Σάββατο, 21 Δεκεμβρίου, 2024
14.1 C
Athens

Το Ελληνικό website για την ποιότητα, την ασφάλεια και την "ψυχή" των τροφίμων.

ΗΠΑ: Ανακαλούνται πατατάκια λόγω πιθανής μόλυνσης από σαλμονέλα

ΑρχικήΝέαΗΠΑ: Ανακαλούνται πατατάκια λόγω πιθανής μόλυνσης από σαλμονέλα
spot_img

cibum team

Σε ανάκληση συσκευασιών με πατατάκια, λόγω πιθανής μόλυνσης από σαλμονέλα, προχώρησε η Ballreich Snack Food Co. στο Tiffin του Οχάιο.

Τα ανακληθέντα «BAR-B-Q» πατατάκια διανεμήθηκαν τοπικά σε καταστήματα λιανικής πώλησης και ψιλικατζίδικα στα βορειοδυτικά, βορειοανατολικά, νοτιοδυτικά και κεντρικά Οχάιο και στα νότια, ΜΙ και βορειοανατολικά της Ιντιάνα.

Το προϊόν πωλείται σε συσκευασίες των 40, 80 και 200 γραμμαρίων και έχει τυπωμένη την ημερομηνία «Πώληση μέχρι»:

– 18/10/21

– 25/10/21

– 11/01/21

Μέχρι σήμερα δεν έχουν αναφερθεί ασθένειες σε σχέση με αυτό το περιστατικό.

Η πιθανότητα μόλυνσης ανακαλύφθηκε μετά από δοκιμές που πραγματοποίησε ο πάροχος καρυκευμάτων της ς εταιρείας.

Η παραγωγή του προϊόντος έχει ανασταλεί ενώ ο FDA και η εταιρεία καρυκευμάτων συνεχίζουν να ερευνούν την πηγή του προβλήματος.

Οι καταναλωτές που έχουν αγοράσει το BAR-B-Q της Ballreich, με οποιαδήποτε από τις παραπάνω ημερομηνίες πώλησης, καλούνται να μην καταναλώσουν το ανακληθέν προϊόν.

Πηγή: FSN

Ακολουθήστε το Cibum
στα Google News

Μείνετε ενημερωμένοι

Σας άρεσε το αρθρο; Εγγραφείτε για να λαμβάνεται εβδομαδιαία τα πιο σημαντικά άρθρα με θέμα τα τρόφιμα. 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Must read

Μήνυση στον Οργανισμό Τροφίμων και Φαρμάκων των ΗΠΑ για τη μη απαγόρευση των φθαλικών ενώσεων

Οι φθαλικές ενώσεις διαρρέουν από τις συσκευασίες και άλλα προϊόντα στα τρόφιμα και τα ποτά.

O ένας και μοναδικός τρόπος να αποφύγουμε τις βλαβερές ουσίες που υπάρχουν στο φαγητό μας – Του Δρ. Φ. Γαΐτη

Το αδιέξοδο ταξίδι στην αναζήτηση του απολύτως ασφαλούς τροφίμου.

Επίσημη προειδοποίηση για τις σοκολάτες Dubai – Περιέχουν επικίνδυνα και καρκινογόνα συστατικά κακής ποιότητας

Ανησυχητικά τα ευρήματα εργαστηριακής ανάλυσης για τις σοκολάτες Dubai - Οι παρασκευαστές χρησιμοποιούν φθηνά συστατικά κακής ποιότητας για να ικανοποιήσουν την αυξημένη ζήτηση.
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Ροή Ενημέρωσης

spot_img
spot_img
spot_img
spot_imgspot_img

Δείτε επίσης!
Προτεινόμενα άρθρα

Μετάβαση στο περιεχόμενο