Πέμπτη, 17 Απριλίου, 2025
17.1 C
Athens

Το Ελληνικό website για την ποιότητα, την ασφάλεια και την "ψυχή" των τροφίμων.

Η παρουσίαση του νέου Βιβλίου του Θ. Βαρζάκα “Συστήματα διαχείρισης ποιότητας και ασφάλειας τροφίμων”

ΑρχικήΝέαΗ παρουσίαση του νέου Βιβλίου του Θ. Βαρζάκα "Συστήματα διαχείρισης ποιότητας και ασφάλειας τροφίμων"
spot_img

cibum team

- Advertisement -

Το προσεχές Σάββατο 23 Οκτωβρίου θα γίνει η παρουσίαση του νέου βιβλίου του καθηγητή στο Πανεπιστήμιο Πελοποννήσου Τμήμα Επιστήμης και τεχνολογίας Τροφίμων, Θεόδωρου Βαρζάκα «Συστήματα διαχείρισης ποιότητας και ασφάλειας τροφίμων» που κυκλοφορεί από τις εκδόσεις Τσότρα.

Για το βιβλίο θα μιλήσουν: ο κ. Ελευθέριος Δροσινός- καθηγητής Γεωπονικού Πανεπιστημίου Αθηνών η κ. Χρυσούλα Βόιδαρου – Αναπληρώτρια Καθηγήτρια Πανεπιστημίου Ιωαννίνων ο κ. Νικόλαος κατσαρός- Πρώην Πρόεδρος ΕΦΕΤ, ο κ. Άγγελος Βακαλόπουλος- Κτηνίατρος, Ειδικός Επιστήμονας ΕΦΕΤ και ο κ. Νίκος Γδοντέλης- Βιολόγος MSc Food Science ιδρυτής Cibum.gr.

Τη συζήτηση θα συντονίσει ο δημοσιογράφος Ελευθέριος Γαλανός.

Η παρουσίαση του βιβλίου “Συστήματα διαχείρισης ποιότητας και ασφάλειας τροφίμων” θα διεξαχθεί στο ξενοδοχείο Καστρί-Domotel στο Καστρί το Σάββατο 23 Οκτωβρίου στις 17:00.

spot_img

Ακολουθήστε το Cibum
στα Google News

Γραφτείτε στο newsletter του cibum

Μείνετε ενημερωμένοι

Σας άρεσε το αρθρο; Εγγραφείτε για να λαμβάνεται εβδομαδιαία τα πιο σημαντικά άρθρα με θέμα τα τρόφιμα. 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Must read

Επιβίωση των μελισσών χωρίς γύρη – Επιστημονική ανακάλυψη μετά από έρευνα 10 ετών

Οι επιστήμονες ανακάλυψαν μια νέα πηγή τροφής που έχει σχεδιαστεί για να διατηρεί τις αποικίες μελισσών επ' αόριστον χωρίς φυσική γύρη

ΕΕ: Τα καλλυντικά παραμένουν και το 2024 τα πιο επικίνδυνα προϊόντα στην ευρωπαϊκή αγορά – Έκθεση του RAPEX

Τα καλλυντικά βρίσκονται ξανά στην κορυφή της λίστας των πιο επικίνδυνων προϊόντων που πωλούνται στην Ευρωπαϊκή Ένωση

Αλλάζει το “παιχνίδι” στην ανίχνευση παθογόνων στα τρόφιμα – Νέα καινοτόμος τεχνολογία ανάλυσης

Η νέα μέθοδος μειώνει σημαντικά τον χρόνο ανίχνευσης παθογόνων σε λιγότερο από τέσσερις ώρες και κοστίζει μόλις 0,5$ ανά δείγμα
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Ροή Ενημέρωσης

spot_img
spot_img
spot_img
spot_imgspot_img

Δείτε επίσης!
Προτεινόμενα άρθρα