Κυριακή, 24 Νοεμβρίου, 2024
9.6 C
Athens

Το Ελληνικό website για την ποιότητα, την ασφάλεια και την "ψυχή" των τροφίμων.

The food Processors: Ο Ν. Γδοντέλης αναλύει τις διατροφικές τάσεις του μέλλοντος

ΑρχικήΝέαΚαινοτομία / ΤάσειςThe food Processors: Ο Ν. Γδοντέλης αναλύει τις διατροφικές τάσεις του μέλλοντος
spot_img

Μάθετε τι θα περιλαμβάνει ένα γιορτινό τραπέζι το 2050…

Πώς έχουν αλλάξει οι διατροφικές συνήθειες και ποιες είναι οι νέες τάσεις; Ποια θα είναι η διατροφή του μέλλοντος; Πως η προσέγγιση για Βιωσιμότητα (sustainability) επηρεάζει το πιάτο του καταναλωτή. Πως επηρεάζει η έννοια της ευζωίας των ζώων (animal welfare) το πιάτο του καταναλωτή και πως θα την επηρεάσει στο μέλλον. Υπάρχει νομικό ή ρυθμιστικό πλαίσιο που διέπει και περιγράφει τη «διατροφή» του μέλλοντος;

Οι The food Processors Νίκος Γκιώνης και Λεωνή Λειβαδίτη συζήτησαν αυτό το θέμα με τον Νίκο Γδοντέλη , ιδρυτή του cibum.gr

Ακολουθήστε το Cibum
στα Google News

Μείνετε ενημερωμένοι

Σας άρεσε το αρθρο; Εγγραφείτε για να λαμβάνεται εβδομαδιαία τα πιο σημαντικά άρθρα με θέμα τα τρόφιμα. 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Must read

Ανάκληση 150.000 εμφιαλωμένων νερών: Το  «τεράστιο λάθος» των αρχών

Τον γύρο του κόσμου έκανε μία λανθασμένη ανακοίνωση προκαλώντας την αντίδραση της εταιρείας.

Εμπειρίες επιθεωρητών ασφάλειας τροφίμων: Η πιο συχνή και κοινή παράβαση

Ποιες είναι οι προτάσεις των ερευνητών για την συμμόρφωση των επιχειρήσεων στον τομέα της ασφάλειας τροφίμων.

Αξίζει να ακολουθήσει κάποιος το επάγγελμα του διαιτολόγου; Του Νίκου Ζορζοβίλη*

Ποια είναι τα πλεονεκτήματα και τα μειονεκτήματα του να είσαι διαιτολόγος.
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Ροή Ενημέρωσης

spot_img
spot_img
spot_img
spot_imgspot_img

Δείτε επίσης!
Προτεινόμενα άρθρα

Μετάβαση στο περιεχόμενο