Πέμπτη, 13 Ιουνίου, 2024
31.8 C
Athens

Το Ελληνικό website για την ποιότητα, την ασφάλεια και την "ψυχή" των τροφίμων.

Η Κέιτ Γουίνσλετ αφηγήτρια στο ντοκιμαντέρ «Eating Our Way To Extinction»

ΑρχικήΝέαΗ Κέιτ Γουίνσλετ αφηγήτρια στο ντοκιμαντέρ «Eating Our Way To Extinction»
spot_img

cibum team

   Οι διατροφικές συνήθειες περνούν στο μικροσκόπιο στο νέο περιβαλλοντικό ντοκιμαντέρ «Eating Our Way To Extinction» με αφηγήτρια την Κέιτ Γουίνσλετ.

   Η βραβευμένη με Όσκαρ ηθοποιός, η οποία είναι επίσης παραγωγός της ταινίας έχει τον ρόλο της αφηγήτριας και εξηγεί τον παγκόσμιο αντίκτυπο του φαγητού που τρώμε.

   Το «Eating Our Way to Extinction» εξετάζει πως συνδέεται το τι τρώμε με την τρέχουσα οικολογική κρίση επισημαίνοντας ότι καταστρέφουμε απερίσκεπτα το σύστημα υποστήριξης της ζωής μας.

   Η υπεραλίευση και η μη βιώσιμη παραγωγή, οι πόροι της και ο ρόλος που διαδραματίζουν στην κλιματική αλλαγή θα διερευνηθούν στο ντοκιμαντέρ.

   Σε σκηνοθεσία Ότο και Λούντοβιτς Μπρόκγουεϊ, το ντοκιμαντέρ «Eating Our Way To Extinction» εξερευνά μερικές δυσάρεστες αλήθειες, καθώς εξετάζει τη ζημιά που προκαλεί η παραγωγή τροφίμων στον φυσικό μας κόσμο. Η ταινία περιλαμβάνει επίσης συνεντεύξεις από ακαδημαϊκούς, στελέχη της βιομηχανίας και ειδικούς, καθώς και διάσημους σχολιαστές και ακτιβιστές για την προστασία τοπικών κοινοτήτων.

   Ο Λεονάρντο Ντι Κάπριο, υπέρμαχος της προστασίας του περιβάλλοντος αναφέρει: «Αυτή είναι η ταινία που οι επόμενες γενιές θα εύχονται να είχαν παρακολουθήσει όλοι σήμερα. Το τρέιλερ δεν αποκαλύπτει ακριβώς ποιος είναι ο μεγάλος «ελέφαντας στο δωμάτιο», αλλά είναι σαφές ότι στο επίκεντρο είναι η εργοστασιακή γεωργία και αυτές οι καταστροφικές βιομηχανίες που δεν μπορούν να κάνουν πίσω και να αλλάξουν. Νομίζω ότι είναι περισσότερο από ποτε απαραίτητο κάθε μέρα τέτοιες ταινίες να μας κάνουν να σκεφτόμαστε τι πραγματικά συμβαίνει».

   Το «Eating Our Way To Extinction» θα μεταδοθεί online και θα προβληθεί σε επιλεγμένους κινηματογράφους στις 16 Σεπτεμβρίου.

Όροι Αναδημοσίευσης

*Προσοχή!
H αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου ή μέρους αυτών επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το cibum.gr με ενεργό σύνδεσμο και σε καμία περίπτωση αυτολεξεί!

Ακολουθήστε το Cibum
στα Google News

Μείνετε ενημερωμένοι

Σας άρεσε το αρθρο; Εγγραφείτε για να λαμβάνεται εβδομαδιαία τα πιο σημαντικά άρθρα με θέμα τα τρόφιμα. 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Must read

Συμπληρώματα διατροφής: Ή λανθασμένη ή άσκοπη η χρήση τους, σύμφωνα με μελέτη

Νέα μελέτη καταδεικνύει την αλόγιστη χρήση των συμπληρωμάτων διατροφής.

Τι γίνεται με τα κομμάτια και τα περιττώματα αρουραίων στα τρόφιμα; Δεκάδες ανακλήσεις τροφίμων και λουκέτα σε εστιατόρια

Καταγραφή πρόσφατων περιστατικών και ανάλυση για τους λόγους παρουσίας τρωκτικών μέσα σε τρόφιμα ή σε εγκαταστάσεις επεξεργασίας και σε εστιατόρια και για τους τρόπους εντοπισμού και αντιμετώπισης.

Τα υπερεπεξεργασμένα τρόφιμα στις κορυφαίες αιτίες θανάτου στην Ευρώπη!

Ο ένας θάνατος στους πέντε στην Ευρώπη οφείλεται στην ανθυγιεινή διατροφή, σύμφωνα με τον Παγκόσμιο Οργανισμό Υγείας.
spot_img

Ροή Ενημέρωσης

spot_img
spot_img
spot_img
spot_imgspot_img

Δείτε επίσης!
Προτεινόμενα άρθρα