Μετάβαση στο περιεχόμενο
Δευτέρα, 17 Μαρτίου, 2025
17.8 C
Athens

Το Ελληνικό website για την ποιότητα, την ασφάλεια και την "ψυχή" των τροφίμων.

Καφέ με γεύση… χοιρινής μπριζόλας λανσάρει το Starbucks

ΑρχικήΝέαΚαινοτομία / ΤάσειςΚαφέ με γεύση… χοιρινής μπριζόλας λανσάρει το Starbucks
spot_img

Κοστίζει σχεδόν 10 δολάρια!

Όταν η παγκόσμια αλυσίδα καφέ Starbucks λάνσαρε τον καφέ με ελαιόλαδο “oleato coffee”  έγινε μεγάλο θέμα στα ΜΜΕ (ίσως αυτός να ήταν και ο σκοπός) γιατί η ανταπόκριση δεν ήταν η αναμενόμενη. Η υποδοχή του… “λαδωμένου καφέ” δεν ήταν θετική και πολλοί φανατικοί πελάτες της αλυσίδας μετάνιωσαν –όπως είπαν- που τον δοκίμασαν αφού κατέληξαν στην τουαλέτα με διάρροια αλλά και προβλήματα πέψης. Δεν έλειψαν μάλιστα και οι φωνές πως πρόκειται για εκστρατεία μάρκετινγκ που απλώς πέτυχε και όχι για ένα προϊόν που θα παραμείνει στην γκάμα των προϊόντων της αλυσίδας.

- Advertisement -

Τώρα λοιπόν τα Starbucks προκαλούν εκ νέου, με την κυκλοφορία ενός Latte με γεύση χοιρινού κρέατος που έχει γίνει Viral στα social. Το λανσάρισμα έγινε στην Κίνα με αφορμή την έναρξη της Κινέζικης πρωτοχρονιάς με την επίκληση της «ενσωμάτωσης στα παραδοσιακά έθιμα της χώρας». Ο καφές που είναι περιορισμένης έκδοσης και κοστίζει 9.50 δολάρια, απεικονίζεται με μια φέτα χοιρινού κρέατος σουβλάκι στερεωμένο πάνω από την κούπα. Το επίσημο αγγλικό του όνομα είναι το “Lucky Savory Latte”.

Τα Starbucks δήλωσαν ότι ο καφές είναι ένας συνδυασμός εσπρέσο και σάλτσας “χοιρινού κρέατος Dongpo”, ένα κοκκινιστό χοιρινό κρέας που πήρε το όνομά του από έναν διάσημο ποιητή του 11ου αιώνα. Το γάλα στον ατμό προστίθεται στο ποτό πριν περιχυθεί με περισσότερη σάλτσα χοιρινού κρέατος.

Οι κριτικές είναι αντιφατικές με άλλους να τον επαινούν ως απροσδόκητα νόστιμο με μία ενδιαφέρουσα γλυκιά και αλμυρή γεύση μαζί και άλλους να τον χαρακτηρίζουν απολύτως αηδιαστικό που μοιάζει με τυρόπηγμα φασολιών!

spot_img

Ακολουθήστε το Cibum
στα Google News

Γραφτείτε στο newsletter του cibum

Μείνετε ενημερωμένοι

Σας άρεσε το αρθρο; Εγγραφείτε για να λαμβάνεται εβδομαδιαία τα πιο σημαντικά άρθρα με θέμα τα τρόφιμα. 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Must read

456 κρούσματα σαλμονέλας σε μικρά παιδιά από τα Kinder της Ferrero – Η εταιρεία γνώριζε μήνες πριν αλλά δεν ενημέρωσε τις Αρχές

Νέα έρευνα για το ξέσπασμα σαλμονέλωσης σε πολλές χώρες δείχνει ότι η Ferrero γνώριζε για τη μόλυνση στο εργοστάσιο πολύ πριν τις τροφικές δηλητηριάσεις των παιδιών αλλά δεν ενημέρωσε τις Αρχές

Καλλυντικά και είδη προσωπικής φροντίδας: Ο κίνδυνος από τη χρήση τους και η εξωσωματική γονιμοποίηση – Της Ελένης Τσαγκά

Γιατί τον τελευταίο καιρό ανακαλούνται τόσα πολλά προϊόντα περιποίησης και ομορφιάς;

Τούρτες στα ελληνικά ζαχαροπλαστεία: Γιατί έχουν την ίδια (άνοστη) γεύση

Απογοήτευση από τις τούρτες που μας "σερβίρουν" τα ελληνικά ζαχαροπλαστεία
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Ροή Ενημέρωσης

spot_img
spot_img
spot_img
spot_imgspot_img

Δείτε επίσης!
Προτεινόμενα άρθρα