Δευτέρα, 30 Ιανουαρίου, 2023
6.9 C
Athens

Το Ελληνικό website για την ποιότητα, την ασφάλεια και την "ψυχή" των τροφίμων.

Ινδία: Μαζική τροφική δηλητηρίαση με πάνω από 50 κρούσματα

ΑρχικήΝέαΙνδία: Μαζική τροφική δηλητηρίαση με πάνω από 50 κρούσματα
spot_img

Πάνω από 100 άτομα κατανάλωσαν φαγητό στα πλαίσια μιας θρησκευτικής γιορτής σε συνοικία της Ινδίας, εκ των οποίων περίπου τα 50 αρρώστησαν με τροφική δηλητηρίαση.

Ομαδική τροφική δηλητηρίαση έπληξε πάνω από 50 άτομα σε συνοικία της Ινδίας.

Συγκεκριμένα, στο χωριό Bishunpur της συνοικίας Surajpur του Chhattisgarh, φιλοξενήθηκε η γιορτή Dashagatra, η οποία πραγματοποιείται για να γιορταστεί η 10η μέρα από το θάνατο ενός ανθρώπου στον Ινδουισμό. Στην εκδήλωση βρίσκονταν πολλά άτομα, εκ των οποίων πάνω από 100 είχαν φάει φαγητό που προσφέρθηκε.

 Μετά από λίγο οι περισσότεροι άρχισαν να κάνουν εμετούς και να παραπονιούνται για διάρροια. Οι κάτοικοι του χωριού ενημέρωσαν το πλησιέστερο κέντρο υγείας για το θέμα. Σύμφωνα με πληροφορίες, οι υγειονομικοί του κέντρου έφτασαν στο χωριό το συντομότερο δυνατόν για να περιποιηθούν τους ασθενείς σε έναν ειδικό καταυλισμό, αλλά η κατάσταση πολλών επιδεινώθηκε και παραπέμφθηκαν στο περιφερειακό νοσοκομείο Surajpur της Ινδίας.

Οι ασθενείς ήταν άνδρες και γυναίκες όλων των ηλικιών, ακόμη και παιδιά. Πλέον, όπως ενημερώνει η ιστοσελίδα Argus, όλοι οι ασθενείς είναι καλύτερα και έχουν σταθεροποιηθεί και οι γιατροί τους συμβούλεψαν να τρώνε φρέσκο ​​φαγητό και να πίνουν γλυκό νερό. Επίσης, δόθηκε εντολή στον Περιφερειακό Υγειονομικό της περιοχής να παρακολουθεί την περιοχή για μια εβδομάδα.

Ακολουθήστε μας στα Google News

Μείνετε ενημερωμένοι

Σας άρεσε το αρθρο; Εγγραφείτε για να λαμβάνεται εβδομαδιαία τα πιο σημαντικά άρθρα με θέμα τα τρόφιμα. 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Must read

Μελέτη: Ποια συσκευασία αλλοιώνει περισσότερο τη γεύση και τη φρεσκάδα του γάλακτος;

Επιστημονική μελέτη συνέκρινε έξι συσκευασίες γάλακτος: χάρτινα δοχεία, τρία είδη πλαστικών, μία χάρτινη σακούλα και ένα γυάλινο μπουκάλι για να καταλήξει ποια είναι καλύτερη και ποια χειρότερη σε γεύση και φρεσκάδα.

Παράδοξα τα ευρήματα μελέτης για το οικολογικό αποτύπωμα των τροφίμων – Η “έκπληξη” των βιολογικών

Για πρώτη φορά γίνεται στοχευμένη σύγκριση για την επιρροή της παραγωγής, της μεταφοράς, και της συσκευασίας.

Τα νιτρώδη άλατα σε τρόφιμα σχετίζονται τώρα και με τον διαβήτη τύπου 2 λέει η Γαλλία

Έρευνα σε πάνω από 100.000 εθελοντές για 15 χρόνια.
spot_img
spot_img

Ροή Ενημέρωσης

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_imgspot_img

Δείτε επίσης!
Προτεινόμενα άρθρα