ΑρχικήΝέαHumanity Greece: Συλλογή ειδών και τροφίμων για τους πληγέντες στην Καρδίτσα

Humanity Greece: Συλλογή ειδών και τροφίμων για τους πληγέντες στην Καρδίτσα

1 λεπτά ανάγνωσης

Η Humanity Greece καλεί σε συλλογή ειδών πρώτης ανάγκης και σε χειρωνακτική βοήθεια στην Καρδίτσα το Σάββατο 9 Σεπτεμβρίου.

Στην πρώτη γραμμή, μαζί με πολλούς αλληλέγγυους πολίτες που έσπευσαν να βοηθήσουν τα θύματα αυτής της τεράστιας καταστροφής στην Καρδίτσα, στέκεται η Humanity Greece.

- Advertisement -

Σύμφωνα με δημοσίευση στο προφίλ της στο Instagram, η ΜΚΟ γνωστοποίησε τη συλλογή ειδών έκτακτης ανάγκης το Σάββατο, ενώ κάλεσε ανοιχτά όποιον μπορεί να βοηθήσει και με τη φυσική του παρουσία.

“Σάββατο 9 Σεπτεμβρίου, στις 10:00 θα ετοιμάσουμε είδη έκτακτης ανάγκης και θα αναχωρήσουν οχήματα για την Καρδίτσα. Ελάτε να βοηθήσουμε, όσοι μπορείτε χειρωνακτικά, όσοι θέλετε με:

- Advertisement -
  • Νερά
  • Σνακς
  • Καθαρό και ευπρεπή ρουχισμό
  • Τρόφιμα μακράς διαρκείας
  • Βρεφικά είδη

Μυλλέρου 76, Μεταξουργείο”

Να σημειωθεί πως πριν μία ημέρα, ο οργανισμός γνωστοποίησε στη σελίδα του στο Facebook ότι το μητρώο του θα ανοίξει για τους πληγέντες, οι οποίοι βρίσκονται σε άμεση ανάγκη, εξαιτίας των πλημμυρών. Μπορείτε να βρείτε περισσότερες πληροφορίες πατώντας το σύνδεσμο.

- Advertisement -

Μπορείτε να επικοινωνήσετε με το τηλεφωνικό κέντρο της Humanity Greece, καλώντας αυτόν τον αριθμό: 210 5226379

- Advertisement -

Μείνετε ενημερωμένοι

Σας άρεσε το αρθρο; Εγγραφείτε για να λαμβάνεται εβδομαδιαία τα πιο σημαντικά άρθρα με θέμα τα τρόφιμα.


Google news

Ακολουθήστε μας για την άμεση ενημέρωση σας στο google news.

Must read

Ένα από τα πλέον διαδεδομένα πρόσθετα τροφίμων συνδέεται με φλεγμονή στο παχύ έντερο σε νέα μελέτη

Κοινό πρόσθετο που υπάρχει από παγωτά μέχρι σάλτσες και φυτικά ροφήματα, συνδέεται με φλεγμονώδεις αλλαγές στο έντερο.

Δημοφιλές καρύκευμα συνδέθηκε με αυξημένο κίνδυνο ενός θανατηφόρου καρκίνου – Μετα-ανάλυση 14 μελετών σε 11.310 άτομα

Δύο μεγάλες επιστημονικές ανασκοπήσεις εξέτασαν τη σχέση του με τον καρκίνο του οισοφάγου και άλλα νοσήματα.

EUDR: Οι αλλαγές που επηρεάζουν τις επιχειρήσεις τροφίμων – Οι νέες υποχρεώσεις για καφέ, σοκολάτα, κακάο, φοινικέλαιο, σόγια και κρέας

Οι αλλαγές στον EUDR επηρεάζουν καφέ, κακάο, φοινικέλαιο, σόγια και βοοειδή. Οι νέες υποχρεώσεις για εισαγωγείς και επιχειρήσεις τροφίμων.