Πέμπτη, 17 Απριλίου, 2025
17.1 C
Athens

Το Ελληνικό website για την ποιότητα, την ασφάλεια και την "ψυχή" των τροφίμων.

Vegan burger: Τρία χρόνια πειραματισμών για το Mcplant της McDonald’s

ΑρχικήΝέαΔιεθνήVegan burger: Τρία χρόνια πειραματισμών για το Mcplant της McDonald's
spot_img

Στον κλάδο της εστίασης είναι σύνηθες όσοι ασχολούνται με την ανάπτυξη των νέων μενού να είναι μπροστά στον προγραμματισμό τους ένα με δύο χρόνια, αλλά η McDonald’s αποκάλυψε ότι είχε δώσει προθεσμία τριών ετών στους υπευθύνους της για να δημιουργήσουν το πρώτο της φυτικό burger, το McPlant.

Μάλιστα, μετά από μια επιτυχημένη δοκιμή σε περισσότερα από 250 καταστήματά της πέρυσι, τώρα η McDonald’s διέθεσε το McPlant σε όλα τα εστιατόριά της σε Ηνωμένο Βασίλειο και Ιρλανδία.

- Advertisement -

Το συγκεκριμένο burger αναπτύχθηκε από κοινού με την Beyond Meat και χρειάστηκαν 36 μήνες για να δημιουργηθεί ύστερα από μια εκτεταμένη έρευνα και ανάπτυξη.

Κάθε συστατικό του McPlant σχεδιάστηκε με κριτήριο τη γεύση και την ποιότητα, από το vegan τυρί με βάση την πρωτεΐνη μπιζελιού μέχρι μια νέα vegan σάλτσα σάντουιτς.

Η Michelle Graham-Clare, διευθύντρια μάρκετινγκ της McDonald’s για Ηνωμένο Βασίλειο και Ιρλανδία, δήλωσε: «Είδαμε μια αξιοσημείωτη ανταπόκριση στη δοκιμαστική περίοδο τον Οκτώβριο και τώρα το McPlant είναι διαθέσιμο σε όλο το Ηνωμένο Βασίλειο και την Ιρλανδία έτσι όλοι οι πελάτες μας θα μπορούν να το δοκιμάσουν».

Το McPlant αποτελείται από vegan κουλούρι από σουσάμι, μουστάρδα, κέτσαπ, σάλτσα vegan, φρέσκο ​​κρεμμύδι, τουρσί, μαρούλι, ντομάτα και vegan τυρί, ενώ μαγειρεύεται χωριστά από τα υπόλοιπα μπιφτέκια και σάντουιτς της McDonald’s, χρησιμοποιώντας ειδικά σκεύη.

spot_img

Ακολουθήστε το Cibum
στα Google News

Γραφτείτε στο newsletter του cibum

Μείνετε ενημερωμένοι

Σας άρεσε το αρθρο; Εγγραφείτε για να λαμβάνεται εβδομαδιαία τα πιο σημαντικά άρθρα με θέμα τα τρόφιμα. 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Must read

Επιβίωση των μελισσών χωρίς γύρη – Επιστημονική ανακάλυψη μετά από έρευνα 10 ετών

Οι επιστήμονες ανακάλυψαν μια νέα πηγή τροφής που έχει σχεδιαστεί για να διατηρεί τις αποικίες μελισσών επ' αόριστον χωρίς φυσική γύρη

ΕΕ: Τα καλλυντικά παραμένουν και το 2024 τα πιο επικίνδυνα προϊόντα στην ευρωπαϊκή αγορά – Έκθεση του RAPEX

Τα καλλυντικά βρίσκονται ξανά στην κορυφή της λίστας των πιο επικίνδυνων προϊόντων που πωλούνται στην Ευρωπαϊκή Ένωση

Αλλάζει το “παιχνίδι” στην ανίχνευση παθογόνων στα τρόφιμα – Νέα καινοτόμος τεχνολογία ανάλυσης

Η νέα μέθοδος μειώνει σημαντικά τον χρόνο ανίχνευσης παθογόνων σε λιγότερο από τέσσερις ώρες και κοστίζει μόλις 0,5$ ανά δείγμα
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Ροή Ενημέρωσης

spot_img
spot_img
spot_img
spot_imgspot_img

Δείτε επίσης!
Προτεινόμενα άρθρα