Τρίτη, 28 Μαρτίου, 2023
15.7 C
Athens

Το Ελληνικό website για την ποιότητα, την ασφάλεια και την "ψυχή" των τροφίμων.

Η Kellogg εκχωρεί τις επιχειρήσεις της στη Ρωσία σε τοπική εταιρεία

ΑρχικήΝέαΗ Kellogg εκχωρεί τις επιχειρήσεις της στη Ρωσία σε τοπική εταιρεία
spot_img

Οι πωλήσεις της Kellogg στη Ρωσία αντιπροσωπεύουν λιγότερο από το 1% των κερδών της, για αυτό η πολυεθνική αποφάσισε την πώληση των επιχειρήσεών της στη χώρα.

Σε πώληση των επιχειρήσεών της στη Ρωσία προχωρά η παγκόσμιας εμβέλειας εταιρεία δημητριακών Kellogg στην τοπική εταιρεία σνακ και ποτών Chernogolovka.

Η εταιρεία, η οποία είναι επίσης υπεύθυνη για την παραγωγή σνακ, όπως τα Pringles είχε ήδη αναστείλει τις αποστολές και τις επενδύσεις στη Ρωσία τον Μάρτιο ως μέρος των κυρώσεων εις βάρος της χώρας για την εισβολή της στην Ουκρανία.

Ωστόσο, η Kellogg συνέχισε να δραστηριοποιείται στη Ρωσία με προϊόντα αναγκαία για τη διατροφή, προκειμένου να αποτρέψει μια επιδείνωση της επισιτιστικής κρίσης.

Αυτό θα αλλάξει σύντομα, καθώς, σύμφωνα με το Just Food, οι τα καθαρά έσοδα που αποκομίζει η εταιρεία από τη Ρωσία αντιπροσωπεύουν λιγότερο από το 1% του συνολικού τζίρου της εταιρείας, οπότε έλαβε την απόφαση να εκχωρήσει τις δραστηριότητές της στη ρωσική Chernogolovka.

Η Kellogg απασχολεί περίπου 1.600 εργαζόμενους στα συνολικά 3 εργοστάσια που διαθέτει στη Ρωσία, στα οποία το τελευταίο διάστημα, σύμφωνα με δηλώσεις της παρήγαγε ρωσικά βασικά είδη πρώτης ανάγκης για τη διατροφή. Επιπλέον δηλώσεις της εταιρείας σχετικά με την πώληση αναφέρουν πως η πώληση υπόκειται σε μια σειρά από ρυθμιστικές εγκρίσεις της τοπικής κυβέρνησης και πως η ευημερία των εργαζομένων τους αποτελεί βασική τους προτεραιότητα.

Ακολουθήστε το Cibum
στα Google News

Μείνετε ενημερωμένοι

Σας άρεσε το αρθρο; Εγγραφείτε για να λαμβάνεται εβδομαδιαία τα πιο σημαντικά άρθρα με θέμα τα τρόφιμα. 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Ροή Ενημέρωσης

spot_img
spot_img

Must read

Προσοχή: Επικίνδυνη σοκολάτα πωλείται από δεκάδες καταστήματα στην Ελλάδα

Βελγικός κολοσσός σοκολάτας ανακαλεί δύο προϊόντα Cachet λόγω υψηλής περιεκτικότητας αφλατοξινών.

1821: Πως η κλεφτουριά πολεμούσε τον Τούρκο αλλά και τη Salmonella

Πώς κατάφερναν να επιβιώσουν και μάλιστα να πολεμούν με σθένος οι ορεσίβιοι αγωνιστές του ‘21, οι κλέφτες και οι αρματoλοί; Τι μεθόδους χρησιμοποιούσαν για να μην δηλητηριάζονται από τα φαγητά που έτρωγαν στα βουνά;
spot_img
spot_img
spot_img
spot_imgspot_img

Δείτε επίσης!
Προτεινόμενα άρθρα