Κυριακή, 17 Νοεμβρίου, 2024
11.8 C
Athens

Το Ελληνικό website για την ποιότητα, την ασφάλεια και την "ψυχή" των τροφίμων.

Η παρουσίαση του νέου Βιβλίου του Θ. Βαρζάκα “Συστήματα διαχείρισης ποιότητας και ασφάλειας τροφίμων”

ΑρχικήΝέαΗ παρουσίαση του νέου Βιβλίου του Θ. Βαρζάκα "Συστήματα διαχείρισης ποιότητας και ασφάλειας τροφίμων"
spot_img

cibum team

Το προσεχές Σάββατο 23 Οκτωβρίου θα γίνει η παρουσίαση του νέου βιβλίου του καθηγητή στο Πανεπιστήμιο Πελοποννήσου Τμήμα Επιστήμης και τεχνολογίας Τροφίμων, Θεόδωρου Βαρζάκα «Συστήματα διαχείρισης ποιότητας και ασφάλειας τροφίμων» που κυκλοφορεί από τις εκδόσεις Τσότρα.

Για το βιβλίο θα μιλήσουν: ο κ. Ελευθέριος Δροσινός- καθηγητής Γεωπονικού Πανεπιστημίου Αθηνών η κ. Χρυσούλα Βόιδαρου – Αναπληρώτρια Καθηγήτρια Πανεπιστημίου Ιωαννίνων ο κ. Νικόλαος κατσαρός- Πρώην Πρόεδρος ΕΦΕΤ, ο κ. Άγγελος Βακαλόπουλος- Κτηνίατρος, Ειδικός Επιστήμονας ΕΦΕΤ και ο κ. Νίκος Γδοντέλης- Βιολόγος MSc Food Science ιδρυτής Cibum.gr.

Τη συζήτηση θα συντονίσει ο δημοσιογράφος Ελευθέριος Γαλανός.

Η παρουσίαση του βιβλίου “Συστήματα διαχείρισης ποιότητας και ασφάλειας τροφίμων” θα διεξαχθεί στο ξενοδοχείο Καστρί-Domotel στο Καστρί το Σάββατο 23 Οκτωβρίου στις 17:00.

Ακολουθήστε το Cibum
στα Google News

Μείνετε ενημερωμένοι

Σας άρεσε το αρθρο; Εγγραφείτε για να λαμβάνεται εβδομαδιαία τα πιο σημαντικά άρθρα με θέμα τα τρόφιμα. 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Must read

Νεκρό ποντίκι σε Ελληνικό κατεψυγμένο σπανάκι γνωστής εταιρείας – Επώνυμη καταγγελία στο cibum (φωτογραφίες)

O αναγνώστης του cibum αποφάσισε να κάνει επώνυμα την καταγγελία του αφού όπως εξηγεί δεν βρήκε άκρη με τις αρμόδιες υπηρεσίες

Προσοχή: Ανακαλούνται ήδη Χριστουγεννιάτικα γλυκίσματα – Ίσως είναι αποθέματα προηγούμενων ετών

Η αγορά έχει γεμίσει από τώρα με χριστουγεννιάτικες σοκολάτες, όμως ήδη άρχισαν να ανακαλούνται...

Η νέα αξιολόγηση της EFSA για την ασφάλεια της ζαχαρίνης

Πολλές μελέτες απαντούν αν η σακχαρίνη είναι ασφαλής για ανθρώπινη κατανάλωση.
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Ροή Ενημέρωσης

spot_img
spot_img
spot_img
spot_imgspot_img

Δείτε επίσης!
Προτεινόμενα άρθρα

Μετάβαση στο περιεχόμενο