Παρασκευή, 22 Νοεμβρίου, 2024
13.5 C
Athens

Το Ελληνικό website για την ποιότητα, την ασφάλεια και την "ψυχή" των τροφίμων.

Νέο Προϊόν: Maltesers με γεύση ποπ κορν

ΑρχικήΝέαΚαινοτομία / ΤάσειςΝέο Προϊόν: Maltesers με γεύση ποπ κορν
spot_img

Τα νέα Maltesers με γεύση ποπ κορν μόλις κυκλοφόρησαν στα ράφια των καταστημάτων σε όλη την Αυστραλία και είναι βέβαιο ότι θα ικανοποιήσουν τους καταναλωτές – τουλάχιστον – από πλευράς γεύσης.

Η Mars Wrigley επέλεξε την Αυστραλία να είναι η πρώτη χώρα παγκοσμίως που έκαναν το ντεμπούτο τους τα νέα Maltesers, των οποίων η γεύση απευθύνεται στους λάτρεις του συνδυασμού αλμυρού – γλυκού που συναντάται συχνά στους κινηματογράφους. Άλλωστε, είναι συνηθισμένο οι θαμώνες του σινεμά να συνδυάζουν ποπ κορν με Maltesers, ενώ παρακολουθούν μια ταινία.

H Mars Wrigley, λοιπόν, έχοντας μελετήσει τις συνήθειες του κοινού, πήρε την κατάσταση στα χέρια της, δημιουργώντας τη νέα γεύση, η οποία παντρεύει το αλμυρό και το γλυκό σε ένα σνακ περιέχει την αγαπημένη μπάλα βύνης, αλλά καλυμμένη – αυτή τη φορά – από σοκολάτα γάλακτος με γεύση ποπ κορν.

«Πρόκειται για μια απίστευτη καινοτομία από την ομάδα μας, την οποία εμπνεύστηκε από τους καταναλωτές, φέρνοντας αυτή την αίσθηση νοσταλγίας για βραδιές ταινιών μαζί με οικογένεια και φίλους», δήλωσε ο διευθυντής μάρκετινγκ της Mars Wrigley, Ben Hill.

Τα νέα Maltesers πωλούνται στην τιμή των 4,50 δολαρίων (περίπου 4 ευρώ) και έχουν ήδη κερδίσει την αγάπη των καταναλωτών, όπως μαρτυρούν τα σχόλια στα social media.

Ακολουθήστε το Cibum
στα Google News

Μείνετε ενημερωμένοι

Σας άρεσε το αρθρο; Εγγραφείτε για να λαμβάνεται εβδομαδιαία τα πιο σημαντικά άρθρα με θέμα τα τρόφιμα. 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Must read

ΕΕ: Δημοσιεύτηκε ο τροποποιητικός κανονισμός για τα όρια της Listeria monocytogenes στα τρόφιμα

Επικαιροποιήθηκαν τα κριτήρια ασφάλειας στο παράρτημα του καν. (ΕΚ) 2073/2005.

455 δηλητηριάσεις από τις σοκολάτες Kinder – Η Foodwatch επανέρχεται με νέες καταγγελίες εναντίον της Ferrero

Η συνέχεια της πολύκροτης υπόθεσης με τις πολλαπλές σαλμονελλώσεις.

Θάνατος Δ. Σούρα: Μπορεί η τροφική δηλητηρίαση από Staphylococcus aureus να προκαλέσει σηψαιμία; Του Δρ Φ. Γαΐτη

Η αιτία θανάτου του γνωστού ψυχιάτρου, εγείρει ερωτήματα κατά πόσο η κατανάλωση τροφίμων μολυσμένων με Staphylococcus aureus θα μπορούσε να προκαλέσει αντίστοιχης σοβαρότητας ασθένεια.
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Ροή Ενημέρωσης

spot_img
spot_img
spot_img
spot_imgspot_img

Δείτε επίσης!
Προτεινόμενα άρθρα

Μετάβαση στο περιεχόμενο