Παρασκευή, 22 Νοεμβρίου, 2024
15.5 C
Athens

Το Ελληνικό website για την ποιότητα, την ασφάλεια και την "ψυχή" των τροφίμων.

ΟΚ!Thess: Μέχρι τις 14/3 οι αιτήσεις για τον νέο κύκλο επιτάχυνσης επιχειρηματικότητας

ΑρχικήΝέαΕπιχειρήσεις / ΟικονομίαΟΚ!Thess: Μέχρι τις 14/3 οι αιτήσεις για τον νέο κύκλο επιτάχυνσης επιχειρηματικότητας
spot_img

Ευκαιρία για επιχειρηματικές ομάδες, που διαθέτουν μια καινοτόμο ιδέα σε αρχικό στάδιο και θέλουν να την εξελίξουν.

Τη δυνατότητα να διεκδικήσουν την ένταξή τους στον νέο κύκλο επιτάχυνσης επιχειρηματικότητας του «OK!Thess» θα έχουν -μέχρι τις 14 Μαρτίου, οπότε λήγει η προθεσμία κατάθεσης αιτήσεων- επιχειρηματικές ομάδες, που διαθέτουν μια καινοτόμο ιδέα σε αρχικό στάδιο και θέλουν να την εξελίξουν. Ο 15ος κύκλος επιτάχυνσης, με όλες τις δράσεις που περιλαμβάνονται στο πρόγραμμα του κόμβου νεοφυών επιχειρήσεων της Θεσσαλονίκης «ΟΚ!Τhess», θα πραγματοποιηθεί με φυσική παρουσία των ομάδων και κατά περίπτωση με τη χρήση ψηφιακών μέσων. 

   Το πρόγραμμα επιτάχυνσης του ΟΚ!Τhess, που έχει διάρκεια 12 εβδομάδων, βοηθά τους συμμετέχοντες και συμμετέχουσες να ωριμάσουν την ιδέα τους σε σύντομο χρονικό διάστημα και να ανακαλύψουν ένα βιώσιμο και επεκτάσιμο επιχειρηματικό μοντέλο, που θα τους επιτρέψει να αναπτυχθούν ως νεοφυείς επιχειρήσεις, σε μεγάλες αγορές διεθνώς.

Στο πλαίσιο αυτό θα πραγματοποιηθούν εργαστήρια και masterclasses σε θεμελιώδη θέματα επιχειρηματικότητας και μεθοδολογίας επιχειρηματικής ανακάλυψης, εβδομαδιαίο coaching από έμπειρους ιδρυτές startup εταιρειών και mentoring από επιτυχημένους επιχειρηματίες και στελέχη επιχειρήσεων με βάση τις ανάγκες κάθε ομάδας. Η πρώτη φάση αξιολόγησης και η πρόσκληση των αιτούντων που θα επιλεγούν για το Bootcamp (εργαστήρια 20 ωρών, υποχρεωτικής παρακολούθησης) θα ολοκληρωθεί στις 16 Μαρτίου. Το Bootcamp θα διεξαχθεί από τις 17 ώς τις 22 του μηνός, ενώ η ανακοίνωση των ομάδων που θα γίνουν δεκτές στο πλήρες πρόγραμμα έχει προγραμματιστεί για τις 24.

   Το πρόγραμμα, που από τις αρχές του 2017 ώς σήμερα έχει υποστηρίξει πάνω από 150 καινοτόμες επιχειρηματικές προσπάθειες, υλοποιείται από τον Δήμο Θεσσαλονίκης σε συνεργασία με την Αλεξάνδρεια Ζώνη Καινοτομίας (ΑΖΚ), τα ιδρύματα ανώτατης εκπαίδευσης της Θεσσαλονίκης (ΑΠΘ, ΠΑΜΑΚ, ΔΙΠΑΕ), τους συνδέσμους Βιομηχανιών Ελλάδος (ΣΒΕ), Εξαγωγέων (ΣΕΒΕ) και Επιχειρήσεων Πληροφορικής Βορείου Ελλάδος (ΣΕΠΒΕ), το Κέντρο Επιχειρηματικής και Πολιτιστικής Ανάπτυξης (ΚΕΠΑ) και το Τεχνικό Επιμελητήριο Ελλάδας/Τμήμα Κεντρικής Μακεδονίας. Σταθερό συνεργάτη για τις ανάγκες του προγράμματος αποτελεί το Κέντρο Εθελοντών Μάνατζερ Ελλάδος (ΚΕΜΕΛ)

Ακολουθήστε το Cibum
στα Google News

Μείνετε ενημερωμένοι

Σας άρεσε το αρθρο; Εγγραφείτε για να λαμβάνεται εβδομαδιαία τα πιο σημαντικά άρθρα με θέμα τα τρόφιμα. 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Must read

455 δηλητηριάσεις από τις σοκολάτες Kinder – Η Foodwatch επανέρχεται με νέες καταγγελίες εναντίον της Ferrero

Η συνέχεια της πολύκροτης υπόθεσης με τις πολλαπλές σαλμονελλώσεις.

ΕΕ: Δημοσιεύτηκε ο τροποποιητικός κανονισμός για τα όρια της Listeria monocytogenes στα τρόφιμα

Επικαιροποιήθηκαν τα κριτήρια ασφάλειας στο παράρτημα του καν. (ΕΚ) 2073/2005.

Θάνατος Δ. Σούρα: Μπορεί η τροφική δηλητηρίαση από Staphylococcus aureus να προκαλέσει σηψαιμία; Του Δρ Φ. Γαΐτη

Η αιτία θανάτου του γνωστού ψυχιάτρου, εγείρει ερωτήματα κατά πόσο η κατανάλωση τροφίμων μολυσμένων με Staphylococcus aureus θα μπορούσε να προκαλέσει αντίστοιχης σοβαρότητας ασθένεια.
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Ροή Ενημέρωσης

spot_img
spot_img
spot_img
spot_imgspot_img

Δείτε επίσης!
Προτεινόμενα άρθρα

Μετάβαση στο περιεχόμενο