Δευτέρα, 23 Δεκεμβρίου, 2024
9.7 C
Athens

Το Ελληνικό website για την ποιότητα, την ασφάλεια και την "ψυχή" των τροφίμων.

To πρώτο F&B συνέδριο Plant Based προϊόντων στην Ελλάδα

ΑρχικήΟικιακάVEGANismTo πρώτο F&B συνέδριο Plant Based προϊόντων στην Ελλάδα
spot_img

Η ανάπτυξη του κλάδου τροφίμων είναι τεράστια και με συνεχή αυξητική τάση στον τομέα των Plant Based προϊόντων, όσο και των πρώτων υλών των συσκευασιών τους.

Στο πλαίσιο αυτό, το Plant Based Conference 2021, το οποίο θα πραγματοποιηθεί στις 3 Δεκεμβρίου, έχει στόχο να αναδείξει την αυξανόμενη τάση ζήτησης plant based προϊόντων και πρώτων υλών σε συνδυασμό με τις προκλήσεις και τις ευκαιρίες που προκύπτουν από αυτήν, σε πολλούς κλάδους της βιομηχανίας στην Ελλάδα.

Στο πλαίσιο αυτό, διεθνείς ομιλητές, εμπειρογνώμονες, στελέχη της βιομηχανίας, ακαδημαϊκοί, επαγγελματίες στον τομέα του Plant Based και μέλη θεσμικών φορέων θα αναπτύξουν επίκαιρες θεματικές ενότητες σχετικά με:

  • Την καινοτομία και τις νέες τεχνολογίες στον κλάδο των τροφίμων και ποτών στο τομέα των Plant Based Products.
  • Την κινητοποίηση των επιχειρήσεων και των φορέων προς τις νέες προκλήσεις που ανατέλλουν στην αγορά των plant based προϊόντων.
  • Τη δικτύωση και τη συνεργασία της βιομηχανίας και της ερευνητικής κοινότητας.
  • Τις επενδύσεις που χρειάζεται η βιομηχανία για να ανταπεξέλθει στην αυξανόμενη ζήτηση για plant based προϊόντα και πρώτες ύλες.
  • Τις προκλήσεις του marketing ως προς την ανοδική ζήτηση και τον ανταγωνισμό για plant based προϊόντα.

Για περισσότερες πληροφορίες και εγγραφές, πατήστε εδώ

Ακολουθήστε το Cibum
στα Google News

Μείνετε ενημερωμένοι

Σας άρεσε το αρθρο; Εγγραφείτε για να λαμβάνεται εβδομαδιαία τα πιο σημαντικά άρθρα με θέμα τα τρόφιμα. 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Must read

Τα 8 πιο κρίσιμα ζητήματα που αντιμετωπίζει η σύγχρονη βιομηχανία τροφίμων

Ομάδα εμπειρογνωμόνων από την ακαδημαϊκή κοινότητα και τη βιομηχανία, ξεχώρισε τα πιο σημαντικά ζητήματα που αντιμετωπίζει η βιομηχανία τροφίμων που σχετίζονται με την επιστήμη και την τεχνολογία των τροφίμων από ερευνητική σκοπιά.

Πόσο επικίνδυνα είναι τα γαριδάκια – Εργαστηριακή ανάλυση

Γαριδάκια και σνακ καλαμποκιού: Τα μισά περιέχουν τοξικές και καρκινογόνες ουσίες.

Τα φακελάκια τσαγιού απελευθερώνουν εκατομμύρια μικροπλαστικά στο τσάι σας – Νέα επιστημονικά ευρήματα

Τα εμπορικά φακελάκια τσαγιού απελευθερώνουν δισεκατομμύρια μικροπλαστικά, που εισέρχονται στα ανθρώπινα εντερικά κύτταρα.
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Ροή Ενημέρωσης

spot_img
spot_img
spot_img
spot_imgspot_img

Δείτε επίσης!
Προτεινόμενα άρθρα

Μετάβαση στο περιεχόμενο