ΑρχικήΝέαΙΝΚΑ: Νέο μποϊκοτάζ σε όσπρια και ζυμαρικά

ΙΝΚΑ: Νέο μποϊκοτάζ σε όσπρια και ζυμαρικά

1 λεπτά ανάγνωσης

Μεγάλη η συμμετοχή των καταναλωτών στο μποϊκοτάζ στα γαλακτοκομικά.

Μετά το μποϊκοτάζ στα γαλακτοκομικά ο πρόεδρος του ΙΝ.ΚΑ., Γιώργος Λεχουρίτης προανήγγειλε μιλώντας στον Realfm 97,8 ότι αύριο Πέμπτη 23 Φεβρουαρίου θα ανακοινωθεί το επόμενο μποϊκοτάζ, το οποίο θα αφορά στα όσπρια και τα ζυμαρικά.

- Advertisement -

«Συνεχίζουμε με μποϊκοτάζ στα όσπρια και τα ζυμαρικά, το οποίο θα τεθεί σε ισχύ από την Τρίτη 28 Φεβρουαρίου» τόνισε ο κ. Λεχουρίτης, ο οποίος υπογράμμισε ότι «δεν είναι δυνατόν ένα κιλό φακές από 1,5 ευρώ πέρυσι να έχει εκτοξευθεί στα 4 ευρώ φέτος».

Σχετικά με την απήχηση που είχε το μποϊκοτάζ στα γαλακτοκομικά- τυροκομικά, ο κ. Λεχουρίτης τόνισε ότι «η αποδοχή του κόσμου είναι πολύ μεγάλη και κυρίως σε τυροκομικά, σκληρά τυριά και φέτα. Δεν αγόρασε ο κόσμος την περασμένη εβδομάδα, εκτός από γάλα και γιαούρτια σε ορισμένες περιπτώσεις. Πήγε πάρα πολύ καλά το μποϊκοτάζ. Και μόνο το επικοινωνιακό «κομμάτι» που ο κόσμος κατάλαβε ότι η δύναμή του είναι το μποϊκοτάζ, έχει πολύ μεγάλη αξία».

Μείνετε ενημερωμένοι

Σας άρεσε το αρθρο; Εγγραφείτε για να λαμβάνεται εβδομαδιαία τα πιο σημαντικά άρθρα με θέμα τα τρόφιμα.


Google news

Ακολουθήστε μας για την άμεση ενημέρωση σας στο google news.

Must read

Ελληνικά κοτόπουλα: Πάνω από 4 στα 10 δείγματα θετικά σε Salmonella και σχεδόν 6 στα 10 σε Campylobacter – Μελέτη ΑΠΘ

Μελέτη του ΑΠΘ σε 233 κοτόπουλα βρήκε Salmonella στο 42,5% και Campylobacter στο 57,5% των δειγμάτων. Τι έδειξαν οι αναλύσεις.

Γαύρος και σαρδέλα στην Ελληνική αγορά: Πόσο πληρώνεται ο αλιέας και πόσο πληρώνει ο καταναλωτής – Έρευνα

Νέα μελέτη φωτίζει τις τιμές πρώτης πώλησης – Στα 1,86 ευρώ ο γαύρος έναντι 5,30 ευρώ στη λιανική.

Ελλάδα: Έξι έφηβοι με συμπτώματα δηλητηρίασης στο Νοσοκομείο Κατερίνης – Είχαν φάει σάντουιτς με κοτόπουλο

Με ελικόπτερο απομακρύνθηκαν οι έξι μαθητές από την Πετρόστρουγκα του Ολύμπου και στη συνέχεια παραλήφθηκαν από ασθενοφόρα του ΕΚΑΒ.