαμβάνεται εβδομαδιαία τα πιο σημαντικά άρθρα με θέμα τα τρόφιμα. 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Must read

GFSI: Τρίμηνη αποβολή του IFS – Ποιες οι συνέπειες σε επιχειρήσεις και αγορά

Η ανακοίνωση της διοικούσας επιτροπής του GFSI μιλά για θέματα ακεραιότητας, εμπιστοσύνης και εμπιστευτικότητας.

Η EE θέτει ανώτατα όρια για τις χημικές ουσίες PFAS στα τρόφιμα: Ο Κανονισμός 2022/2388

Ανώτατα όρια για την παρουσία PFOS, PFOA, PFNA και PFHxS  στα τρόφιμα καθόρισε η ΕΕ με τον κανονισμό 2022/2388 της 7ης Δεκεμβρίου προκειμένου να εξασφαλιστεί υψηλό επίπεδο προστασίας της ανθρώπινης υγείας.

Γεωπονικό Αθήνας: Τροποποίηση στις συνθήκες παραγωγής στραγγιστού γιαουρτιού για να μειωθεί το υποπροϊόν ορού γάλακτος

Πρωτοποριακή μελέτη του γεωπονικού Πανεπιστημίου Αθηνών για την μείωση του υποπροϊόντος όξινου ορού γάλακτος και την αύξηση της απόδοσης του στραγγιστού γιαουρτιού.
spot_img
spot_img

Ροή Ενημέρωσης

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_imgspot_img

Δείτε επίσης!
Προτεινόμενα άρθρα