Δευτέρα, 27 Μαρτίου, 2023
16.4 C
Athens

Το Ελληνικό website για την ποιότητα, την ασφάλεια και την "ψυχή" των τροφίμων.

ΟΚ!Thess: Μέχρι τις 14/3 οι αιτήσεις για τον νέο κύκλο επιτάχυνσης επιχειρηματικότητας

ΑρχικήΝέαΕπιχειρήσεις / ΟικονομίαΟΚ!Thess: Μέχρι τις 14/3 οι αιτήσεις για τον νέο κύκλο επιτάχυνσης επιχειρηματικότητας
spot_img

Ευκαιρία για επιχειρηματικές ομάδες, που διαθέτουν μια καινοτόμο ιδέα σε αρχικό στάδιο και θέλουν να την εξελίξουν.

Τη δυνατότητα να διεκδικήσουν την ένταξή τους στον νέο κύκλο επιτάχυνσης επιχειρηματικότητας του «OK!Thess» θα έχουν -μέχρι τις 14 Μαρτίου, οπότε λήγει η προθεσμία κατάθεσης αιτήσεων- επιχειρηματικές ομάδες, που διαθέτουν μια καινοτόμο ιδέα σε αρχικό στάδιο και θέλουν να την εξελίξουν. Ο 15ος κύκλος επιτάχυνσης, με όλες τις δράσεις που περιλαμβάνονται στο πρόγραμμα του κόμβου νεοφυών επιχειρήσεων της Θεσσαλονίκης «ΟΚ!Τhess», θα πραγματοποιηθεί με φυσική παρουσία των ομάδων και κατά περίπτωση με τη χρήση ψηφιακών μέσων. 

   Το πρόγραμμα επιτάχυνσης του ΟΚ!Τhess, που έχει διάρκεια 12 εβδομάδων, βοηθά τους συμμετέχοντες και συμμετέχουσες να ωριμάσουν την ιδέα τους σε σύντομο χρονικό διάστημα και να ανακαλύψουν ένα βιώσιμο και επεκτάσιμο επιχειρηματικό μοντέλο, που θα τους επιτρέψει να αναπτυχθούν ως νεοφυείς επιχειρήσεις, σε μεγάλες αγορές διεθνώς.

Στο πλαίσιο αυτό θα πραγματοποιηθούν εργαστήρια και masterclasses σε θεμελιώδη θέματα επιχειρηματικότητας και μεθοδολογίας επιχειρηματικής ανακάλυψης, εβδομαδιαίο coaching από έμπειρους ιδρυτές startup εταιρειών και mentoring από επιτυχημένους επιχειρηματίες και στελέχη επιχειρήσεων με βάση τις ανάγκες κάθε ομάδας. Η πρώτη φάση αξιολόγησης και η πρόσκληση των αιτούντων που θα επιλεγούν για το Bootcamp (εργαστήρια 20 ωρών, υποχρεωτικής παρακολούθησης) θα ολοκληρωθεί στις 16 Μαρτίου. Το Bootcamp θα διεξαχθεί από τις 17 ώς τις 22 του μηνός, ενώ η ανακοίνωση των ομάδων που θα γίνουν δεκτές στο πλήρες πρόγραμμα έχει προγραμματιστεί για τις 24.

   Το πρόγραμμα, που από τις αρχές του 2017 ώς σήμερα έχει υποστηρίξει πάνω από 150 καινοτόμες επιχειρηματικές προσπάθειες, υλοποιείται από τον Δήμο Θεσσαλονίκης σε συνεργασία με την Αλεξάνδρεια Ζώνη Καινοτομίας (ΑΖΚ), τα ιδρύματα ανώτατης εκπαίδευσης της Θεσσαλονίκης (ΑΠΘ, ΠΑΜΑΚ, ΔΙΠΑΕ), τους συνδέσμους Βιομηχανιών Ελλάδος (ΣΒΕ), Εξαγωγέων (ΣΕΒΕ) και Επιχειρήσεων Πληροφορικής Βορείου Ελλάδος (ΣΕΠΒΕ), το Κέντρο Επιχειρηματικής και Πολιτιστικής Ανάπτυξης (ΚΕΠΑ) και το Τεχνικό Επιμελητήριο Ελλάδας/Τμήμα Κεντρικής Μακεδονίας. Σταθερό συνεργάτη για τις ανάγκες του προγράμματος αποτελεί το Κέντρο Εθελοντών Μάνατζερ Ελλάδος (ΚΕΜΕΛ)

Ακολουθήστε το Cibum
στα Google News

Μείνετε ενημερωμένοι

Σας άρεσε το αρθρο; Εγγραφείτε για να λαμβάνεται εβδομαδιαία τα πιο σημαντικά άρθρα με θέμα τα τρόφιμα. 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Ροή Ενημέρωσης

spot_img
spot_img

Must read

1821: Πως η κλεφτουριά πολεμούσε τον Τούρκο αλλά και τη Salmonella

Πώς κατάφερναν να επιβιώσουν και μάλιστα να πολεμούν με σθένος οι ορεσίβιοι αγωνιστές του ‘21, οι κλέφτες και οι αρματoλοί; Τι μεθόδους χρησιμοποιούσαν για να μην δηλητηριάζονται από τα φαγητά που έτρωγαν στα βουνά;

Ελλάδα: Καρκινογόνο εισαγόμενο τσίλι – Ειδοποίηση RASFF – Περιέχει 7 επικίνδυνα φυτοφάρμακα

Προσπάθησαν να εισάγουν στη χώρα μας τσίλι σε σκόνη «τίγκα» στα φυτοφάρμακα.
spot_img
spot_img
spot_img
spot_imgspot_img

Δείτε επίσης!
Προτεινόμενα άρθρα