Τετάρτη, 21 Μαΐου, 2025
20.1 C
Athens

Το Ελληνικό website για την ποιότητα, την ασφάλεια και την "ψυχή" των τροφίμων.

Καταγγελία της ΠΕΤΕΤ για τις προϋποθέσεις συμμετοχής στην προκήρυξη του ΑΣΕΠ 1Γ/2025

ΑρχικήΝέαΚαταγγελία της ΠΕΤΕΤ για τις προϋποθέσεις συμμετοχής στην προκήρυξη του ΑΣΕΠ 1Γ/2025
spot_img

Το Υπόμνημα διαμαρτυρίας της ΠΕΤΕΤ σχετικά με την1Γ/2025 Προκήρυξη του Α.Σ.Ε.Π.

Η Πανελλήνια Ένωση Τεχνολόγων Επιστημόνων Τροφίμων(Π.Ε.Τ.Ε.Τ), ως νόμιμος εκπρόσωπος των επιστημόνων τεχνολόγων τροφίμων πτυχιούχων Ανώτατης Τεχνολογικής και Πανεπιστημιακής εκπαίδευσης, απέστειλε υπόμνημα διαμαρτυρίας στον πρόεδρο του ΑΣΕΠ, με κοινοποίηση στον υπουργό εσωτερικών, αγροτικής ανάπτυξης & τροφίμων και την επιτροπή μορφωτικών υποθέσεων της Βουλής, σχετικά με τις προϋποθέσεις συμμετοχής στις ειδικότητες Επιστήμης και τεχνολογίας τροφίμων, στην 1Γ/2025 Προκήρυξη του Α.Σ.Ε.Π.

Η ΠΕΤΕΤ καταγγέλλει ότι στον κωδικό θέσης 118 ΠΕ ΕΠΙΣΤΗΜΗΣ ΤΡΟΦΙΜΩΝ ΚΑΙ ΔΙΑΤΡΟΦΗΣ εντάσσονται και κτηνίατροι όπως και ότι οι τεχνολόγοι γεωπόνοι δεν μπορούν να γίνουν «με ένα εξάμηνο ποιοτικού ελέγχου τροφίμων τεχνολόγοι τροφίμων» ( στη θέση 433 Τεχνολόγων τροφίμων εντάσσονται και τεχνολόγοι γεωπόνοι).

Η ΠΕΤΕΤ ζητά να απαντηθούν τα εξής ερωτήματα:

1.ME ποια κριτήρια ορίστηκαν οι κωδικοί τίτλων στον κωδικό θέσης 118 ΠΕ ΕΠΙΣΤΗΜΗΣ ΤΡΟΦΙΜΩΝ ΚΑΙ ΔΙΑΤΡΟΦΗΣ και πως τα πληρούν οι πτυχιούχοι Κτηνίατροι;

 2.Ποιος είναι ο σπουδαίος λόγος της άδειας άσκησης επαγγέλματος από το ΓΕΩΤΕΕ για τους πτυχιούχους Επιστήμονες τροφίμων Γεωπονικών σχολών;

 3.Γιατι εντάσσονται Τεχνολόγοι γεωπόνοι στην ειδικότητα Τεχνολόγων τροφίμων ΤΕ, ενώ το πρόγραμμα σπουδών ελάχιστη σχέση έχει με την ειδικότητα

spot_img

Ακολουθήστε το Cibum
στα Google News

Γραφτείτε στο newsletter του cibum

Μείνετε ενημερωμένοι

Σας άρεσε το αρθρο; Εγγραφείτε για να λαμβάνεται εβδομαδιαία τα πιο σημαντικά άρθρα με θέμα τα τρόφιμα. 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Must read

Μολυσμένα αγγούρια: Αναβιώνει ο εφιάλτης που προκάλεσε τουλάχιστον 550 τροφικές δηλητηριάσεις

Η εταιρεία που τα καλλιεργεί βρέθηκε και πέρσι στο επίκεντρο παρόμοιων επιδημιών με τους τύπους Salmonella Africana και Salmonella Braenderup
spot_img
spot_img

Ροή Ενημέρωσης

spot_img
spot_img
spot_img
spot_imgspot_img

Δείτε επίσης!
Προτεινόμενα άρθρα