Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024
18.4 C
Athens

Το Ελληνικό website για την ποιότητα, την ασφάλεια και την "ψυχή" των τροφίμων.

Ήρθε ο vegan μπακλαβάς από την Athena Sweet Athena

ΑρχικήΝέαΉρθε ο vegan μπακλαβάς από την Athena Sweet Athena
spot_img

cibum team

Ο μπακλαβάς κυριαρχεί ανάμεσα σε όλα τα ανατολίτικα γλυκά. Μία από τις πιο δημοφιλείς συνταγές προέρχεται από την πόλη των Ιωαννίνων, όπου ο Νίκος Κολιονάσιος και η οικογένειά του έγιναν διάσημοι για τον νόστιμο, χρυσό μπακλαβά τους – τα παραδοσιακά χειροποίητα τραγανά ρολά, ελαφρώς μελωμένα και γενναιόδωρα γεμάτα με καρύδια κορυφαίας ποιότητας.

Πλέον, η εταιρεία Athena Sweet Athena παρουσιάζει 2 νέες προτάσεις vegan μπακλαβά: την σειρά Cosmopolitan Baklava και την ελληνική Baklava Vegan.

Η Cosmopolitan Baklava Collection συνδυάζει τραγανό φύλλο και μείγμα ξηρών καρπών και νιφάδων βρώμης με εξαιρετικό παρθένο ελαιόλαδο και ελαφρύ σιρόπι βανίλιας, προσφέροντας ένα υπέροχο ελαφρύ ρολό μπακλαβά, πλούσιο σε φυτικές ίνες, ενώ το ελληνικό Baklava Vegan είναι χειροποίητο χρησιμοποιώντας το καλύτερο ελαιόλαδο και συστατικά για μια αυθεντική “εμπειρία” μπακλαβά.

Σήμερα, η εταιρεία αναπτύσσει άλλες 3 σειρές προϊόντων με 14 νέες απολαυστικές συνταγές που έρχονται το επόμενο διάστημα.

Όροι Αναδημοσίευσης

*Προσοχή!
H αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου ή μέρους αυτών επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το cibum.gr με ενεργό σύνδεσμο και σε καμία περίπτωση αυτολεξεί!

Ακολουθήστε το Cibum
στα Google News

spot_img

Μείνετε ενημερωμένοι

Σας άρεσε το αρθρο; Εγγραφείτε για να λαμβάνεται εβδομαδιαία τα πιο σημαντικά άρθρα με θέμα τα τρόφιμα. 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Must read

ΕΕ: Νέος κανονισμός για τις ειδικές απαιτήσεις υγιεινής για ορισμένα κρέατα, ψάρια, γαλακτοκομικά και αυγά

Ο νέος Καν. (ΕΕ) 2024/1141 που τροποποιεί τα παραρτήματα II και III του κανονισμού (ΕΚ) αριθ. 853/2004.

ΕΕ: Μελέτη για το παρόν και το μέλλον των εναλλακτικών πρωτεϊνών στην Ευρώπη

Οι αυξημένες ανάγκες επισιτισμού στο μέλλον μπορεί να φέρουν νέα προϊόντα από φύκια, έντομα και κρέας εργαστηρίου στη διατροφή μας.

Ασφαλή από παθογόνα τα ψάρια υδατοκαλλιέργειας σύμφωνα με την EFSA

Η Ελλάδα στην πρώτη πεντάδα των χωρών που κοινοποίησαν στο RASFF μολυσμένα εισαγόμενα ψάρια.
spot_img

Ροή Ενημέρωσης

spot_img
spot_img
spot_img
spot_imgspot_img

Δείτε επίσης!
Προτεινόμενα άρθρα