Μάθετε τι θα περιλαμβάνει ένα γιορτινό τραπέζι το 2050…
Πώς έχουν αλλάξει οι διατροφικές συνήθειες και ποιες είναι οι νέες τάσεις; Ποια θα είναι η διατροφή του μέλλοντος; Πως η προσέγγιση για Βιωσιμότητα (sustainability) επηρεάζει το πιάτο του καταναλωτή. Πως επηρεάζει η έννοια της ευζωίας των ζώων (animal welfare) το πιάτο του καταναλωτή και πως θα την επηρεάσει στο μέλλον. Υπάρχει νομικό ή ρυθμιστικό πλαίσιο που διέπει και περιγράφει τη «διατροφή» του μέλλοντος;
Οι The food Processors Νίκος Γκιώνης και Λεωνή Λειβαδίτη συζήτησαν αυτό το θέμα με τον Νίκο Γδοντέλη , ιδρυτή του cibum.gr