cibum team
Το προσεχές Σάββατο 23 Οκτωβρίου θα γίνει η παρουσίαση του νέου βιβλίου του καθηγητή στο Πανεπιστήμιο Πελοποννήσου Τμήμα Επιστήμης και τεχνολογίας Τροφίμων, Θεόδωρου Βαρζάκα «Συστήματα διαχείρισης ποιότητας και ασφάλειας τροφίμων» που κυκλοφορεί από τις εκδόσεις Τσότρα.
Για το βιβλίο θα μιλήσουν: ο κ. Ελευθέριος Δροσινός- καθηγητής Γεωπονικού Πανεπιστημίου Αθηνών η κ. Χρυσούλα Βόιδαρου – Αναπληρώτρια Καθηγήτρια Πανεπιστημίου Ιωαννίνων ο κ. Νικόλαος κατσαρός- Πρώην Πρόεδρος ΕΦΕΤ, ο κ. Άγγελος Βακαλόπουλος- Κτηνίατρος, Ειδικός Επιστήμονας ΕΦΕΤ και ο κ. Νίκος Γδοντέλης- Βιολόγος MSc Food Science ιδρυτής Cibum.gr.
Τη συζήτηση θα συντονίσει ο δημοσιογράφος Ελευθέριος Γαλανός.
Η παρουσίαση του βιβλίου “Συστήματα διαχείρισης ποιότητας και ασφάλειας τροφίμων” θα διεξαχθεί στο ξενοδοχείο Καστρί-Domotel στο Καστρί το Σάββατο 23 Οκτωβρίου στις 17:00.