Δευτέρα, 4 Νοεμβρίου, 2024
17.7 C
Athens

Το Ελληνικό website για την ποιότητα, την ασφάλεια και την "ψυχή" των τροφίμων.

Νέο Προϊόν: Η πρώτη Βότκα από… σπαράγγια έκανε το ντεμπούτο της

ΑρχικήΝέαΚαινοτομία / ΤάσειςΝέο Προϊόν: Η πρώτη Βότκα από... σπαράγγια έκανε το ντεμπούτο της
spot_img

Η Portobello Road Distillery δημιούργησε μια βότκα από σπαράγγι, η οποία θα κυκλοφορεί εποχιακά, μαζί με την ανοιξιάτικη σοδειά των σπαραγγιών

Η πρώτη βότκα σπαραγγιού στον κόσμο είναι γεγονός. Και αυτή η πρωτιά ανήκει στην Portobello Road Distillery, η οποία θα κυκλοφορεί το ποτό στην αγορά κάθε χρόνο, αμέσως μετά τη σοδειά των σπαραγγιών την άνοιξη, περίπου 600 μπουκάλια ετησίως.

Η διαδικασία παραγωγής της περιλαμβάνει τη βύθιση των σπαραγγιών για 24 ώρες σε κλασσική βότκα από πατάτες, δεν διαθέτει φιλτράρισμα ή πρόσθετα και η εταιρεία αναφέρει πως θα είναι ιδανικό συστατικό για κοκτέιλ, όπως martini. Και, φυσικά, είναι vegan!

 Η ιδέα γεννήθηκε μετά από μια προηγούμενη προσπάθεια του αποστακτηρίου να φτιάξει ένα τζιν με βάση τα σπαράγγια, το οποίο δεν λειτούργησε τόσο καλά όσο ήλπιζε η ομάδα. Σύμφωνα με δήλωση του συνιδρυτή της Portobello Road Distillery, Jake Burger, στο the drinks business, η βότκα είναι ένα προϊόν, όπου η γεύση του σπαραγγιού πραγματικά ξεχωρίζει, ειδικά σε κοκτέιλ. Επίσης, ανταποκρίνεται στη ζήτηση των καταναλωτών για πιο εποχιακά προϊόντα.

Σύμφωνα, επίσης, με την Portobello Road Distillery, η νέα βότκα έχει μια «γήινη και γλυκιά γεύση», με μια φυτική νότα που «μένει στον ουρανίσκο» και αίσθηση φρεσκάδας, απαλότητας και κρεμώδους υφής.

Ακολουθήστε το Cibum
στα Google News

Μείνετε ενημερωμένοι

Σας άρεσε το αρθρο; Εγγραφείτε για να λαμβάνεται εβδομαδιαία τα πιο σημαντικά άρθρα με θέμα τα τρόφιμα. 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Must read

7 νεκροί από την μαγιά στο ψωμί – Συνεχιζόμενη μόλυνση της γραμμής παραγωγής

Έκρηξη λιστερίωσης που σχετίζεται με προϊόντα μαγιάς Baker's, στην Ελβετία.

Ενθουσιασμός και χαρά στην τελετή απονομής των βραβείων FEA 2024

Με μεγάλη επιτυχία και πλήθους κόσμου, ολοκληρώθηκε η τελετή βράβευσης των βραβείων Food Experts’ Awards 2024 στο πλαίσιο της έκθεσης τροφίμων Food&Drink της ΔΕΘ HELEXPO.
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Ροή Ενημέρωσης

spot_img
spot_img
spot_img
spot_imgspot_img

Δείτε επίσης!
Προτεινόμενα άρθρα

Μετάβαση στο περιεχόμενο