Δευτέρα, 23 Μαΐου, 2022
22.2 C
Athens

Το Ελληνικό website για την ποιότητα, την ασφάλεια και την "ψυχή" των τροφίμων.

Veganuary: Η vegan εκδοχή του αγαπημένου παγωτού Magnum

ΑρχικήΝέαΚαινοτομία / ΤάσειςVeganuary: Η vegan εκδοχή του αγαπημένου παγωτού Magnum
spot_img

Ακριβώς στην ώρα του Veganuary, η Unilever λανσάρει τις βραβευμένες βέγκαν μπάρες παγωτού σε μια συσκευασία πολλαπλών διαστάσεων μίνι που περιλαμβάνει μια επιλογή από δύο βραβευμένες vegan γεύσεις: Magnum Vegan Classic και Magnum Vegan Almond. Δύο από τις vegan γεύσεις της μάρκας των οποίων η ποιότητα και η γεύση τους έλαβαν το βραβείο PETA Vegan Food Award.

Η νέα μορφή προσφέρει στους καταναλωτές όλη την απόλαυση και την ευχαρίστηση ενός vegan Magnum, σύμφωνα με τη μάρκα.

«Πολλοί από εμάς ξεκινάμε τον Ιανουάριο με την πρόθεση να ακολουθήσουμε μια πιο προσεκτική προσέγγιση στο τι τρώμε», λέει ο αντιπρόεδρος της μάρκας παγωτού Magnum με έδρα το Βέλγιο, Julien Barrauxulien. «Τα Vegan Minis φυτικής προέλευσης, επιτρέπουν στους καταναλωτές να απολαμβάνουν πιο συχνά, με οικολογικό τρόπο, με 100% ευχαρίστηση Magnum.

Το 2021, ένα ρεκόρ 500.000 ατόμων παγκοσμίως εγγράφηκαν για να φάνε μόνο φυτικά τον πρώτο μήνα του έτους. Και το 2022 οι δεσμεύσεις για το Veganuary φαίνονται ακόμη υψηλότερες.

«Η έρευνα μάς λέει ότι το 60% του Gen Z και οι millennials δεν μπορούν να περάσουν τη μέρα χωρίς σνακ, επομένως τα Mini μας έχουν το σωστό μέγεθος για μια εισαγωγή στο φυτικό παγωτό σε μέγεθος μπουκιάς», προσθέτει.

Ακριβώς όπως τα “αδέρφια” τους, κάθε Mini Magnum είναι πλούσια επικαλυμμένο με σοκολάτα χωρίς γαλακτοκομικά από λάδι καρύδας και κακαβούτυρο από βιώσιμης προέλευσης κακάο Δυτικής Αφρικής, πιστοποιημένο από την Rainforest Alliance.

Το απαλό παγωτό είναι φτιαγμένο από πρωτεΐνη μπιζελιού με γεύση βανίλιας Μαδαγασκάρης υψηλής ποιότητας. Ένας απολαυστικός συνδυασμός που προσφέρει στους γευστικούς κάλυκες μια απολαυστική κρεμώδη εμπειρία χωρίς την ανάγκη για γαλακτοκομικά, σύμφωνα με το Magnum.

Το Magnum δεν αφήνει έξω τους λάτρεις των επιδορπίων πλήρους μεγέθους. Τους επιφυλάσσει και μια πρωτοχρονιάτικη λιχουδιά. Η μάρκα επεκτείνει το χαρτοφυλάκιό της με vegan γεύσεις με την εισαγωγή του Vegan Hazelnut Crunch.

Η νέα προσθήκη υπόσχεται στους καταναλωτές ένα βελούδινο δίδυμο παγωτού με γεύση φουντουκιού και καραμέλας που περικλείονται σε μια στρώση πολυτελούς φυτικής σοκολάτας με τραγανά κομμάτια φουντουκιού.

Η αύξηση των επιλογών των καταναλωτών να δοκιμάσουν προϊόντα φυτικής προέλευσης είναι κάτι που εκτιμάται επίσης από την ομάδα πίσω από το Veganuary. «Είμαστε ενθουσιασμένοι που η Magnum λανσάρει vegan Magnum Minis και Vegan Hazelnut Crunch αυτόν τον Ιανουάριο», λέει ο επικεφαλής επικοινωνίας της Veganuary, Toni Vernelli.

«Ο ρόλος του Veganuary είναι να βοηθά τους ανθρώπους να επιλέγουν φυτικά τρόφιμα, είτε το κίνητρό τους είναι η υγεία, ο πλανήτης, οι άνθρωποι ή τα ζώα. Και είναι πολύ πιο εύκολο να πείσεις τους ανθρώπους να δοκιμάσουν vegan αν υπάρχει άφθονο φαγητό υψηλής γεύσης, υψηλής ποιότητας όπως αυτό που είναι άμεσα διαθέσιμο στα καταστήματα», προσθέτει.

Πηγή: F&D Technology

Μείνετε ενημερωμένοι

Σας άρεσε το αρθρο; Εγγραφείτε για να λαμβάνεται εβδομαδιαία τα πιο σημαντικά άρθρα με θέμα τα τρόφιμα. 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

spot_img
spot_img

Must read

Τυρί: 6 συμβουλές για να ΜΗΝ χαλάσει πριν την ώρα του – Μπορούμε να το καταναλώσουμε εάν έχει πιάσει μούχλα;

Το τυρί είναι αρκετά ιδιαίτερο όσον αφορά την αποθήκευσή του και απαιτεί ειδική μεταχείριση - Τι πρέπει να κάνετε και τι όχι για να το διατηρήσετε όσο το δυνατό περισσότερο

Προβληματισμός με την απόφαση του FDA για τις «φθαλικές ενώσεις» στις συσκευασίες

Η πρόσφατη δήλωση του FDA ότι δεν πρόκειται να επιβάλει πλήρη απαγόρευση στις φθαλικές ενώσεις που βρίσκονται συνήθως σε συσκευασίες γρήγορου φαγητού, εξόργισε επιστήμονες και περιβαλλοντικές ομάδες που πιέζουν για την απομάκρυνσή τους.

Salmonella: Το… “μπέρδεμα” με την επικινδυνότητα ή μη, των διάφορων ορότυπων σαλμονέλας, λύνει το Ευρωπαϊκό Δικαστήριο

Παρέμβαση του Ευρωπαϊκού Δικαστηρίου για να λύσει το θέμα σχετικά με το εάν είναι ασφαλή τα προϊόντα νωπού κρέατος πουλερικών που έχουν εντοπιστεί με άλλους τύπους σαλμονέλας, εκτός από S. enteriditis και S. typhimurium, τα μόνα που έχουν χαρακτηριστεί από την ΕΕ επικίνδυνα για την ανθρώπινη υγεία
spot_img
spot_img

Ροή Ενημέρωσης

spot_img
spot_img
spot_img
spot_imgspot_img

Δείτε επίσης!
Προτεινόμενα άρθρα