Κυριακή, 24 Νοεμβρίου, 2024
9.6 C
Athens

Το Ελληνικό website για την ποιότητα, την ασφάλεια και την "ψυχή" των τροφίμων.

Η νέα γεύση  HELL ENERGY Black Cherry υπόσχεται να συνεπάρει γευστικά τους καταναλωτές

ΑρχικήΝέαΗ νέα γεύση  HELL ENERGY Black Cherry υπόσχεται να συνεπάρει γευστικά τους καταναλωτές
spot_img

Η γλυκόξινη γεύση του HELL ENERGY Black Cherry θα ξεπεράσει κάθε προσδοκία σου.

Η HELL ENERGY, κορυφαίο brand στην ελληνική αγορά στην κατηγορία των ενεργειακών ποτών*, παρουσιάζει το νέο της προϊόν HELL ENERGY Black Cherry με νέα ιδιαίτερη γεύση μαύρου κερασιού και με στιλάτη συσκευασία στα χρώματα του μωβ και του μαύρου. Η νέα γεύση Black Cherry έρχεται στην καρδιά της άνοιξης για να μας δροσίσει και να μας φέρει πιο κοντά στο καλοκαίρι.

Tο HELL ENERGY Black Cherry θα κάνει την καθημερινότητά σας συναρπαστική τώρα που περνάτε περισσότερο χρόνο εκτός σπιτιού. Είτε βγείτε για μια χαλαρή βόλτα, είτε πάτε στο γυμναστήριο, είτε σχεδιάζετε να περάσετε το σαββατοκύριακο με φίλους σε κάποιο κοντινό προορισμό κάνοντας κάποιο ανοιξιάτικο σπορ, το HELL ENERGY Black Cherry είναι η ιδανική παρέα.

Tο HELL ENERGY Black Cherry κυκλοφορεί σε μια ανοιξιάτικη συσκευασία, με την κλασσική περιεκτικότητα καφεΐνης 32mg/100ml και με 5 τύπους βιταμινών Β. Η νέα γεύση Black Cherry δεν περιέχει συντηρητικά και διατίθεται στα πλήρως ανακυκλώσιμα κουτάκια των 250 ml.

Ανακάλυψε τη νέα γεύση HELL ENERGY Black Cherry στα σημεία πώλησης της HELL σε όλη την Ελλάδα!

Ακολουθήστε το Cibum
στα Google News

Μείνετε ενημερωμένοι

Σας άρεσε το αρθρο; Εγγραφείτε για να λαμβάνεται εβδομαδιαία τα πιο σημαντικά άρθρα με θέμα τα τρόφιμα. 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Must read

Ανάκληση 150.000 εμφιαλωμένων νερών: Το  «τεράστιο λάθος» των αρχών

Τον γύρο του κόσμου έκανε μία λανθασμένη ανακοίνωση προκαλώντας την αντίδραση της εταιρείας.

Εμπειρίες επιθεωρητών ασφάλειας τροφίμων: Η πιο συχνή και κοινή παράβαση

Ποιες είναι οι προτάσεις των ερευνητών για την συμμόρφωση των επιχειρήσεων στον τομέα της ασφάλειας τροφίμων.

Αξίζει να ακολουθήσει κάποιος το επάγγελμα του διαιτολόγου; Του Νίκου Ζορζοβίλη*

Ποια είναι τα πλεονεκτήματα και τα μειονεκτήματα του να είσαι διαιτολόγος.
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Ροή Ενημέρωσης

spot_img
spot_img
spot_img
spot_imgspot_img

Δείτε επίσης!
Προτεινόμενα άρθρα

Μετάβαση στο περιεχόμενο