Τετάρτη, 2 Οκτωβρίου, 2024
24.3 C
Athens

Το Ελληνικό website για την ποιότητα, την ασφάλεια και την "ψυχή" των τροφίμων.

Η Αγγελάκης ΑΕ βραβεύει τους συνεργάτες πτηνοτρόφους της

ΑρχικήΠιστοποίησηΒραβείαΗ Αγγελάκης ΑΕ βραβεύει τους συνεργάτες πτηνοτρόφους της
spot_img

Βραβεύτηκαν δύο παραγωγοί ως παραγωγοί της χρονιάς, ένας συνεργάτης για τη μακροβιότερη
συνεργασία και ένας για την ταχύτερη ανάπτυξη.

Η Αγγελάκης ΑΕ, μία από τις πιο δυναμικά αναπτυσσόμενες πτηνοτροφικές εταιρείες στη χώρα μας, με έδρα την Εύβοια, πραγματοποίησε εκδήλωση προς τιμήν των πτηνοτρόφων από την ευρύτερη περιοχή της Εύβοιας και της Στερεάς Ελλάδας, στον χώρο εκδηλώσεων Grand Hall, στη Χαλκίδα. Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους εκπρόσωποι της τοπικής αυτοδιοίκησης, πτηνοτρόφοι και στελέχη της Αγγελάκης ΑΕ.

Στόχος της συνάντησης ήταν η ανταλλαγή απόψεων και εμπειριών, η παρουσίαση νέων τεχνολογιών για την εξέλιξη του πτηνοτροφικού κλάδου, καθώς και η ενδυνάμωση της σχέσης μεταξύ της εταιρείας και των πτηνοτρόφων. Παράλληλα, οι καλεσμένοι ενημερώθηκαν για την επιτυχημένη πορεία της Αγγελάκης στην Ελλάδα και το εξωτερικό, τα οικονομικά αποτελέσματα και τα διψήφια ποσοστά ανάπτυξης της προηγούμενης χρονιάς, αλλά και για το επενδυτικό πρόγραμμα που ήδη υλοποιείται, με ορίζοντα ολοκλήρωσης το 2025, το οποίο θα απογειώσει τη δυναμική της εταιρείας, τριπλασιάζοντας την παραγωγικότητά της.

Ιδιαίτερη στιγμή της βραδιάς αποτέλεσε η βράβευση των συνεργατών-πτηνοτρόφων της εταιρείας, κατά την οποία διακρίθηκαν με βάση τα αποτελέσματά τους, δύο παραγωγοί της χρονιάς -λόγω ισοψηφίας-, ένας  συνεργάτης για τη μακροβιότερη συνεργασία και ένας για την ταχύτερη ανάπτυξη στο διάστημα της συνεργασίας με την εταιρεία.

Στο πλαίσιο της εκδήλωσης, η Αγγελάκης ΑΕ άδραξε την ευκαιρία να μοιραστεί με τους καλεσμένους την αγάπη της για το καλό φαγητό, μέσα από εμπνευσμένες μαγειρικές δημιουργίες με προϊόντα της σειράς Αγγελάκης και Ελαιοπουλάκι.

Λίγα λόγια για την Αγγελάκης Α.Ε.

Η ΑΓΓΕΛΑΚΗΣ ΑΕ έχει συμπληρώσει 60 χρόνια επιτυχημένης πορείας στον κλάδο της πτηνοτροφίας, παραμένοντας πιστή στις ίδιες αξίες και αρχές που είχαν ο Νικόλαος και η Παναγιώτα Αγγελάκη όταν δημιούργησαν, το 1962, μια μικρή οικογενειακή επιχείρηση στη Χαλκίδα. Σήμερα, με αφοσίωση, μεράκι και συνέπεια, η επιχείρηση αυτή έχει εξελιχθεί σε μια καθετοποιημένη μονάδα παραγωγής κοτόπουλου, με έδρα τον Πούρνο Ευβοίας, που προσφέρει άμεσα πάνω από 200 θέσεις εργασίας και έμμεσα εκατοντάδες ακόμη θέσεις στην εφοδιαστική αλυσίδα, αποτελώντας έναν σταθερό πυλώνα ανάπτυξης της τοπικής και εθνικής οικονομίας.

Συνεχιστές της φιλοσοφίας και της οικογενειακής παράδοσης της επιχείρησης, εδώ και 20 χρόνια, είναι ο Θάνος και ο Ταξιάρχης Αγγελάκης, η δεύτερη γενιά της οικογένειας. Σταθερή επιδίωξη όλα αυτά τα χρόνια είναι η ανάπτυξη και δημιουργία καινοτόμων προϊόντων, έχοντας πάντα στο επίκεντρο τον άνθρωπο και τις σύγχρονες διατροφικές ανάγκες. Παράλληλα, μία από τις κορυφαίες προτεραιότητες της ΑΓΓΕΛΑΚΗΣ είναι η αειφόρος ανάπτυξη, με στόχο να καταφέρει να γίνει, σε βάθος δεκαετίας, μια ανθρακικά ουδέτερη πτηνοτροφική εταιρεία.

Ο Διευθύνων Σύμβουλος της εταιρείας, Θάνος Αγγελάκης, μένει σταθερός στο όραμά του: η ποιότητα να μην θυσιάζεται ποτέ στον βωμό της ποσότητας, με τα προϊόντα της εταιρείας να παραμένουν κορυφαία σε γεύση και διατροφική αξία και να μη θυμίζουν σε τίποτα τυποποιημένα προϊόντα χωρίς φαντασία.

Ακολουθήστε το Cibum
στα Google News

Μείνετε ενημερωμένοι

Σας άρεσε το αρθρο; Εγγραφείτε για να λαμβάνεται εβδομαδιαία τα πιο σημαντικά άρθρα με θέμα τα τρόφιμα. 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Must read

ISO: Νέες κατευθυντήριες γραμμές για τους Στόχους Βιώσιμης Ανάπτυξης (SDGs)

O ISO βοηθά τους οργανισμούς και τις επιχειρήσεις να...

Απάτη τροφίμων: Νέο εργαλείο της ΕΕ για την προστασία της ακεραιότητας της τροφικής αλυσίδας

Ένα εργαλείο πληροφορικής ανάλυσης κινδύνου βάσει πληροφοριών που προστατεύει τα ευρωπαϊκά συστήματα τροφίμων.

7 νεκροί από μαγιά αρτοποιίας – Μόλυνση της γραμμής παραγωγής με λιστέρια

Η νομοθεσία που δεν απαιτεί την αναφορά στις αρχές παρουσίας παθογόνων μικροοργανισμών, σε μη έτοιμα προς κατανάλωση προϊόντα (RTE), ήταν μοιραία για 7 ανθρώπους που έχασαν τη ζωή τους στην Ελβετία.
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Ροή Ενημέρωσης

spot_img
spot_img
spot_img
spot_imgspot_img

Δείτε επίσης!
Προτεινόμενα άρθρα

Μετάβαση στο περιεχόμενο