ΑρχικήΝέαΗ Lidl Ελλάς ανακαλεί ανδρικές βερμούδες

Η Lidl Ελλάς ανακαλεί ανδρικές βερμούδες

3 λεπτά ανάγνωσης

Οι βερμούδες δεν έχουν τα απαραίτητα πιστοποιητικά ιχνηλασιμότητας.

H Lidl Ελλάς ανακοίνωσε σήμερα ανάκληση όχι για τρόφιμο, αλλά και ρούχο ο προμηθευτής του οποίου δεν μπόρεσε να παράσχει τα απαραίτητα πιστοποιητικά ιχνηλασιμότητας. Πρόκειται για «Ανδρική βερμούδα φούτερ» σε μαύρο και γκρι χρώμα, με κωδικό ΙΑΝ 452727_2307 της εταιρείας ΟWIM GmbH & Co. KG, που δεν πληροί τις προδιαγραφές του Προτύπου Ανακυκλωμένων Αξιώσεων (Recycled Claims Standard RCS).

- Advertisement -

Το Πρότυπο Recycled Claims, ορίζει ότι η ιχνηλασιμότητα του προϊόντος πρέπει να διασφαλίζεται μέσω πιστοποιητικών. Ο προμηθευτής της εταιρείας OWIM GmbH & Co KG δεν μπόρεσε να παράσχει αυτά τα πιστοποιητικά οπότε το πρότυπο Recycled Claims δεν ισχύει για το εν λόγω προϊόν. Παρόλα αυτά, η ποιότητα του προϊόντος δεν επηρεάζεται.

Εάν οι καταναλωτές, που έχουν στην κατοχή τους το προϊόν, επιθυμούν να το επιστρέψουν λόγω των προαναφερόμενων περιστάσεων, μπορούν να απευθυνθούν σε όλα τα καταστήματα Lidl. Tο τίμημα αγοράς φυσικά θα επιστραφεί, ακόμη και χωρίς την επίδειξη της απόδειξης. Αναφέρει στην ανακοίνωσή της η αλυσίδα λιανικής.

- Advertisement -

Η εταιρεία ΟWIM GmbH & Co.KG ζητά συγνώμη από όλους τους καταναλωτές για την αναστάτωση που πιθανόν προκλήθηκε.

Να σημειωθεί ότι και η αλυσίδα Lidl στην Ιταλία και τη Γαλλία ανακάλεσε τις ίδιες βερμούδες όπως και τα  «Αθλητικά παντελόνια για γυναίκες» της εταιρείας T. Kwaspen BV για τον ίδιο λόγο. Οι ανδρικές βερμούδες ανακλήθηκαν επίσης στη Σλοβενία.

Μείνετε ενημερωμένοι

Σας άρεσε το αρθρο; Εγγραφείτε για να λαμβάνεται εβδομαδιαία τα πιο σημαντικά άρθρα με θέμα τα τρόφιμα.


Google news

Ακολουθήστε μας για την άμεση ενημέρωση σας στο google news.

Must read

Ελληνικά κοτόπουλα: Πάνω από 4 στα 10 δείγματα θετικά σε Salmonella και σχεδόν 6 στα 10 σε Campylobacter – Μελέτη ΑΠΘ

Μελέτη του ΑΠΘ σε 233 κοτόπουλα βρήκε Salmonella στο 42,5% και Campylobacter στο 57,5% των δειγμάτων. Τι έδειξαν οι αναλύσεις.

Γαύρος και σαρδέλα στην Ελληνική αγορά: Πόσο πληρώνεται ο αλιέας και πόσο πληρώνει ο καταναλωτής – Έρευνα

Νέα μελέτη φωτίζει τις τιμές πρώτης πώλησης – Στα 1,86 ευρώ ο γαύρος έναντι 5,30 ευρώ στη λιανική.

Ελλάδα: Έξι έφηβοι με συμπτώματα δηλητηρίασης στο Νοσοκομείο Κατερίνης – Είχαν φάει σάντουιτς με κοτόπουλο

Με ελικόπτερο απομακρύνθηκαν οι έξι μαθητές από την Πετρόστρουγκα του Ολύμπου και στη συνέχεια παραλήφθηκαν από ασθενοφόρα του ΕΚΑΒ.