Τετάρτη, 24 Απριλίου, 2024
24.6 C
Athens

Το Ελληνικό website για την ποιότητα, την ασφάλεια και την "ψυχή" των τροφίμων.

Η πρώτη συσκευασία με πιστοποίηση Vegan

ΑρχικήΟικιακάVEGANismΗ πρώτη συσκευασία με πιστοποίηση Vegan
spot_img

Η Smurfit Kappa έγινε η πρώτη εταιρεία συσκευασίας που έλαβε το εμπορικό σήμα Vegan Society για τις κυματοειδείς συσκευασίες της

Τα vegan προϊόντα έχουν κατακλύσει πλέον την παγκόσμια αγορά, και μάλιστα οι εταιρείες επενδύουν δισεκατομμύρια για Ε&Α για να ικανοποιήσουν αυτην την διαρκώς αναπτυσσόμενη ζήτηση από τους καταναλωτές. Υπάρχει όμως ένα μεγάλο… αλλά: Πετυχημένα και πλήρως αποδεκτά τα προϊόντα χωρίς κρέας, που όμως συσκευάζονται σε κουτιά και δοχεία ή σακούλες που δεν είναι vegan και δεν ακολουθείται η ίδια διαδικασία στην παραγωγή τους.

Η παγκόσμια πρωτιά σε αυτό το θέμα ανήκει στην εταιρεία  Smurfit Kappa Group plc – κορυφαία εταιρεία κυματοειδούς συσκευασίας στην Ευρώπη και μία από τις κορυφαίες εταιρείες συσκευασίας χαρτιού στον κόσμο – η οποία δημιούργησε πιστοποιημένη από την Vegan Society συσκευασία μέσα στην οποία μπορούν να τοποθετηθούν τα προϊόντα φυτικής προέλευσης.

Εκτός από το ότι έγινε ο πρώτος προμηθευτής συσκευασιών με πιστοποίηση vegan στον κόσμο, η Smurfit Kappa έχει συνάψει μια συνεχή συνεργασία με την The Vegan Society για να βοηθήσει άλλους κατόχους εμπορικών σημάτων να παράγουν συσκευασίες με πιστοποίηση vegan.

Ο ανώτερος διευθυντής επιχειρηματικής ανάπτυξης στο Smurfit Kappa Markham Vale, Mark Robinson, δήλωσε: «Αυτή η διαπίστευση θα δώσει διαβεβαιώσεις στους πελάτες που προτιμούν τα vegan προϊόντα ότι όλα τα συστατικά των τελικών προϊόντων μας είναι απαλλαγμένα από σκληρότητα και όχι ζωικής προέλευσης».

Η υπεύθυνη μάρκετινγκ επιχειρηματικής ανάπτυξης στο The Vegan Society, Ericka Durgahee, πρόσθεσε: «Η ανακοίνωση της συνεργασίας μας με τον Smurfit Kappa δεν θα μπορούσε να έρθει σε καλύτερη στιγμή. Όχι μόνο είναι η πρώτη εταιρεία συσκευασίας που κατέγραψε προϊόντα σε εμάς, αλλά είναι επίσης το 60.000ο προϊόν που κατέχει το Vegan Trademark. Έχουμε κάνει πολύ δρόμο από τότε που καταχωρίσαμε το πρώτο μας προϊόν το 1990.”

Όροι Αναδημοσίευσης

*Προσοχή!
H αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου ή μέρους αυτών επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το cibum.gr με ενεργό σύνδεσμο και σε καμία περίπτωση αυτολεξεί!

Ακολουθήστε το Cibum
στα Google News

Μείνετε ενημερωμένοι

Σας άρεσε το αρθρο; Εγγραφείτε για να λαμβάνεται εβδομαδιαία τα πιο σημαντικά άρθρα με θέμα τα τρόφιμα. 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Must read

Καρκινογόνες ουσίες σε λαδόκολλα ψησίματος – Ευρήματα νέας μελέτης

Επιβραδυντικά φλόγας και καρκινογόνες ουσίες πάνω από τα ρυθμιστικά όρια σε ορισμένα «οικολογικά» χαρτιά ψησίματος.

Φυτοφάρμακα σε τρόφιμα: Δημοσιεύτηκε η έκθεση της EFSA για το 2022

Συστάσεις στους διαχειριστές κινδύνου για την αύξηση της αποτελεσματικότητας των ευρωπαϊκών συστημάτων ελέγχου.

ΠΡΟΣΟΧΗ στο ραβέντι σε συνταγές – Σοβαρός κίνδυνος

Το υπουργείο τροφίμων, γεωργίας και αλιείας της Δανίας προειδοποιεί: Μη τρώτε τα φύλλα από ραβέντι.
spot_img

Ροή Ενημέρωσης

spot_img
spot_img
spot_img
spot_imgspot_img

Δείτε επίσης!
Προτεινόμενα άρθρα